Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

Млади интелектуалац тражи младу интелектуалку. Да се јави ради упознавања. 

?

Definisi ovo 'intelektualac'. :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Anika Ма комшија мој, колега решио да се жени, па тражимо женску. Мене интелект заобишо, ја кофома фомић, нисам учен, само осећам. Село степанчиково

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Samo nesto provodadzices, ali slabo ide... :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Трудим се бре, живота ми мога. Много сам се заљубио, па кад не радим мишта ђного ми је тешко, стално си мислим на женску. Тежак сам заљубишка.

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Помаже Бог, ја сам Немања Родић и лићно бјерујем да је могуће пронаћи сродну душу и посрдним путем. Наравно дописивање на мрежи је добро за сам почетак, након тога иде упознавање уживо.

Ја већ дуго тражим сродну душу. Завршио сам право, затим магисрирао на политичким наукама, запослен сам, трудим се да живим црквеним животом. 

Тражим дјелатну православну хришћанку која је поштена, искрена и комуникативна. Физички изглед није толико битан. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ja sam eto, preko neta, upoznao suprugu. Vidjeli se triput uživo, tj, treći put sam bio kod nje dva tjedna, I eto, oženili se, sretan i zadovoljan za ovih 5,5 god braka, a bilo je i dana kad je brak bio mrak. :)

Подели на овим сајтовима

Uvijek sam bila skepticna prema tom internet upoznavanju, nisam to probala...ni onako nekoga da upoznas, a tek ne nesto ozbiljnije. Bas dobro da postoji danas ovako nesto i da funkcionise. Mislim na ovaj sajt i upoznavanje preko njega.

Подели на овим сајтовима

"Zdravo

iz Bg sam

kad dodjem sa posla volim da jedem

kupam se redovno

seckam luk na sitno

skupljam lepe majice"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Zdravo svima, i mene zovu Nino. Trazim srodnu dusu, onako bas umjetnicku i tananu kao sto je i moja. Ako bi mogla da se javi jedna takva lepotica, pa da idemo zajedno na pivo. Sta bih jos mogao dodati , stv ne znam, u principu ne bih da hvalim mnogo sebe, ali sam zaista fin. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...