Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 28 минута, Н И Н Е рече

Твртко не постоји као личност, само као став.

I to čvrst,a zna brat tvrdko da žene vole kad je kod muškarca nešto čvrsto pa makar to bio i samo stav.Evo,nijedna forumaljka mu nije odlela do sad.Svaka je morala da ateistira tu čvrstinu i tvrdko se pokazao tvrđi od voćke čudnovate ne slomi ga al tastaturu polomi.:smeh1::))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 46 минута, Natasa. рече

Možda si ti...ili ja...paranoja se širi. :smeh1:

Ма наравно, ја сам или ти . ухићене смо...:ani_biggrin: 

Па види детективски гледано, Жељка одавно нема  на сајту / активно / тако да...све може да буде  а не мора. И Јуанито је отварао дупле налоге, али је ухићен...:ani_biggrin: можда је нашао цаку да га не ухите...:smeh1: 

пре 46 минута, Natasa. рече

Niko nije toliko dokon

Па овде на форуму све доконаши...:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

Ма наравно, ја сам или ти . ухићене смо...:ani_biggrin: 

Па види детективски гледано, Жељка одавно нема  на сајту / активно / тако да...све може да буде  а не мора. И Јуанито је отварао дупле налоге, али је ухићен...:ani_biggrin: можда је нашао цаку да га не ухите...:smeh1: 

Па овде на форуму све доконаши...:smeh1:

E pa neće biti da su svi dokonaši...udadosmo se mi ovde Jagodo, isplatila nam se pisanija :smeh1:.

Nego ajde u kontekstu teme i ti daj preporuku kako upoznati srodnu dušu na netu :), iskustvo imaš, podeli :).

Подели на овим сајтовима

Zato ja nisam dobar, ali bih hteo suprugicastu. :)))

Е јеси за супругичасту скроз, раширио се, напумпао се на слици, а у позадини розе зеке [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

ево пар практичних савета, нису из мог личног искуства, али јесу од другарица које су упознале своје мужеве преко интернета.

1. не одлажите упознавање до судњег дана

2. када идете на упознавање, нађите се на јавном месту,где је велики проток људи 

3. припремите одступницу ако је особа нешто савим друго у односу на ону са интернета ( по фазону... е ја сад журим, морам тетки лек да однесем) :)

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Снежана рече

ево пар практичних савета, нису из мог личног искуства, али јесу од другарица које су упознале своје мужеве преко интернета.

1. не одлажите упознавање до судњег дана

2. када идете на упознавање, нађите се на јавном месту,где је велики проток људи 

3. припремите одступницу ако је особа нешто савим друго у односу на ону са интернета ( по фазону... е ја сад журим, морам тетки лек да однесем) :)

Dodala bih i skajpovanje da malo popričate "uživo".

Подели на овим сајтовима

Ženama i devojkama i nije teško da nađu muškarce, nego da odaberu.

Muškarcima je teško da nađu ozbiljno zainteresovanu devojku ili ženu, koja želi da se uda.

Jednom mi je jedna forumašica napisala u PP da je prvo mislila da su na forumu muškarci koji žele da nađu odgovarajuću žensku osobu, ali je ubrzo shvatila da su oni zapravo tu zato što baš nikakvu devojku ne mogu da nađu.

Опет причаш напамет, жена има четри пута више него мушкараца, који то избор оне имају ако су иоле нормалне па их не занимају ожењени, кримоси или клошари.

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Muškarcima je teško da nađu ozbiljno zainteresovanu devojku ili ženu, koja želi da se uda.

Upravo sam o tome pisala-nemojte da jurite brak. Neće vas izvući iz egzistencijalne krize ako se u njoj nalazite, samo ćete da se razočarate. Meni je dato kao dar da se nađem sa čovekom, prepoznamo se i venčamo pred narodom i Bogom. Nije tu bile "ozbiljne zainteresovanosti". Nek' ide kako ide.

Manite se ozbiljne zainteresovanosti, stvari se slože kad ih pustite, od grčevitog držanja nema ništa.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Neša_ рече

Moram malo da te ispravim: nije to baš stav. To je realnost koje su mnogi svesni, jer su se i sami lično uverili (među njima i ja).

Znači ti mu dođeš svečovek :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

To i ja kažem, nikako odmah potencirati na brak. Prvo treba pažljivo videti kakva je devojka. Isto važi i iz ženske perspektive.

Babe uvek savetovale unuke "gledaj majku, ljubi cerku" jer su znale da "ne pada iver daleko od klade".

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, drvce рече

Babe uvek savetovale unuke "gledaj majku, ljubi cerku" jer su znale da "ne pada iver daleko od klade".

Nije ti sine ova za u kuću :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2016 at 7:24, Branko D Tomic рече

Da bas tako upoznavanje srodne duse preko interneta, sta mislite o tome dal je moguce?

Ja koliko vidim internet je pun prevara od strane svih koji se predstavljaju kao da su od zlata i najvece dobrice

a u stvari su prevara i cinizam. Hajde malo da pojasnimo sustinu srodne duse i upoznavanja....

iz mog iskustva:

ako tražiš srodnu dušu i vezu ne dobiješ ništa, eventualno sex, dva( ako ne, onda u manastir:)

ako tražiš sex, desi se da neletiš na ljubav

tako da upoznavanje i srođavanje duša se dešava uz zajednički život i zajednički sex pa ako Bog da onda i uz zajedničku molitvu i duhovni život, a ne preko interneta.

Nisam za održavane veze preko interneta,  i to su (jake?)veze,s tim da su u stvari falsifikati prave veze. Možda je i slično sa ljudima kojima su prijateljstva, druženja i debatiranja, većinom u virtuelnom prostoru kao što su fb, i forumi.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Kada si neozbiljan, neće sa tobom, jer si neozbiljan.

Kada si ozbiljan, neće jer si ozbiljan.

Kada sve imaš, neće jer joj se fizički ne dopadaš.

Kada si fizički prihvatljiv, neće jer nemaš posao i platu.

Ako si miran, povučen, tih, onda si šonja i "ne znaš ništa o ženama".

Ako zna da je voliš, vuče te za nos i eksperimentiše...

Ako te jure druge žene, e onda si OK.

A sve kao traže ljubav, a pronalaze samo izgovore da ne nađu.

I dok puštaš stvari da se same slože, partneri se menjaju i više ni one ne mogu da vole nikog, niti muškarci njih.. 

Mi se vala tako nađosmo, a ti vidi gde grešiš.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Na igrama na sreću ne dobija svako.

Ne dobija svako, ali postoji verovatnoća, ako se ne igra, onda ni verovatnoća ne postoji. Sve je to kocka.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Снежана рече

Опет причаш напамет, жена има четри пута више него мушкараца, који то избор оне имају ако су иоле нормалне па их не занимају ожењени, кримоси или клошари.

То је зато што нас трошите немилице, па слабо ко претекне до пензије. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...