Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

preferiram face-to-face, idealno bi bilo manje ili vise poznata osoba uz preporuku prijatelja, mislim da je to pun pogodak i nesto najkvalitetnije. e ostalo je macka u dzaku a internet je u 95% slucajeva promasaj, pun seksualnih predatora, nimfomanki i promiskuitetnih osoba. nije iskljuceno da moze da se pronadje neko normalan ali sanse za to su male i mislim da online dating-u pribegavaju ljudi koji su nesigurni u sebe ili u stanju nekog ocaja, usamljenosti ili sl. 

ali ko voli nek izvoli :D:D:D caskajte oprezno :)

Untitled.jpg.27ba32a6e3095e06bb527521dbd34409.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, ana čarnojević рече

mislis da se ne zaleces ako je gei?

ne mislim. mislim da se ne zalecem da ne bude posle jel si osetio ukus i sl. :D  pricam o normalnim musko-zenskim odnosima , lezbaca bi te verovatno otkacila na keca to ne moze bude problem, samo ispaljivanje i losa procena. mada ko njih da startuje kad vidis kakve su, orah iz ruke da im ne uzmes. lol

Подели на овим сајтовима

Јесте ли чланови "Кане Галилејске"? Да ли сте чули за тај наш подфорум?

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mиљан Л. рече

како то функционише?

Региструјеш се, одговориш на неколико питања и постанеш члан, то је затворен део, само за озбиљне девојке и младиће који желе упознавање ради хришћанског брака.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

stvarno smo smorili sa ozbiljnim temama. predugo traje. mogu ja ovde malo sa vama da blebećem al da se ne upoznajem?

pa gde si ti muramasa? ti si neki opasan?

O,Ana,i to da dočekam da te vidim u razbibrizi ;) Nema mi onog smajlija što se krsti 

Oops pa ovo nije Razbibriga joooj

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Pa naravno da nisu zainteresovane kad si beta muškarac i golja. Ko nema testosterona, biće njanjav i neće imati petlje da pokrene biznis i da zgrne pare da privuče poželjnu ženu.

haha-stupid-christcuck-mercy-might-is-ri

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Djapa рече

ne mislim. mislim da se ne zalecem da ne bude posle jel si osetio ukus i sl. :D  pricam o normalnim musko-zenskim odnosima , lezbaca bi te verovatno otkacila na keca to ne moze bude problem, samo ispaljivanje i losa procena. mada ko njih da startuje kad vidis kakve su, orah iz ruke da im ne uzmes. lol

Nisu sve lezbejke takvog izgleda, imas i onih zbog kojih bi ti voda na usta krenula kad bi ih vidio:D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

И то је лоше?

Umjesto da se trudi da udovlji ljepsoj polovini, da je ne uskracuje za vodjenje ljubavi, on od nje bjezi.:D Vidis ti Cirilko, on bjezi od podviga:D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Umjesto da se trudi da udovlji ljepsoj polovini, da je ne uskracuje za vodjenje ljubavi, on od nje bjezi.:D Vidis ti Cirilko, on bjezi od podviga:D

Тако нехришћански...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ћириличар рече

И то је лоше?

Lose ako lose procenis (proda ti finocu) pa je umesto u mrak odvedes na pice :) 

пре 8 минута, Ronald рече

Dee tooo brt....Vodjenje ljubavi? :D hahah ... onda je i desanka vodjenje ljubavi :D:D:D lol    

пре 21 минута, Ronald рече

Nisu sve lezbejke takvog izgleda, imas i onih zbog kojih bi ti voda na usta krenula kad bi ih vidio:D

Nisam video takve a i bolje, kakva vajda od toga, ne mozes cak ni da se nadas. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Djapa рече

Lose ako lose procenis (proda ti finocu) pa je umesto u mrak odvedes na pice :) 

Dee tooo brt....Vodjenje ljubavi? :D hahah ... onda je i desanka vodjenje ljubavi :D:D:D lol    

Nisam video takve a i bolje, kakva vajda od toga, ne mozes cak ni da se nadas. :) 

Ти си значи платониста, тачно сам те снимио12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...