Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A sta tebe sprecava tebe da ne dangubis na forumu?

Ostavi ti Cirilika i mene na miru :)

tumblr_oqyyfhyU4d1uojcg9o1_500.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

A šta te sprečava da ti sad ne dangubi na forumu? :)

Moderno doba, ovo ono...

050b0a7975b88c6b4204c84d29cf16b1

Dude, wtf?!

Ко је видео згодну нам модераторку, зна да би то изгледало овако некако...

demi-moore-and-ashton-kutcher-10-4-10.jp

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Dude, wtf?!

Ко је видео згодну нам модераторку, зна да би то изгледало овако некако...

demi-moore-and-ashton-kutcher-10-4-10.jp

Ma šalim se malo...

Ionako me zezate za taj tradicionalizam, ne znam šta je problem :tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Ma šalim se malo...

Ionako me zezate za taj tradicionalizam, ne znam šta je problem :tongue:

Ајме ти стварно појма немаш шта ти причам. Није проблем у вези старије жене и млађег муштарца (зато сам ти поставила Деми и Ештона). :) 

Ни у шали не пореди жену са другом женом која је од ње старија 20 година. Сутра се тако зезни код сестре или, не д'о ти Бог, мајке.. можеш главу да изгубиш. :fik:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Ни у шали не пореди жену са другом женом која је од ње старија 20 година. Сутра се тако зезни код сестре или, не д'о ти Бог, мајке.. можеш главу да изгубиш. :fik:

Ok :)

Izvini, Mo, aka @Danijela.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Danijel Petrovic рече

Uh, uh. Pa vi ste vodili rat. Ne pisemo mi ovde o tome...cc

МИ нисмо водили рат, он је водио рат са имагинарним непријатељем... не читаш пажљиво или не разумеш написано.

А о чему причате, ако мислиш да сам ја изван теме? :) 

Желим вам свима да имате живот као на интернету... самооо

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 9/30/2017 at 19:37, Аурор рече

A šta te sprečava da ti sad ne dangubi na forumu? :)

Moderno doba, ovo ono...

Знаш како кажу, од бирача... :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 9/30/2017 at 11:08, Снежана рече

па нисам баш сигурна да и ти разумеш о чему причаш :)  где ви учите о овим мушко - женским релацијама !?  због тог увреженог мишљења да мушкарац трба да "лупа шаком од сто" и да "савладава" жену ја сам 24 године провела савладавајући нечију потребу да савладава мене од "Монопола" и релија, до оног "биће онако како ја кажем" :D

Гдје учимо? У реалном свијету, као што петсто пута сам објашњавао. Од других мушакраца, а Богме и неких жена које заиста јесу такве или мисле да већина јесу иако оне саме нису :) 

Апсолутно разумијем о чему је ријеч, него је друга ствар што ви као жене другачије то схватате него ми као мушкарци. И рекох, на срећу сам веома рано схватио колике су ово глупости, али са друге стране Џума просто није разумјела шта је Данијел хтјео да каже. А зашто? Јер јој нико није просипао такву "Школу живота" годинама да би схватала на којим претпоставкама се то заснива, као ни ти ето.

И онда се жене, нормално, увриједе јер су такви погледи стварно унижавајући за сваку нормалну жену, па од љутње преувеличате или погрешно схватите изнесене стереотипе. Не можеш се борити против нечега ако га не разумијеш и овдје заправо ви се борите са замишљеним мазохистима, манијацима или чиме већ, а не застарјелим погледима о доминантним мушкарцима и субмисивним женама које обожавају да им драги доминира.

Мислим, прст на чело мало. Је ли ми боље знамо од вас шта су вас учили о мушкарцима и како са нама треба и како ми "мислимо само на једно" итд? Не, то ви боље знате као што ми боље знамо ове баљезгарије. 

Подели на овим сајтовима

On 9/30/2017 at 21:36, Lady Godiva рече

Ни у шали не пореди жену са другом женом која је од ње старија 20 година. Сутра се тако зезни код сестре или, не д'о ти Бог, мајке.. можеш главу да изгубиш

Поготово не са својом маом или другом женском родбином!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ћириличар рече

овдје заправо ви се борите са замишљеним

Ох, не учитавај више увређеност, причам у своје име, не борим се ни са чим осим против нетачних дефиниција. На ову дефиницију доброг момка (претходно наведено "папучара") 

On 9/29/2017 at 20:15, Danijel Petrovic рече

onaj koji sve zeni odobrava i koji se plasi da je ne uvredi svojim stavom i misljenjem ili je gusi svojojm nesigurnosci a pritom nije uctuv i stabilan, nije izazov devojci, vec jedan od onih (dobrih momaka).

нико не би пристао. Чуј, није учтив - а папучар. Како то? Једноставно је нетачно; никакве везе немају (цитирам) "застарјели погледи", исто као ни модерни.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • Гости

Najveći problem u internet upoznavanju zapravo potiče sa muške strane. To su zagoreli paćenici koji nemaju standard, nego kontaktiraju svaku devojku koju vide i kreću da je muvaju.
Iako ih ogromna većina devojaka ne bi ni grabuljom dotakla, njihovo interesovanje im svejedno diže ego. Znam lika koji je pre tri godine popio ban na ana.rs, ali pre toga je smarao svaku devojku koja se pojavi, a nekima je čak slao i slike svog polnog organa. Zapravo, znam više takvih likova, ali ni jednu devojku koja bi sebi tako nešto dopustila.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...