Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 27 минута, kordun рече

vjestacka inteligencija je prava stvar za tehniku, ali ce imati jako ogranicene sposobnosti, zbog toga jer nece imati svijest, svijest je produzetak duha, vrhovna psihicka funkcija, vjestacki duh ne moze da se napravi, ne moze se napraviti vjestacko bice i to je to. neuronske mreze imaju veliku snagu zahvaljujuci paralelnoj arhitekturi, ali same za sebe ne vrede mnogo bez svijesti kao vrhovne funkcije koja koristi sve te podatke, ako vasilije napravi vjestacki duh anstakjn ce za njega biti cista nula

Вештачка интелигенција може да проузрокује невиђено зло по људски род уколико се не усмери на праве ствари. Један од позитивних примера би био у спречавању и препознавању несрећа у свим сферама(ауто,воз,авион и слично) од негативних примера би било лако доступност сателита и самим тим наоружања. 

Вештачка интелигенција је присутна око нас иако можда нисмо свесни. Иако неком пође за руком да креира људску свест што је мало вероватно а вероватније је да искористи неки "неки мозак који ће просто да прикључи на апарате" и њиме да контролише твар онда треба добро да се забринемо. Опет кажем све је ово тренутно у домену развоја и тек праве резултате видећемо кроз пар десетина година. 

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Zahvalnost je delotvornija od molitve.

Reče Ana Bučević po receptu Ester Hiks :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Malo horoskop, malo Ana Bučević, malo New age, malo hrišćsnstvo-TAAADAAAA religijska pomija od svega pomalo :smeh1:

jasta, prilagodjava sve svojim prohtevima i slabostima a trazi savet, najbolje nista ne reci,nek se uci na greskama

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Nikada se nisam tako deklarisao. To su salonski skrndelji uhlebljeni po institutima, što su im guzice srasle za kožne fotelje.

Joj jeste...paučina im se tu nahvatala, arogantni do srži, došli na poziciju u lepo Titovo vreme i nema da maknu.

Подели на овим сајтовима

Припазите на речник.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

@Liga Džentlmena ko ti je rekao da se ne moras moliti? ko ti je duhovnik? pod hitno ga menjaj jer ne valja nista! kakav je to duhovnik koji savetuje da se ne molis?!!!

Ova mu je duhovnik :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Ova mu je duhovnik :smeh1:

Ајме ча би јој бија захвалан да не прића више баљезгарије па макар Ајдук не видија титуле сто лита.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

ja rekoh da nije neka joga i duboko disanje :))

Eto vidis nije musko al imam je lepa ki upisana, prosto uzivas da je gledas.

Pa sto bih trazio boljeg kad mi je ova lepa. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ајме ча би јој бија захвалан да не прића више баљезгарије па макар Ајдук не видија титуле сто лита.

Bogami ona je hit. Što se ljudi sad lože na to, neverovatno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Eto vidis nije musko al imam je lepa ki upisana.

Pa sto bih trazio boljeg kad mi je ova lepa. ?

Imaš Vesnu Biorac. Ona je pozitiva i u skladu sa pravoslavljem.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Bogami ona je hit. Što se ljudi sad lože na to, neverovatno.

Замишљам се како седим у друштву са неким ко прича о вештини захвалности. Мајко мила, дупли прелом мозга би добио.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...