Jump to content

Žene, kakve muškarce volite?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, ninaana рече

Scruff.

Отишо сам у светилиште у Гугл, и мало сам збуњен дивинацијом за Scruff :vrtiglavu:

"Apply minimal makeup. A bit of eyeliner is good, but don't use blushers or lip gloss. Also, don't tan, as white skin suggests that you don't care much about the current "self tanning" craze."    ?!?!
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ninaana рече

Šta li si ti guglao :coolio: scruff je brada od nekoliko dana. Može i malo duža. 

Па питао сам за тен, не за браду :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин Ковачевић рече

Па питао сам за тен, не за браду :smeh1:

Kakav crni ten, ne treba ni da se vidi, brada je zakon. :smeh1:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ninaana рече

Kakav crni ten, ne treba ni da se vidi, brada je zakon. :smeh1:

Тумачећи твоје речи дословце, дошао сам на овај закључак

article-2109971-1204E76B000005DC-46_634x

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Djapa рече

Ja mislim da su svi shvatili da ja nisam intelektualac ??? Ovde se cak i lepo izrazavam, inace govorim taj ulicarski jezik jer sam ulicar hahaha . Ne umem tako lepo da kenjam i komplikujem jednostavne stvari kao vi. 

Тема је какве жене воле мушкарце.Ја сам поједноставила ствари до максимума и показала ко је мој фаворит међу мушкарцима,..Али овде се отварају разне подтеме у оквиру теме.Иначе,мислим да је некако логично да о овој теми говоре жене,а мушкарци могу да погледају чисто информативно који профил мушкарца се добро котира међу женама.Док год се расправља о некој теми без уплитања личног,све је ок,чим неко покушава да дође на лични терен на друштвеним мрежама,са никовима и шифрама,онда се одмах препознају неке ствари.

Ја бих рекла да судећи према твом жаргону и вулгаризмима,управо ти радиш то што приписујеш другима.

Но,да се вратимо теми.Мој фаворит међу мушкарцима је Јован Мемедовић  :aplauz:Не може једноставније :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Нифада рече

Тема је какве жене воле мушкарце.Ја сам поједноставила ствари до максимума и показала ко је мој фаворит међу мушкарцима,..Али овде се отварају разне подтеме у оквиру теме.Иначе,мислим да је некако логично да о овој теми говоре жене,а мушкарци могу да погледају чисто информативно који профил мушкарца се добро котира међу женама.Док год се расправља о некој теми без уплитања личног,све је ок,чим неко покушава да дође на лични терен на друштвеним мрежама,са никовима и шифрама,онда се одмах препознају неке ствари.

Ја бих рекла да судећи према твом жаргону и вулгаризмима,управо ти радиш то што приписујеш другима.

Но,да се вратимо теми.Мој фаворит међу мушкарцима је Јован Мемедовић  :aplauz:Не може једноставније :)

Ma sta pricas u kom gradu :D Sve si provalila, najgori sam od sve dece, maske su pale :D 12:smeha: Ja kad bih slusao sta zene sa ovog foruma sve pricaju poludeo bih, a kad bi se dobro kotirao i bio vama privlacan, zapitao bih se sta to nije u redu sa mnom. I konacno ako bih se smuvao sa nekom pa kasnije saznao da je clan ovog foruma, ubio bih se :D :D 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Djapa рече

I konacno ako bih se smuvao sa nekom pa kasnije saznao da je clan ovog foruma, ubio bih se :D :D 

То ми звучи као добра премиса за романтичну комедију :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 29.6.2018. at 23:07, ninaana рече

Znaš, najduhovitiji su oni koji umeju da se šale na svoj račun, ne oni koji spuštaju drugima misleći da će time sebi pomoći. 

Имам једног другара знамо се од малих ногу, ја њега зовем носорог а он мене мравојед 0405_feel (не зна се тачно чији је нос дужи :smeh1: ) његова жена каже да смо као деца од петнест година а ми у ствари исказујемо једну врсту поштовања нашег пријатељства које траје тако дуго без спуштања и вређања.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...