Flojd Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 2 часа, Anika рече Juce sam bila na nekoj slavi, gde ljudi pricaju kako ne mogu nikako da "udome" jednog mladog coveka i onda je neko poceo da prica kako su mu predlozili da ode u crkvu da nadje devojku i da bude redovan na tim okupljanjima. Bas su pominjali neku crkvu u Zemunu. Eto, kako na to gledaju ljudi sa strane, kao na poslednju opciju kad nista drugo ne uspe. A i jedan moj poznanik mi je pre izvesnog vremena izlozio svoju situaciu, isto je hteo da krene pomalo u crkvu samo da bi upoznao neku devojku, te sluzbe i ostalo ga uospte ne zanimaju. Pa i to nije lose. Kroz to ljodi steknu nabiku da idu u crkvu, da se priblize Bogu... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Znaci nema ni jedna, pu steta a bas sam planirao bio da si prizenim na brzinu. Vako nista, predomislio sam se. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Ко зна зашто је добра неозбољност на овој теми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 3 часа, Anika рече Juce sam bila na nekoj slavi, gde ljudi pricaju kako ne mogu nikako da "udome" jednog mladog coveka i onda je neko poceo da prica kako su mu predlozili da ode u crkvu da nadje devojku i da bude redovan na tim okupljanjima. Bas su pominjali neku crkvu u Zemunu. Eto, kako na to gledaju ljudi sa strane, kao na poslednju opciju kad nista drugo ne uspe. A i jedan moj poznanik mi je pre izvesnog vremena izlozio svoju situaciu, isto je hteo da krene pomalo u crkvu samo da bi upoznao neku devojku, te sluzbe i ostalo ga uospte ne zanimaju. Још једно добро место за налажење жене је и село. Али право село, што даље од градова. Мој пријатељ је тако нашао једну стварно неискварену, културну и дивну жену, у животу нисам видео тако нешто. Поет, Vasilije., ViktorijaV and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Тако је! Да јој дођеш кроз шљивике и ливаде, а не да је тражиш по сплавовима и клубовима. Биљана, два and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Тако је и било. xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Пре сат времена, Богомислић рече Тако је! Да јој дођеш кроз шљивике и ливаде, а не да је тражиш по сплавовима и клубовима. Nadjes je medju šljivama pa od nje napraviš rakiju Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Прима ли тај интернет рекламације? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Пре сат времена, Богомислић рече Тако је! Да јој дођеш кроз шљивике и ливаде, а не да је тражиш по сплавовима и клубовима. А можда је на сплав или у клуб дошла јер су је другарице наговориле, па чисто да их испоштује, а иначе не воли таква места, или на пример код млађег брата на рођендан, глупо је да не дође, док је она из шљивика можда малочас била са Милетом у сену, а ти је гањаш по шљивику убеђен у њену чедност. Никад се не зна. Vladan :::. and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Meni je skroz okej upoznavanje preko Crkve, bez obzira dal je momak/djevojka bio/bila pri Crkvi prije toga, ovo cak moze biti nacin priblizavanja istoj, sto da ne... A znam dosta parova koje je upoznao svestenik/monah i koji su danas u srecnim brakovima, a i onih sto su ostali dobri prijatelji, poznanici... Sve dok se ljudi upoznaju, pricaju, slusaju...sve je to odlicno, nacin kako do toga dodje nije toliko bitan Драшко and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 1 сат, Grizzly Adams рече Прима ли тај интернет рекламације? vraca novac i novu robu sa garancijom Grizzly Adams and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 11 часа, Мирослав1 рече Још једно добро место за налажење жене је и село. Али право село, што даље од градова. Мој пријатељ је тако нашао једну стварно неискварену, културну и дивну жену, у животу нисам видео тако нешто. Tako je, Albanija je puna finih " seljancica". ? A pretpostavljam da je taj tvoj prijatelj nju doveo u grad? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 7 часа, Manja88 рече Meni je skroz okej upoznavanje preko Crkve, bez obzira dal je momak/djevojka bio/bila pri Crkvi prije toga, ovo cak moze biti nacin priblizavanja istoj, sto da ne... A znam dosta parova koje je upoznao svestenik/monah i koji su danas u srecnim brakovima, a i onih sto su ostali dobri prijatelji, poznanici... Sve dok se ljudi upoznaju, pricaju, slusaju...sve je to odlicno, nacin kako do toga dodje nije toliko bitan Svakim novim kontaktom covek je bogatiji za jedno novo iskustvo. ? Manja88 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 часа, Flojd рече Svakim novim kontaktom covek je bogatiji za jedno novo iskustvo. ? Pa upravo, ne mora se sve zavrsiti brakom. I ostali ljudi oko nas obogacuju nas zivot. A i cudni su putevi Gospodnji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Новембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2019 пре 2 часа, Flojd рече Tako je, Albanija je puna finih " seljancica". ? A pretpostavljam da je taj tvoj prijatelj nju doveo u grad? Нема везе са Албанкама, него он због природе свог посла доста времена проводи у воћарским деловима Србије, обилази многе породице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука