Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

• Гости

Мислим да се без разлога плашите по питању негативног рејтинга. То само може да побољша квалитет рада а и то да нам се мало убије сујета. Ево ја сам нагурао скоро 2000 форумских лајкова а не заслужујем ни половину њих. Такође, без размишљања бих лупио некоме минус када напише глупу поруку. Тако ће много мање бити брисања порука а разговори ће бити још живљи (мада не кажем да нису сада живи). Не видим проблем негативног рејтинга из много разлога а сада не бих све могао ни да вам причам... просто има ствари које треба да се десе, па да се види колико је нешто добро или лоше. Свакако да у неком промо периоду не ди давали могућност да се даје пуно минуса: на пример 10-15 дневно а 300 плусева или амина.

Подели на овим сајтовима

Мислим да се без разлога плашите по питању негативног рејтинга. То само може да побољша квалитет рада а и то да нам се мало убије сујета. Ево ја сам нагурао скоро 2000 форумских лајкова а не заслужујем ни половину њих. Такође, без размишљања бих лупио некоме минус када напише глупу поруку. Тако ће много мање бити брисања порука а разговори ће бити још живљи (мада не кажем да нису сада живи). Не видим проблем негативног рејтинга из много разлога а сада не бих све могао ни да вам причам... просто има ствари које треба да се десе, па да се види колико је нешто добро или лоше. Свакако да у неком промо периоду не ди давали могућност да се даје пуно минуса: на пример 10-15 дневно а 300 плусева или амина.

ja se ne plasim

samo mi se ne svidja ideja da nekom lupam minus

ja sam vise za "ziv" razgovor ,da nekom kazem da mi se ne svidja sta je napisao

nego da lupim minus

cim ima nesto naziv negativno ,ja sam protiv

a moj odgovor na uvodjenje negativnog rejtinga je NE

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Зашто не би увели неки рејтинг за поруке по теми? (А не кориснике.)

На пример, ко хоће стави +1 или -1 на неку поруку, уместо "Амин".

Тако се ти бројеви сабирају/одузимају, и нека порука у некој теми има нпр. рејтинг +4 или +25, а нека друга -4 или 0.

Тако се оцењује писање по теми, а не корисник, личност. И нико се неће увредити. А значиће доста.

И када одемо у цркву, свештеник нам неће рећи: Ти си лош човек! већ: Погрешио си у томе и томе.

Подели на овим сајтовима

Иначе, ово Амин је стварно оригинално и даје посебну арому форуму. (Више ми се свиђало сиво :) )

---

Е, да додам и ово. Када тема полако замре, онда прве три особе које имају највиши рејтинг, добијају по један АМИН.

Биће мање АМИН-а али ће имати већу тежину.

Подели на овим сајтовима

Тако се оцењује писање по теми, а не корисник, личност. И нико се неће увредити. А значиће доста.

izvini a ko smo mi da nekom sudimo ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

mnogo je lepše ovo bordo AMIN od prethodnog... a da, jesam i za dugme DISLIKE koje fejsu odavno fali a možemo da glasamo o tekstu za dotično dugme...

moglo bi

SMORIĆ

LIZAČ ZIDOVA

KRIPTOHRIŠĆANIN

PRAZNOSLAMIJE

PAZI KAD SAM ZNAO

ENIGMA

IZAZOV ZA FROJDA I (J)EROTIĆA

SAZNANJE DA JE OVAJ POST TRIP - NEPROCENJIVO

... I NARAVNO -LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

siguran sam da i ostali imaju ideje... ajd navalite-ako se otac Ivčo primi na parolu džaba oni glasaju

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa ovi komični su odlični :D Svidžaju mi se.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

neko je predložio da preko celog posta bude postavljen neki znak za DISLIKE

pretpostavljam da sam forum nema tu opciju al čisto fore radi, evo kako bi izgledalo

oglo.jpg

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...