Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Muramasa рече

Ima da prođe bez vas. Kad sam video kako i Fidela Kastra useljavate u rajska naselja, prikakilo mi se od patetike.

:))

Прикаки се теби често овде чини ми се.

• Волим 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Н И Н Е рече

:))

Прикаки се теби често овде чини ми се.

Ja mislim da bi se njemu prikakilo da mu se nešto ne daj Bože desi u 35oj, kopao bi nogama i rukama da ozdravi...nego kaki Vaske često, generalno :))

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Možda Valhalla, ako sve bude po planu.

Za valhalu mora dizgineš ko heroj a to ćeš u jačaoni teško da postigneš.Valikire ne vole te metro-steroidne samo načural bajo moj.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Problem je samo što su neke od tih 50 vernice, čak i rusofilke, neke su SJW retardi, a neke mi se jednostavno ne sviđaju.

A ti bi bas 50 ili nista?  uzmi one sto nisu vernice rusofilke i ostalo sto ti se nesvidja. Bice desetak sigurno..da pocnes bar... 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Mene zanima karijera ujka Semovog kebab remover-a.

To možeš da postaneš već sutra.Samo neće moći samo kebab nego sve gde gazde pošalju.Moraš da se pokoriš Ujka Semu.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 12/19/2016 at 15:13, Muramasa рече

Pa naravno da ne mogu da izazovem gnev, jer ste prepodobni, a ne revnitelji sa pravedničkim gnevom.

Ja čačkam, a kao reakciju dobijem patetično zakukavanje, umesto gneva i bana. Milojkov je kao barut, čas posla plane kao pravi pravednik, a vi mu više dođete kao neka paprat koja samo dimi i gotovo da ne gori.

каква акција таква реакција ...или у превду, заносиш се, слабо ти то чачкање нешто иде ових дана. :D 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Čoveče, iz tebe govori patetika i kompleks. O kojoj ti ljubavi pričaš kad devojci možeš da ponudiš samo mračenje i samosažaljenje tipa "dobar sam ko lebac, ali me neće jer sam mnogo dobar".

Ironija je kad kažeš Muramasi da ne hrani trola :)).

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Muramasa рече

Čoveče, iz tebe govori patetika i kompleks. O kojoj ti ljubavi pričaš kad devojci možeš da ponudiš samo mračenje i samosažaljenje tipa "dobar sam ko lebac, ali me neće jer sam mnogo dobar".

Pa da ga maže kad je gladna.Mada sad ako gledaš surovo tržišno čim ga ne mažu nije ukusan il je loš marketing u pitanju.:))

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Muramasa рече

Ovoga puta sam bio ozbiljan.

Devojku ponekad treba upakovati u ćebe i grejati, a ne samo palamuditi i mračiti. Pa nego šta nego će da pobegne od nekoga ko nije sposoban ni sebe da usreći.

Ti bar treba da shvatiš da je lik običan trol. Znači kad trol priča ozbiljno drugom trolu :))ko je bre ovde lud :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Neša_ рече

Neće biti.

Inače, vi isključivo kidišete na zgodne momke i ne pitate ih mnogo kojim idejama su potčinjeni. A kad preko interneta tražite "srodnu dušu", kao po pravilu ističete da tražite dobrog i iskrenog čoveka. Mada nisam siguran šta pod time podrazumevate, pošto i reč "ljubav" ima drugačije značenje za muškarca, a drugačije za ženu, kod koje gotovo obavezno uključuje i materijalnu komponentu.

Nešo, tebra, samo pravi parfem da staviš i već si pola posla uradio. Naći ćeš neku devojku sigurno. Neće mene niko da sluša. Naučno je dokazano da žene imaju čulo mirisa te moraš da igraš na tu kartu. Pusti internet upoznavanje, nije to od velike koristi. Znači, pravi parfem...3-5 puta prsneš na pulsne tačke i erogene zone...izađeš...prošetaš...iza tebe ostaje mirisni trag ( silage ) ...žene se pitaju :"Hmmm, šta to tako lepo miriše"... ti priđeš i kad ona uđe u tvoju miomirisnu auru, gotovo je. Mislim, da ti ne pričam više...shvatio si i sam.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Broken рече

Nešo, tebra, samo pravi parfem da staviš i već si pola posla uradio. Naći ćeš neku devojku sigurno. Neće mene niko da sluša. Naučno je dokazano da žene imaju čulo mirisa te moraš da igraš na tu kartu. Pusti internet upoznavanje, nije to od velike koristi. Znači, pravi parfem...3-5 puta prsneš na pulsne tačke i erogene zone...izađeš...prošetaš...iza tebe ostaje mirisni trag ( silage ) ...žene se pitaju :"Hmmm, šta to tako lepo miriše"... ti priđeš i kad ona uđe u tvoju miomirisnu auru, gotovo je. Mislim, da ti ne pričam više...shvatio si i sam.

Ћути ти. Лако је теби кад личиш на Босиљчића. Шта ћемо ми што личимо на Болета из Црног Грује ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...