Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 2 часа, Маријана91 рече Гдеее јее таај??? Aha ( ako se ne ljutis da navodadzsem malo). Po svemu sto sam procitao na forumu Muramasa i ti imate iste stavive, a pretpistavljam da ste generacija. Dobro sad mozda se bas u svemu na slazete ali verujem da bi nasli zajednicki jezik. Pa mislim sta se ceka? Valjda ce te me pozvat kao navodadziju da igramo na svadbi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 9 часа, Smaragdni kamičak рече lupaju šakom o sto, bukvalno. ( mozda nije dzentlmenski ali): Podrzavam samo, kad je strasno "lupis" po zadnjici. Jedino to "lupanje" podrzavam. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 6 минута, Liga Džentlmena рече Aha ( ako se ne ljutis da navodadzsem malo). Po svemu sto sam procitao na forumu Muramasa i ti imate iste stavive, a pretpistavljam da ste generacija. Dobro sad mozda se bas u svemu na slazete ali verujem da bi nasli zajednicki jezik. Pa mislim sta se ceka? Valjda ce te me pozvat kao navodadziju da igramo na svadbi. Не може, ја сам добра риба и преподобна, а он је искључив био и рекао да такву неће ? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Nije mi to do sada padalo na pamet. Možda kad budem stariji. Ti nam mafijo ne rece koliko imas godina? Polako brate, nacices devojku. Za svakog od nas Bog je sptemio po jedno rebro. Kad dodje vreme svako ce naci svoje, i mi debeli i vi mrsavi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 часа, Neša_ рече Ja sam ti zato i rekao da ljude možeš potpuno upoznati samo uživo. Dobro je dok se otvaraju i porukama pod okriljem anonimnosti, tu vidiš svu razmahnutost karaktera, jer nema straha od osude. пре 3 часа, Neša_ рече Čak si i ti na neki način podržala vulgarni komentar Milana Rakića time što si reagovala negativno na moj odgovor njemu Logika par ekselans. пре 3 часа, Neša_ рече Da si se upoznala sa mnom uživo, imala bi lepo mišljenje o meni kao čoveku. Siguran sam. Što? Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 22 минута, Маријана91 рече Не може, ја сам добра риба и преподобна, а он је искључив био и рекао да такву неће ? Kako bre nece, pa pisao je da matetijalno zeli da zaradi kako bi obezbedio zenu, pa da voli alfa zenku, pa da voli zgodnu devojku koja se ne plasi da nosi uske stvari koje joj super stoje zanaci trazi dobru ribu ( nisam nigde video da pise suprotno vrati tekst gore)pa da je on alfa ( lupa sakom o sto), pa da ste vi turbo generacija ( imate iste poglede na svet) i slicnu muziku volite. A i ti si nekako naj suprugicastija pricas o deci, braku porodici. On vazdusni ti vatreni znak idealno. Pa jes to sam prevideo ti si vernica a on ne voli takve, i ti bi njega na miraz a on bi u inostranstvo... Haha ma popusti ti malo ( nemoj mnogo da se neckas kad je post, i on malo kad je miraz u pita ju i eto veselja). Da konacno spojimo dva forumasa. Ce ga pretisnemo malo da se ne femka mnogo, pa ce popusti. Hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 4 часа, Liga Džentlmena рече Ako naidju na preoodobnu. Ja sam negde cuo da kad se ozenis mozes da imas odnose samo kad pravis decu. Pitam se samo koja je poenta takvih prica i ljudi koji tako nesto pisu? Брате, то је савршен однос у браку. Не треба то омаловажавати. То су људи који су дошли до таквог духовног раста да могу то да практикују и њима капа доле. Имамо чак примере кроз историју где су се супружници заветовали чак на девственост и у браку. То је још узвишенији ниво који неретко светитеље изнедрава. Али Господ је Свемилостив и Снисходљив па је и нама острашћенима благословио односе у браку и када они немају за циљ рађање деце. Тако да не треба да се бринемо али свакако да поштујемо ове друге. Искрен да будем, ја им се и дивим Лубеница and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 6 минута, Neša_ рече Znam, ali meni to uopšte ne bi smetalo. А неукусан је јако тај мој коментар и мени, а како теби баш то паде у око? Теби преподобном Нешици коме изглед није битан? Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 2 минута, Neša_ рече Pa nije. U pravu si. A jel’ znaš da spremaš sarmu i da ispržiš jaje na oko? Знам само сарму Petar-M and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 2 часа, Petar-M рече Брате, то је савршен однос у браку. Не треба то омаловажавати. То су људи који су дошли до таквог духовног раста да могу то да практикују и њима капа доле. Имамо чак примере кроз историју где су се супружници заветовали чак на девственост и у браку. То је још узвишенији ниво који неретко светитеље изнедрава. Али Господ је Свемилостив и Снисходљив па је и нама острашћенима благословио односе у браку и када они немају за циљ рађање деце. Тако да не треба да се бринемо али свакако да поштујемо ове друге. Искрен да будем, ја им се и дивим Jovan Krostanski pored S.V. Nikolaja moj omiljeni svetitelj, je ziveo tako sa svojom zenom, devstveno i veliki svetitelj. Pa dobro mozda sam malo preterao, ipak je bolje da sam napisao da ja tako ne bih mogao toliko da se podvizavam u braku a jos manje da tezim svetiteljstvu. Ja sam ( ostrascen ) sta cu. Naravno svaka cast za one koji to mogu. Petar-M је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече Pa nije. U pravu si. A jel’ znaš da spremaš sarmu i da ispržiš jaje na oko? Pa ne moze sve ona da zna moras nesto i ti da znas, ti przi jaja ona pravi sarmu sve je stvar kompromisa. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 3 часа, Маријана91 рече Sad sam video da sam dobio negativan lajk na moju objavu o "lupanju sakom". Jao jao, pa zar mladje generacije ne vole da zacine keks malom dozos strasti? ( u granicama normale). Cccc ja sam mislio da su pobozne devojke prilagodljive. Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Neprimereno je o tome na pravoslavnom sajtu. Neša_, Flojd and Лубеница је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar-M Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 20 минута, Liga Džentlmena рече Jovan Krostanski pored S.V. Nikolaja moj omiljeni svetitelj, je ziveo tako sa svojom zenom, devstveno i veliki svetitelj. Pa dobro mozda sam malo preterao, ipak je bolje da sam napisao da ja tako ne bih mogao toliko da se podvizavam u braku a jos manje da tezim svetiteljstvu. Ja sam ( ostrascen ) sta cu. Naravno svaka cast za one koji to mogu. Могао би ти и те како ! Када се сутра заљубиш и схватиш да ти се девојка чврсто држи тога, не да би прихватио, него би прихватио све певајући Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 пре 12 минута, Petar-M рече Могао би ти и те како ! Када се сутра заљубиш и схватиш да ти се девојка чврсто држи тога, не да би прихватио, него би прихватио све певајући Па лакше је светитељ да постанеш него такву да нађеш. :-( Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука