Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Не пратим баш све његове коментаре, али мени је баш супер лик, баш, баш ок. Ја стварно не знам где ви то видите његове опаке ставове . Стварно је џентл.И на фотосима зрачи, добротом . Blagodarim. Evo vec sam malo i pocrveneo. ☺ Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 29 минута, Paradoksologija рече Zašto žene ovde izgleda da nemaju taj utisak? Možda zato što se tako ni izdaleka ne postavlja prema onim ženama i devojkama koje se ne uklapaju u njegov ideal, odnosno većini stvarnih žena koje imaju mišljenja i stavove. Зато што се овде ради о две различите ствари. Кад ”Лига” пише опште трактате о женама, ту је заиста углавном све ОК. Да л је превише благ или не по стандардима новодесничара, не бих да улазим у то. Но кад се обраћа конкретним женама, типа Данијела или Годива, ту се ствар мења из основа. Paradoksologija and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, Vegeta рече Meni se čini da je malo frustriran ljubavnim neuspesima i da klacka između euforije i razočarenja. Samo da ne potvrtkavi, biće dobro. Ма, човек идеалиста и романтик. Flojd and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 On 11.10.2018. at 14:30, Danijela рече Slusaj, razumem i prepoznajem iskrene emocije al ovo montiranje do najsitnijeg detalja, sigurno nije. Ja predlazem da se otvori i onaj grob da vidimo ima li sta unutra Natasa., Flojd, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 1 hour ago, Juanito рече Зато што се овде ради о две различите ствари. Кад ”Лига” пише опште трактате о женама, ту је заиста углавном све ОК. Да л је превише благ или не по стандардима новодесничара, не бих да улазим у то. Но кад се обраћа конкретним женама, типа Данијела или Годива, ту се ствар мења из основа. Kada si vec napisao. Sto se Godive tice, moj odnos prema njoj je ( ogledalo). Tako se i ona prema meni odnosi. A to ne znaci da je mrzim ili da mi se svidja. I da ne mrzi ona mene vec joj je to mozda zabavno. Sto se Danijele tice, sad bas vracam poruke da vidim sta sam napisao, kad gle cuda nisam nasao da sam joj pisao. A to je dokaz da mi poruke razumemo onako kako zelimo a ne kako je stvarno napisano. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 34 минута, Vegeta рече Meni se čini da je malo frustriran ljubavnim neuspesima i da klacka između euforije i razočarenja. Samo da ne potvrtkavi, biće dobro. Sve ce to proci. Valja covek malo da izbaci iz brzine i radi u leru. Cim se pojavi novi izazov ubacis u prvi izazov pracen ostrim krivinama gas patos i kao nov si. Bio sam mozda. Ali sad vise nisam. Nego se eto zanimam, ne brigaj necu da tvrtkam, hehe prosla je ta faza. Sad cekam novu euforiju, trkacku sezonu pa da udarimo po visokim obrtajima. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Sto se Danijele tice, sad bas vracam poruke da vidim sta sam napisao, kad gle cuda nisam nasao da sam joj pisao. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 сат, Рапсоди рече Не пратим баш све његове коментаре, али мени је баш супер лик, баш, баш ок. Ја стварно не знам где ви то видите његове опаке ставове . Стварно је џентл.И на фотосима зрачи, добротом . E ovo sam i ja mislila, cak sam i stala na njegovu stranu kad su ga svi napadali, dok se nije izleteo i javno izneo informaciju o meni iz nase privatne prepiske. To sto je nepromisljeno izeteo(bez obzira dobronamerno ili ne) iznosivsi privatne informacije o nekom bez njegove dozvole je za banovanje(barem po pravilniku). Medjutim, ja sam to njemu prvo u pp napisala, da vidim koji je njegov odgovor, napisavsi mu da je mamlaz,jer druge prikladne reci za njegovo ponasanje nisam mogla da se setim. A on kako je reagovao? Dzentlmenski sigurno ne. Cak mi je i pretio da ce i on meni svasta napisati, a posle je sve te reci izbrisao, bojeci se da cu ga prijaviti administraciji. Znaci, dzentmen od njega nikad biti nece. To se ne moze nauciti i nabubati motivacionim papazjanijama, Dzentlmen se rodis ili ne. Od seljacine dzentlmen nikad biti nece i ne moze. Amin! Рапсоди, Veliki Marko, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 1 hour ago, kordun рече Ja predlazem da se otvori i onaj grob da vidimo ima li sta unutra Да не буде само... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Да Лига постане Твртко притисните тастер 1. Да Лига постане Вегета, притисните тастер 2. Да Лига постане Мајонез, притисните тастер 3. За поновно слушање, притисните тастер 5. Притиснули сте тастер? Вилер Текс, Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Plus, kad sam mu u pp rekla koje sam godiste(pitao, ja odgovorila) on se rugao mojim godinama, ono tipa xaxa i to je neka mladost..a izgledam 100 puta bolje od njega(iako je razlika u godinama veeeelika), ali to nije moja poenta, vec da se nikom nizasta ne treba rugati!!!! To nije lepo, to nije hriscanski! Znaci ako se tako nekom rugas za godine, onda ces i za druge stvari nipodastavati. Zato, bakero, nauci nesto iz ovoga, nadam se da hoces, neka te Bog opameti ako ti sam ne mozes. Vladan :::., Smaragdni kamičak, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 16 минута, Sofija_ рече Cak mi je i pretio da ce i on meni svasta napisati, a posle je sve te reci izbrisao, bojeci se da cu ga prijaviti administraciji. Ако ти је стигло обавештење на мејл, можеш то да проследиш админу на пп без обзира што је он каније едитовао поруку. ПС. Не знам, шта те то изненађује. Мени баш делује као такав лик. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 О чему беше ова тема? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Ако ти је стигло обавештење на мејл, можеш то да проследиш админу на пп без обзира што је он каније едитовао поруку. ПС. Не знам, шта те то изненађује. Мени баш делује као такав лик. Ma ne tuzim ja nikoga, nek pise... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече Ma ne tuzim ja nikoga, nek pise... И онда дође нека стидљива девојка на Кану и узме будала да је смара. Али битно је да нико неће да тужи и друка.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука