Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ћириличар рече

Куцај на Јућуб "Sargon of Akkad Why people hate feminism Male Feminists"

Pustite me sa Jutjubom; nego, feministkinje već dugo sa opravdanim podozrenjem posmatraju muškarce koji se stalno glasno, napadno i agresivno deklarišu kao feministi... često bivaju teški manipulatori i psihopate. Indukcija & praksa.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 9 минута, Ћириличар рече

Онда ти потпуно погрешно си схватила шта је он мислио под "изазов"

Не, ја сам одлично схватила шта је он мислио под изазовом и лепо објаснила да је оно што је нанизао заправо - изазов. За мазохисте.

Али опет и у том контексту, оно што ти сматраш нормалним, други не морају.

Опет - не буди бокисд, нисам рекла да морају, кажем да већина не воли мучење било ког типа. И да, то је тзв. генерализовање, али не следи никаква етичка поука из исте. 

Напротив, итекако се ради, јер из овога горе што си рекла си показала да си га погрешно схватила.

Одлично сам га схватила, зато исправљам и њега и оне који се са њиме слажу, пошто је неприродно за трпљење *онога* рећи да није изазов. Јесте и то невероватан.

пре 30 минута, Paradoksologija рече

i svi daleko bolje znaju i razumeju žene kao neku egzotičnu vrstu nego bilo koja žena.

Да, јер немају на основу чега да се идентификују као мушкарци, осим на основу овога.

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Хммм, шта си мислила овиме рећи, мистериозна Жено? 

Svadjate se oko prostih bezveznih stvari umesto da se prepustite :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ћириличар рече

И понављам ,ја не говорим "шта жене воле", него шта неки људи оба пола хоће и да је фора само што се нагласак у овом случају ставља на жене јер ми мушки морамо да будемо "шаком о астал" јаки, Ш'ЧУЛА! :D

Да морате да будете јаки и да вичете. Да ти кажем у поверењу, то жене просто обожавају.. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Закључак кад читам. Алфа мушкарац је онај коме треба Алфа жена да га може испратити. Док Бета хејтерке му сметају. Исто је и са женама. Дакле Алфе иду са Алфама а Бете са Бетама. По томе каква је жена се мери и њен мушкарац и обрнуто, јелда то је тај комплекс због кога је тешко волети0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Danijel Petrovic рече

To tek kada razmene brojeve preko drustvenih mreza.

Sto se tice upoznavanja preko drustvenih mreza, to je laksi nacin da se pobede prepreke koje predstavlja uzivo upoznavanje. Znaci, mnogo je lakse uspostaviti komunikaciju preko on line mreza nego uzivo. Tu smo nekako na sigurnom terenu, bezopasnom, bezbriznom.... E sad, moje misljenje je da prava konverzacija krece tek kada razmenite brojeve telefona, pa onda upoznavanje kroz vidjanje. Tada krece pravo upoznavanje.

Sto se tice alfa muzjaka, beta muzjaka, mislim da su sve to samo gluposti koje forsiraju zensko / muski sajtovi i casopisi koji truju nesigurne ljude plus ih navode da igraju razne igrice i osecaju se posle nesrecno. Po meni taktike i igre ne postoje, postoji samo odluka da li ce biti neko sa nekim ili ne. Razlika izmedju dobrog momka (kojeg zene zaobilaze) i kvalitetnog momka(kojeg zene zele) je u njegovom stavu. Taj stav je njegova cvrstina,a tu cvrstinu zene zele. Zene isprvite me ako gresim?

Tacno je da zene neznaju sta zele ili hoce i pomirite se momci sa time jer su one u biti nesigurne, ja sam se pomirio i krenuo sam da radim na sebi. Znamo mi trebamo da znamo sta zelimo i sta hocemo da bi bili lideri i dali im sigurnost. Momci to se zove izazov....

E,Danijele,popravljaš se.Lepo si sve objasnio,osim ovog da žene ne znaju šta žele. A muškarci kao znaju. Zato i treba da se muško "pojavi ispred zgrade",tek tada će znati na čemu su. U prilog tome govori činjenica da su se ljudi više venčavali i rađali decu dok nije bilo interneta,a ovo sad lud zbunjenog.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Pustite me sa Jutjubom; nego, feministkinje već dugo sa opravdanim podozrenjem posmatraju muškarce koji se stalno glasno, napadno i agresivno deklarišu kao feministi... često bivaju teški manipulatori i psihopate. Indukcija & praksa.

Ето, не мораш ни гледати тај видео јер управо о томе је и говорио, само из "бета мејл как" угла :smeh1: 

1 hour ago, Џуманџи рече

Не, ја сам одлично схватила шта је он мислио под изазовом и лепо објаснила да је оно што је нанизао заправо - изазов. За мазохисте

Не, ниси. Изазов који је он описао да "жене траже" нема везе са мазохизмом него са перципираном женском жељом да имају мушкарца који је доминантан над њима, коме ће бити "својевољно потчињене", ако он то заслужи ( што га стално провјеравају, шт оје изазов и за њега и за њу ). Молим те, одрастао сам слушајући те глупости двије деценије како ми се предају као истина, и муку сам измучио док нисам прозрио да су то глупости. Знам на шта се мисли.

1 hour ago, Џуманџи рече

Опет - не буди бокисд, нисам рекла да морају, кажем да већина не воли мучење било ког типа. И да, то је тзв. генерализовање, али не следи никаква етичка поука из исте. 

Ја ти кажем да то што ти сматраш "мучењем" није мучење у овом смислу и да ти стога изјава није тачна.

1 hour ago, Џуманџи рече

Одлично сам га схватила, зато исправљам и њега и оне који се са њиме слажу, пошто је неприродно за трпљење *онога* рећи да није изазов. Јесте и то невероватан.

Нико није рекао да то није изазов, него да то није мазихизам на шта је мислио.

1 hour ago, Џуманџи рече

Да, јер немају на основу чега да се идентификују као мушкарци, осим на основу овога.

Nope, and not an argument.

1 hour ago, Danijela рече

Svadjate se oko prostih bezveznih stvari umesto da se prepustite

Ти схваташ да смо на форуму? Нећемо ваљда се расправљати око битних ствари? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Ти схваташ да смо на форуму? Нећемо ваљда се расправљати око битних ствари? :D

Blesava i prosta ja :D

I samo da te podsetim, da sam mladja ne bi ti meni dangubio na forumu :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Mиљан Л. рече

Закључак кад читам. Алфа мушкарац је онај коме треба Алфа жена да га може испратити. Док Бета хејтерке му сметају. Исто је и са женама. Дакле Алфе иду са Алфама а Бете са Бетама. По томе каква је жена се мери и њен мушкарац и обрнуто, јелда то је тај комплекс због кога је тешко волети0703_read

На крају се све своди на то да разлиек међу половима нема, да се различито наглашавају различите ствари код различитих полова због друштвених норми али да у суштини и у пракси се све своди на то да зависи на каквог човјека налетиш, онога који вјерује у те друштвене норме ( било ког пола ) или који не вјерује у њих ( опет било ког пола ). 

Али то је оно што би омега рекао ( не чак бета, него омега! ), тако да... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

На крају се све своди на то да разлиек међу половима нема, да се различито наглашавају различите ствари код различитих полова због друштвених норми али да у суштини и у пракси се све своди на то да зависи на каквог човјека налетиш, онога који вјерује у те друштвене норме ( било ког пола ) или који не вјерује у њих ( опет било ког пола ). 

Али то је оно што би омега рекао ( не чак бета, него омега! ), тако да... :smeh1:

Ti mu onda dođeš muški feminista...? :smeh1:

• Хахаха 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

E,Danijele,popravljaš se.Lepo si sve objasnio,osim ovog da žene ne znaju šta žele. A muškarci kao znaju. Zato i treba da se muško "pojavi ispred zgrade",tek tada će znati na čemu su.

Тачно ће вас неко послуша и од "треме" попије гајбу пива па се појави испред зграде и крене да заводи драгу без упозорења преко телефона. То би било интересантно за гледати, неко ће сигурно да сиђе доле:D. Можда се роди љубав ко зна.

пре 3 минута, Phoebe рече

U prilog tome govori činjenica da su se ljudi više venčavali i rađali decu dok nije bilo interneta,a ovo sad lud zbunjenog.

Није бре, никад није било оволико људи на свету истовремено па је конкуренција велика, још сви сређени, нашминкани и ошишани нема као пре да копамо и чувамо стоку... Него се преко ноћи жене уобразиле а мушкарци изфеминизирали, ја тврдим:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Ох, вјерујем :D

Jel sam sad alfa? :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Изазов који је он описао

Е, ту је грешка, јер није описао никакав изазов (по његовој и твојој логици имати везе са нестабилном особом није изазов (I cant even...)). 

пре 3 минута, Ћириличар рече

Ја ти кажем да то што ти сматраш "мучењем" није мучење у овом смислу

Слажем се, у овом смислу није, као што нисам ни мислила на психичку, душевну и шта све да си написао "истост" (а како си покушао да представиш), стога не следи да је нетачна. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Да морате да будете јаки и да вичете. Да ти кажем у поверењу, то жене просто обожавају.. :smeh1:

Сјећаш се моје приче о оној цур што мисли да се ложим на њу? Е... кад већ спомену женску љубав према снази и викању, побија ти ову изјаву... донекле :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...