Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 20 минута, Neša_ рече Eh da je tako, bilo bi mi svejedno, jer to skoro da i ne koristim. Namiguju mi, daju mi neke znakove obrvama, zovu me u prostor gde nema nikoga sem nas, pokazuju mi šta su kupile u prodavnici donjeg veša, štipkaju me za pozadinski deo tela kad se najmanje nadam, ponekad tako energično da nehotice poskočim, da ne govorim o njihovim raznim nemoralnim predlozima i tendenciji da predamnom skinu majice... na šta sam ja obično primoran da se udaljim iz zone rizika. Muka živa. I posle kazes da si ruzan. A zene te salecu. Cuti tu vidis da si opasan frajer samo se krijes. Iskoristi neku "nepristojnu ponudu" da vidis kako ces da zivnes. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече U meni se javlja želja da im uzvratim. Ja je potiskujem, kad ona se opet pojavi. Tako da želim da iskoristim i ovu priliku da apelujem na Vas forumašice koje želite da se udate a poštenog, neiskvarenog, vrednog, perspektivnog, ambicioznog, požrtvovanog, inteligentnog, šarmantnog, miroljubivog, ali skromnog momka, koji je radi ljubavi spreman i da lupa šakom po stolu iako nije nešto ni lep, ni visok: spasavajte dok nije kasno, ako za Boga znate! Potrebna mi je samo jedna U stanju sam radi susreta da pređem i hiljadu, a kamoli dvestapedeset km. Aaaa evo naseg novig Nese. Cestitam brate, kakva promena za jedan dan. Svaka cast. E tako se to radi. Dace Bog da i ti nadjes neku. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 7 минута, Neša_ рече Ma nešto mi nije dobro. Da se nisi ti to nama zaljubio aaa Mafijo? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Idem da radim, a vi razmislite. Mogu ja da čekam i mesec dana, ako treba. Ali nema potrebe Pa ako hoces nesto dobro mora da cekas i duze, godinu dve. Ta mudra glava sto mi je rekla da budem strpljiv i da pustim ako se vrat i dao mi je joa korisnih saveta trudio se oko svoje sadasnje zene 2godine e moj bato a ti neces ni mesec dana. Cccc Dobra ti je ova promena ploce samo nastavi tako. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 9 минута, Neša_ рече Možda nisi primetio da sam napisao da imaju dečka. Dok su bile slobodne, bile su mirne i fine. Можда је боље да ипак направиш компромис и узмеш све што ти живот пружа. Прву која затрудни узми за жену и почни да живиш нови живот. Flojd, Лубеница and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 32 минута, Neša_ рече Život se nije baš nešto pretrg’o u tom pružanju. Znači savetuješ mi da se ponašam kao većina, koja ne mari ni za moral, ni za veru, ni za ljubav. Живот (Бог) нам свима даје по заслузи. Не мислим да треба да се понашаш као већина, јер како видимо, већина се стално жали и само кукају као рањеници. Ништа није неморално ако дајеш све од себе да нађеш неку женицу да ти живот заслади и роди беболина маленог од три и по кила. Flojd and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Život se nije baš nešto pretrg’o u tom pružanju. Znači savetuješ mi da se ponašam kao većina, koja ne mari ni za moral, ni za veru, ni za ljubav. Pa brate ako ti se vec nude zasto odbijas, mozda su ti bas one poslate od Boga? Sta cekas kreni da pravis decu. Ama пре 57 минута, Neša_ рече Ako te za neku osobu ne vezuje ljubav, neće te vezati ni dete. Ce te veze polako. Vreme sve cini bolje, vremenom ces da je zavolis, naviknes se na nju. Samo se ti odluci na taj korak, i sto ti kaze Muramasa, pravi decu i uzivaj. A ja znam dosta ljudi koji su iz tih neobaveznih veza usli u brak, zive zajedno i decicu imaju, cak i skladan brak. Mafijo cim, ona ima decka i trazi nesto od tebe znaci da je nezadovoljna sa njim i da nesto ne stima. A cim juri tebe svidja joj se nesto kod tebe. Ta koja te juri ta je za tebe. Nemoj ni ti da se mnogo femkas. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Управо сада, Neša_ рече Ali ne. Ne juri me. One se tako zezaju. Ma pritisni malo neku od njih ( al bukvalno) pa vidi dal se zezaju ili ne. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Vi muški, da li ste pri čistoj s(a)vesti?! Čitam komentare i ne verujem. Neša_ and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Jel vi ne kapirate da vas handri, il prosto vam prija da vas se handri? Paradoksologija, Neša_, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Aha. Izgleda da se ukazala prilika da Tvrtko nađe devojku, da se oženi, iako nije privilegovan, pa da prestane da utvrtkava teme po forumu. Te devojke imaju momke. Pitanje je da li bi neka ostavila dečka da bi bila sa drugim, ili ovog samo želi da iskoristi, odnosno da mu "pomogne" ako je i pred njima ovako kukao. Takođe, kako bi se ti osećao da ti devojka podmetne tuđe dete? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 3 минута, Милан Ракић рече Jel vi ne kapirate da vas handri, il prosto vam prija da vas se handri? Ne znam šta znači handri, ali najverovatnije testira pobožnost i moralnost članova i članica. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 пре 2 часа, todor рече Прву која затрудни узми за жену и почни да живиш нови живот. Ovo mi je tek bolesno, šta ako zatrudne dve, tri? Koju da oženi i odakle mu za alimentaciju? Vladan :::., Flojd and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Управо сада, Smaragdni kamičak рече Ne znam šta znači handri, ali najverovatnije testira pobožnost i moralnost članova i članica. To je sarajevski izraz za istovremeno (i sistematsko) zajebavanje i podjebavanje. S' ove strane Drine bi odgovaralo npr. frazi "...anja u zdrav mozak" Danijela је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 16, 2018 Пријави Подели Написано Август 16, 2018 Управо сада, Muramasa рече Car David nije podmetnuo dete Uriju. Meni se čini da je iskreno. Blago Tvrtku, ako ga neka voli, voli ga sigurno zbog njega, jer drugo nema. Mi privilegovani smo ti koji treba da pazimo. Pre će nas da gledaju te što bi da iskoriste. Mhm, samo ga je poslao u rat da pogine. Ok, kasnije se pokajao gorko, u to ne ulazim. Ono njihovo ponašanje ti je predznak ljubavi? Da je zauzeta a ide unaokolo radeći svašta? Pre će biti da je njena logika: ako se pročuje da je bio sa ženom, možda će ga i neka druga hteti. Ona ionako ima dečka, siguricu. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука