Jump to content

Kako se boriti, kako shvatiti sebe kao ličnost (a u svetlu homoseksualne sklonosti)

Препоручена порука

Užasava me ovaj način razmišljanja. Smatram ga ekstremno opasnim. Ne znam šta Hrist, Muhamed, Kvecalkoatl........ imaju da traže u međuljudskim odnosima i da budu merilo ljubavi, mržnje itd itd.

Pa dobro, jel ti ga neko namece? 

Potpuno sam za to da to bude na dobrovoljnoj bazi i mirna backa :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Постоји ту некако, као и увек, друга страна. Они који се насилно придржавају списка, толико силе своју природу да је на крају извитопере, а није ни то проблем, него што насилно покушавају да довуку и друге на свој колосек...

Da, da, to je onaj deo koji pomenuh pod mladi i Vlada Dimitrijevic :)

O takvima nisam kompetentna :) te sto vole da uteruju druge u njihov tor, imaju blagodatometar, gledaju svet crno belo i ostalo gledam da se klonim.

Nisu mi u opisu posla :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Oooo neeee :) to izmedju supruznika nema veze sa radjanjem niti nedeljom i praznikom...da je zaista to kriterijum nemogucnost imanja dece bi bila smetnja za brak, a nije, nego je smetnja za brak nemogucnost da zadovoljis zenu ;)

Al da ne kvarimo temu :D

Ja sam sva ova pravila za seks u braku čula i pročitala od istih ljudi i na istim mestima gde i to da su homoseksualni odnosi uvek greh i tačka. Pa kako onda menjaš jedno - jer si ti u braku - a ne daš da neko preispita drugo - jer nisi lezbejka?  :)))

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ma da je jedna dobro bi bilo ... :smeh1:

Izvinite sto uopste pitam .

I pazi na hranu znas kako kalorije se brzo zanemare:-) Kad porastes onda o homosexualnosti pocni razmisljati tek ti je 21-22. godine:-)
Подели на овим сајтовима

Ivane ti mislis da covjek podvigom moze promjeniti svoju prirodi? Izvini, ali mislim da nisi sebe izlozio nekom ozbiljno asketizmu ili ga nisi shvatio, da li si razgovarao nekad sa nekim asketom? Da li mislis da jedan monah heterosexualac podvigom moze da ugasi svoju prirodu i da provodi dane medju golim zenama bez ikakve zelje i uspaljivanja?

nisam ni rekao ništa od toga ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nisam onda dobro shvatio poruku, brzo sam procitao, izvini.

hoće da kaže da Božijom blagodaću prevazilazimo i slabosti i greh, dakle ne prosto svojim snagama niti podvigom, već u saradnji sa Bogom, jer se Njegova sila pri našoj slabosti pokazuje savršena

Подели на овим сајтовима

au, ovo je bilo suptilno...

Pa tako Arsenijica Ivane, ona varira od 18.godina do 30. Postavi pitanje,pa onda kaze to me ne zanima:-) Medjutim razumijemo se nekako:-)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...