Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

да, али да не буде видљив и гостима (18 гласове [29.03%] - Прегледај)

да, да буде видљив и гостима (13 гласове [20.97%] - Прегледај)

18+13=31

---------------------

не (30 гласове [48.39%] - Прегледај)

30

---------

сада води да да

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ја сам за...био бих најбољи у нечему: шампион хејтованих порука!

khm... tesko.... ;)

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

na sajtu Blica ima i plus i minus, i ne vidim da je lose da postoji i negativna ocena necega, da se vidi kako ljudi sagledavaju necije reci ili neke sadrzaje, to bi mogla biti dobra baza za analizu raznih stvari, pa i za preduzimanje odredjenih koraka, odredjenog delovanja, znaci ja sam za

Подели на овим сајтовима

Сваки форум се бори да привуче што више корисника.

"Dislike" тастер не би користио повећању посећености. Не видим ни један разлог. Али би зато могао да смањи посећеност. Не значајно, али мислим да опасност постоји.

Сваки форум има неки свој циљ.

Овакав тастер не би утицао на одржање циљева форума. То је посао администратора и модератора. Ако су циљеви форума угрожени па модератори не могу по постојећим правилима да се изборе са "неким глупостима" онда правила треба пооштрити и модераторима дати више слободе. Није популарна мера али је једини начин да се циљеви одрже. И ово би допринело мањем паду посећености али циљеви су на првом месту.

Зашто се било шта мења на неком форуму или сајту? Да би се одржали циљеви и повећала посећеност. Мислим да "Dislike" на оваквом форуму не би дао допринос томе. Чак би могао да штети.

e, pa mislim da se interesovanje korisnika povecava sa mogucnoscu njihovog licnog ucesca u onome sto ih zanima, bilo sa pozitivnim stavom, bilo sa negativnim; niko ne voli, tacnije bezi od sputavanja, vezivanja ruku, onemogucavanja slobodnog delovanja, pa Bog nas je slobodne stvorio, sloboda izbora-da i ne, i sad da se to ne projavi na ovom sajtu nasznak aman Hristos vaskrse

Подели на овим сајтовима

@Apis

Nemoj tako, Dragutine, evo ja ću da te usvojim. 301

Ja sam ovde zapamćena po trpljenju uvreda koje razni sipaju iz rukava, na očigled administracije.

Život ti, uz mene, na forumu neće biti lahk, ali ceš se govoriti za tebe...tako se na ŽRU kalio Apis...

A, kad mene oteraju sa foruma, nasledićeš moje amine, kol'ko tol'ko, vajdica je...

Ja nisam glasala na ovoj temi.

Neću da im kvarim koncepciju.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

заиста васкрсе Помазаник! :D

па потрудих се да га направим да може да ради и без мене, и надам се да ће радити и кад мене не буде :)

Подели на овим сајтовима

oče I, ima li šanse da se uvede to famozno DISLIKE dugme

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

било би супер кад би могли да се прочитају коментари што је одређени пост тагован негативно, минимум 50 карактера :)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1334754362' post='621429]

било би супер кад би могли да се прочитају коментари што је одређени пост тагован негативно, минимум 50 карактера :)

Ово је добра идеја, пошто се често претрпа тема одговорима па је тешко пратити ко шта пише.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...