Jump to content

Malo šale na SVOJ račun - samo za hrabre i samokritične :)))

Оцени ову тему

Дијана.

Препоручена порука

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 26. 10. 2016. at 20:21, Џуманџи рече

Кад ме неко "дирне у Стари Завет"

Expand  

:smeh1:    A u Novom Zavetu , tu i ovamo i onamo , ima nekoh preferencija , ali Stari Zavet , najvise mi se svidja . 

Kako se zivi ovde u Lipnici ?

Pa super . Eto , nema problema ... Kuca nije okrecena . Brasno nista , nista , nista ... Kako ce se ostane zivo , Videcmo ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Samo meni može da se desi da tako padnem ... da prospem vrelu tursku kafu po sebi i fotelji ... i da u isto vreme oborim i jadan tanjir pun princis krofni prelivenih čokoladom ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 6. 11. 2016. at 14:50, Arsenija рече

Samo meni može da se desi da tako padnem ... da prospem vrelu tursku kafu po sebi i fotelji ... i da u isto vreme oborim i jadan tanjir pun princis krofni prelivenih čokoladom ...

Expand  

Pi bre sismotana :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Спремам се за тетовирање код Ayla (;

giphy.gif

Често више читам него што дискутујем, тако да опуштено само ;))

tumblr_mrkflsl3WE1sf51yqo1_500.gif

Ја у стварности...

tumblr_mnds52n7he1solhs0o1_500.gif

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Sta, mrsko mi da citam, vjerovatno malo zivopisnije ubjedjuju jedni druge ko je jeretik, ko prelescen, ko raskolnik, ko pametan, ko glup, ko lud, ko prav, ko kriv... :ani_biggrin: Pokusala sam jednom ozbiljno i krajnje dobronamjerno da im ukazem na to... pa je bilo nesto kao, idi tamo, zagori ti corba, manje ili vise dzentlmenski i 'riscanski... Pa neka ih onda... Pametnije mi je da pletem... 1324_womensDesava se to, po forumu, cim tema naraste na 10+ strana, dobar dio je tako nesto...

Zato je cudo kad se zale kako kvalitet ne radja kvantitet... e pa do Hegela je, nije do foruma... :)) 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 11. 1. 2017. at 13:09, 3006 рече

Када 3006 доноси озбиљне одлуке у животу

718.gif

Expand  

:)) ovde se i ja upisujem 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...