Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Muramasa рече

Mislio sam na Hekatinu pomoć. Znam prave osobe za to, samo još da uspeju da je prizovu.

Јел оне твоје другарице ? Ма то појма нема. Ја признајем само оне што гатају са златом.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Muramasa рече

Mislio sam na Hekatinu pomoć. Znam prave osobe za to, samo još da uspeju da je prizovu.

Hekata, hloroform, rofinol...potejto potato :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Jesu one su. Bio sam kad su pokušavale, ali nije uspelo. Posle se jednoj ukazala dok je džogirala, ali sumnjam da se može računati na njenu pomoć, bar dok se ne uspostavi bolji kontakt.

WTF?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Господин Дареалис рече

:smeh1:

Kakav brat... Znas da sam se dopisivao malo sa njim preko fb? :)

I sta je bio sadrzaj prepiske???

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Imam prijateljice koje misle da mogu da kontaktiraju moćnu boginju Hekatu. Ako uspeju i ako uspeju i ako ona pristane da pomogne, moguće je dobiti vezu sa željenom osobom zaobilaznim putem. Veza je bar u početku isključivo bazirana na seksu, jer božanska intervencija Hekate izaziva obostranu pohotu.

Ako nastane ljubav, savršeno. Ako ne, strast se istroši i svako ode na svoju stranu.

Pa šta će joj Hekata za kres šemu, nek' ode do splava za to :)).

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Počinje kao strasna kres šema, ali imapotencijal da preraste u ljubav. Nije poenta dohvatiti prvu osobu koja želi kres, nego konkretnu osobu koja joj se sviđa.

I opet-šta će joj Hekata za to? E ako ti treba veštičarenje za kres onda na šta spade omladina...U MOJE VREME SE ZNAO RED :dedica:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Neša_ рече

Izvinjavam se, ali mislim da nema svrhe. Imao sam sliku neko vreme, pa niko nije hteo sa mnom da se dopisuje dok je nisam sklonio.

Ne želim više.

Evo ja svečano obećavam da ću nastaviti da razgovaram sa tobom i kad staviš sliku. Bilo bi lepo da znamo s kim imamo čast :).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Ja ne bih imao ništa protiv da me takva muva. Onda bi bilo apsolutno sigurno da nije prepodobna.

Što se nisi ponudio? Bejbe, vidi šta ti je Hekata donela!

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

:))I kakvi su utisci?

Једнако авквард ко на оним клипсонима... :) 

Рекао да су га водитељке подсетиле како су га задиркивали у свлачионици кад је био мали и тренирао џудо па се зато онако погубио. (?)

пре 15 минута, drvce рече

I sta je bio sadrzaj prepiske???

Прво ми као честитао што сам скупио храброст, признао себи да имам проблем и јавио се (лол)...  95 евра је цена курса завођења! :)  

na mojim casovima studenti ,moji polaznici uce kako se prilazi zenama,devojkama,kako se odrzava razgovor ,kako se uzima broj telefona,kako se zakazuje sastanak,kako se ponasati na sastanku,kako da dodje do prvog poljupca ,sexa itd.Student i ja se nalazimo u gradu i ja mu prakticno demonstriram prilazak ,uzimanje broja ,sta govoriti kako se ponasati.Sve se razradjuje do najsitnijih detalja.5 termina po sat i po kosta 95e ,ali se mozemo dogovoriti oko znacajnog popusta.Svaka cast sto si se javio.

После га питао за емисију, причао ми како је на паузама 'разбио Бакија у политичкој дебати' , ја га питао какав је овако тип - каже он 'све су то проамеричке битанге'.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Господин Дареалис рече

'све су то проамеричке битанге'.

Ulepšao si mi veče :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Zato što treba da me poželi devojka koja ume da je prizove.

Ćuti bre šta te briga, samo reci Hekata me dovela da te odradim :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...