LogosAgape Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Dakle nije fokus na "poslovnu komunikaciju" nego na izgradnju odnosa koj može i ne mora biti iz ljubavi. Pretpostavka je da nešto tako veliko kao Ljubav ne nastaje prostim "slučajnim sudarom čestica" nego izgradnjom... Suncokret54 and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isidora Đergović Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ... када читам ово са малим "љ" слажем се са тобом, улавном... опет, када убацим велико "Љ" не слажем се са тобом, никако... Ma slažete se i sa malim i sa velikim slovom... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 25 минута, Neša_ рече Stvarno iskušenje je izvući od nje iskrenost i ljubav, naročito ako nisi lep, zgodan i materijalno "samopouzdan". Ваљда си хтео рећи подвиг уместо искушење. Па почни да се подвизаваш Нешооо... ће видиш како је подвиг лак.... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Nedavno sam posmatrala na javnom mestu u akciji mladića - lep, nabildovan, mlad, ima svoj biznis - koji je pokušao nekoliko devojaka da muva pričom kako ne može da nađe ljubav i stalno dobija korpu i jadan on i čak je jedan par startovao pitanjem kako su se upoznali i zašto on nikog ne može da upozna, iako 100 devojaka dnevno sretne, ali sve mu daju korpu. Prva reakcija svake devojke, nakon normalnog i opuštenog inicijalnog ćaskanja bila je da 1. prevrne očima i 2. nađe bilo koji izgovor da pobegne što pre. Ne znam zašto sam uopšte ovo ispričala, ali u svakom slučaju ne može da škodi, a čim ne škodi, znači da koristi... Ayla , Lady Godiva and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 15 минута, Paradoksologija рече Nedavno sam posmatrala na javnom mestu u akciji mladića - lep, nabildovan, mlad, ima svoj biznis - koji je pokušao nekoliko devojaka da muva pričom kako ne može da nađe ljubav i stalno dobija korpu i jadan on i čak je jedan par startovao pitanjem kako su se upoznali i zašto on nikog ne može da upozna, iako 100 devojaka dnevno sretne, ali sve mu daju korpu. Da nije slucajnoo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 2 часа, Neša_ рече Jesi li siguran? Ne vidim šta bi tu moglo biti nerazumljivo. Stvarno iskušenje je izvući od nje iskrenost i ljubav, naročito ako nisi lep, zgodan i materijalno "samopouzdan". Zavisno od toga šta ko hoće od žene, njemu je stalo ili nije stalo da je razume. Ево мој случај. Нисам леп, згодан ни материјално ситуиран. Извукао сам из ње искреност и љубав. Сад ми је жена, што сам и хтео од ње. Стало ми је. Ал` је и даље не разумем и никад нећу. Ај` сад ти опет са твојим једно-те-исто-о-женама... Него, ти ми дођеш као утеха. Ја их не разумем, а ти их БАШ не разумеш. Lady Godiva, Danijela, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Oci u oci sa svojom bedom ja pravdam sebe i mrzim sve redom prica o ljubavi obicno ugnjavi cutim i grize me cir Danijela and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Kad god saznam iznova koliko je Bog nežan, pažljiv i nadasve ispunjen ljubavlju i to ljubavlju koja ne prolazi, koja ne odlazi i koja je tačno od onoga koji je prima, ja potrčim ženi da joj to kažem i pokažem. АлександраВ, Paradoksologija and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 41 минута, Јанко рече Ево мој случај. Нисам леп, згодан Ma kako nisi? Naše prezime bre sve lepi zgodni Batali tu skromnost Јанко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 5 минута, Драшко рече Ma kako nisi? Naše prezime bre sve lepi zgodni Batali tu skromnost Не знам шта бих ти рекао. Мени су мушкарци ружни а жене лепе. :-) Самим тим и ја сам себи. Ayla and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 2 часа, Neša_ рече Ne. Hteo sam reći iskušenje, jer to nije podvig. Već sam video mnogo puta kome je lako. Onome ko spada u kategoriju muškaraca za kojima žene trče (njemu je lako i bez razumevanja). Ће те метнемо у календар као великомученика. Кратос and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 7 минута, Neša_ рече Ako je zgodan, lep i finansijski obezbeđen, on će je lako i brzo dobiti, kao što je i one pre nje, a tako će i one posle nje. Драга Савета, да те питам нешто пошто си већ велики познавалац женског рода. Допадам се лепом, веома згоданом, поприлично имућаном и јако фином момку, али ме он ич не привлачи. Ни да је последњи човек на свету, не бих га погледала. Јесам ли ја нормална? Јесам ли ја уопште женско? Има ли лека, тој опакој болести? Јанко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Lady samo lobotomija. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 6 минута, Neša_ рече Možeš da odahneš. Nije to bolest. Mnoge tako reaguju u prvi mah. To je tvoja igra: kao on se tebi ne dopada (a ovamo lep i zgodan..., ha). Ti samo želiš da on bude ubedljiviji, da to izgleda kao osvajanje. Аха... А то што ми се допада један дебељуца који има много мање новца од тог првог, да ли је и то трик мог болесног мозга да га направим љубоморним? Paradoksologija and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 пре 5 минута, Neša_ рече Nemoj tako o sebi. Čim ti se dopada više, znači da je ipak lepši od onog prvog, a nije siromašan. Не, није лепши. Први има лепше црте лица. Није сиромашан, али има мање новца од мене. Још нека идеја? Јанко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука