Lady Godiva Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 35 минута, Smaragdni kamičak рече Aham, sećam se januara. пре 32 минута, Muramasa рече Ništa se nije desilo u januaru. Не опра те више ни Дунав ни Сава, преподобнефилу. Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Dobro ako ste zaista iskreni jedno prema drugom ( danas je to retkost) pa, mozda i moze. Може сигурно. То наравно укључује и телефонске разговоре, али не о временској прогнози пре 8 минута, Neša_ рече Uživo je sve drugačije. Ако су потпуно отворени другачије је само оно што се преко других начина комуникације не може пренети а све остало је исто. Smaragdni kamičak, Flojd and ines је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Pa dobro oke, nego ako vec neko prica o materijalnim stvarima, da mu je bitno ( u ovoj Srbiji u kojoj zivimo) onda mu das do znanja da ako trazi nesto to mora i da da ako je normalna i zrela osoba. Касније сам и о томе причао, ако хоће финансијску сигурицу, нека им њихов успешни тата то обезбеди као мираз, обострано давање, а ако немају онда нису још спремне за удају исто као мушкарац који нема довољно. Наравно, то би тако требало у њиховом систему вредности, где се даје и узима, ако су доследни. пре 7 минута, Liga Džentlmena рече A i ljubav je isto brate uzimanje i davanje, to sto uzmes to i das. Али није материјално узимање/давање, него духовно илити емотивно. Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 10 минута, Vladan :::. рече Може сигурно. То наравно укључује и телефонске разговоре, али не о временској прогнози Ако су потпуно отворени другачије је само оно што се преко других начина комуникације не може пренети а све остало је исто. Ja opet kazem, drugacije je kada nekoga vidis uzivo, osetis, vidis pokrete, crte lica osmeh. Pa jedino ako su potpuno iskreni ( kakvi bi pravi verujuci ljudi i hriscani trebali da budu). Ali je to danas retkost. Pa i kontakt telefonom opet nije kao kontakt u cetiri oka. Mada moze do nekle da zameni. Vazno je samo koliko su zrele dve osobe i koliko zaista zele to o cemu pricaju. Ostalo valjda ide spontano. Vladan :::. and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 1 hour ago, todor рече Не могу да тражим сада, али ти и мала Маријана сте заузеле став да је важна материјално стање будућега супружника, може и скромно, ал да се има. хД Није она, само сам ја , мора, мора да се ради да се има за пилиће мале Flojd and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 44 минута, todor рече Да те подсетим, на моју опаску да је и ''скромно потраживање'' исто као и свако друго, калкулантски је и непотребно, ти си са спрдњом то коментарисала, дислајковала и замишљала ме као аморфно биће, што значи да су ти скромни захтеви по питању финансија нормални. Nemam finansijske zahteve, ne potražujem i ne kalkulišem, ili mi se neko sviđa ili ne. A na sve ove boldovane reči naravno da ću da odgovorim kroz sprdnju i šalu, inače bi stvarno bilo besmisleno i komentarisati. Натан and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Ovde se ne može biti osoba, nego samo profil, dokle god se ne upoznamo uživo. Ne možeš upoznati čoveka dok ga ne sretneš i ne porazgovaraš sa njim. Тачно Нешице, зато ја ценим да си ти опасан фрајер Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 51 минута, Neša_ рече Uživo je sve drugačije. Ako muškarac uživo jedino govori "Pa ne znam..." na svaku temu koja se zapodene, a u porukama piše eseje, kuka, sve mu smeta, mrači itd. ko je onda on u stvari? Flojd, Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Све зависи како је ко сконтао форум и свој профил. Неко мисли да је то профил компјутерске игрице па се можда фолира, глуми и ''игра игру''. Представља се за другог лика, какав није у ''стварности'' или какав би можда желео да буде. То је ок, али не видим сврху и корист, сем ако ако је циљ да неког обмањујеш, зезаш или провераваш мишљења о некој од тема. Ако си причао о својим стварним искуствима по питању вере, живота, љубави или не знам чега другога, качио слике, музику, причао о књигама које читаш, стварима које волиш, како онда да си уживо неко други и да овде ниси ''стваран''. Свака реч има тежину, неко је чита, неком ће можда бити корисно то што си поделио. Некада је било срамота причати једно, а радити друго и не држати дату реч. Уживо је увек лепше када се људи сретну, друже иду на пиво , тада приметиш и да човек није ''профилна слика'' него биће, личност, приметиш гестикулацију, покрете, чујеш боју гласа, говор... Лубеница, Neša_, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 11 минута, Брада рече Све зависи како је ко сконтао форум и свој профил. Неко мисли да је то профил компјутерске игрице па се можда фолира, глуми и ''игра игру''. Представља се за другог лика, какав није у ''стварности'' или какав би можда желео да буде. То је ок, али не видим сврху и корист, сем ако ако је циљ да неког обмањујеш, зезаш или провераваш мишљења о некој од тема. Ако си причао о својим стварним искуствима по питању вере, живота, љубави или не знам чега другога, качио слике, музику, причао о књигама које читаш, стварима које волиш, како онда да си уживо неко други и да овде ниси ''стваран''. Свака реч има тежину, неко је чита, неком ће можда бити корисно то што си поделио. Некада је било срамота причати једно, а радити друго и не држати дату реч. Уживо је увек лепше када се људи сретну, друже иду на пиво , тада приметиш и да човек није ''профилна слика'' него биће, личност, приметиш гестикулацију, покрете, чујеш боју гласа, говор... Bravo brate. To je sustina. Ko ne zeli da se igra on ce biti iskren i sa njim mozes da vodis normalnu konverzaciju, ko je korektan i zna sta zeli. Tako je to oke. Uzivo je uzivo. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 1 hour ago, todor рече Касније сам и о томе причао, ако хоће финансијску сигурицу, нека им њихов успешни тата то обезбеди као мираз, обострано давање, а ако немају онда нису још спремне за удају исто као мушкарац који нема довољно. Наравно, то би тако требало у њиховом систему вредности, где се даје и узима, ако су доследни. Али није материјално узимање/давање, него духовно илити емотивно. Tako je brate. Kome treba zena koju ce da izdrzava? Koja nije sposobna sama da zaradi za sebe sta imam i ja da zaradjujem za nju? Nego ima da bere maline ako ne moze da nadje posao a deca kukaju. Ja sa mojom platom mogao bi da izdrzavam zenu i dvoje dece ako bi, prodao auto, ako bi se odrekao izlazaka, telefona itd. Naravno to mi ne bi bilo tesko. Ali bro ako ja privredjujem treba da privredjuje i ona, sta ce ti neka koja bi bila parazit. Partnerski - brak je partnerstvo. I samo tako moze da opstane. Ako ja imam auto, posao kucu a ona nema a trazi sve to, po cemu je ona bolja od mene? Po tome sto je lepa i zgodna? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 1 hour ago, Брада рече Неко мисли да је то профил компјутерске игрице Моја прва фотка на форуму, мој аватар, асесин. Flojd, Лубеница and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Moram ga poznavati da bih ti rekao. A dotle, on je samo jedan od članova foruma. Ako pažljivo čitaš nešto što predstavlja najprostije rečeno predočavanje realnosti, nećeš to nazvati ni kukanjem ni mračenjem nego činjenicama za koje ili nisi znala ili nisi htela da znaš. Konstatacija činjenica nije isto što i ukazivanje na ono što smeta. Ne radi se uopšte o članu foruma, nego mom poznaniku. Pitanje je tu ko je stvarna ličnost, doktor Džekil ili mister Hajd. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 4 часа, Smaragdni kamičak рече Nemam finansijske zahteve, ne potražujem i ne kalkulišem, ili mi se neko sviđa ili ne. A na sve ove boldovane reči naravno da ću da odgovorim kroz sprdnju i šalu, inače bi stvarno bilo besmisleno i komentarisati. Šta da ti se sviđa duša il telo? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 4 часа, Smaragdni kamičak рече Ako muškarac uživo jedino govori "Pa ne znam..." na svaku temu koja se zapodene, a u porukama piše eseje, kuka, sve mu smeta, mrači itd. ko je onda on u stvari? Neko kome se mnogo svidjas pa kad te je video uzivo prosto se izgubio. Desava se to i najboljima. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука