Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече То је био неки сајам и можда робот уопште није био направљен квалитетно па се поломио. Не мора да значи да је неко био "насилан". Ове које изнајмљују по јавним кућама да ли су оштећени и поломљени или се користе "мирољубиво"? Или људи који су купили такву справу? Ajde ne lupetaj. Jasno je da muskarci oce da siluju i biju zene. Robot lose napravljen? Pfff...kakvo glupavo opravdanje. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Стварно је досадила више та мржња и демонизовање мушкараца и свега мушког... Мислим да ће феминисти зажалити опасно због свег овог срања што су направили. Nego sta nego oce. Jedva cekam da vidim brakove tih devojaka koji misle tako.... pazi sta ti kazem kroz 50tak godina procenat uspensih brakova ima da opadne na 10-20 %. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Млађони рече Ajde ne lupetaj. Jasno je da muskarci oce da siluju i biju zene. Robot lose napravljen? Pfff...kakvo glupavo opravdanje. Да бре, рече феминисткиња, а онда са журке изађе са највећим неандералцем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Млађони рече Nego sta nego oce. Jedva cekam da vidim brakove tih devojaka koji misle tako.... pazi sta ti kazem kroz 50tak godina procenat uspensih brakova ima da opadne na 10-20 %. Већ је на 10-20%. 50% се разведе, од осталих 50% више од пола живе у мизерији... Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Да бре, рече феминисткиња, а онда са журке изађе са највећим неандералцем... To ona hoce da ga promeni i civilizuje. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Већ је на 10-20%. 50% се разведе, од осталих 50% више од пола живе у мизерији... Mislio sam da ce broj razvedenih da padne na 80 %. Ali da, vec je u ocajnom stanju bracni i porodicni zivot. Znas kako, feministi se radjaju samo u prosperitetnim zemljama i mestima. Cim krene neka kriza da vidis kako ce sve zenske dapostanu tradicionalne majke i domacice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Paradoksologija рече Одговарали смо на пост Џуманџи, где се итекако говори о томе да су мушкарци роботицу Саманту оштетили насилним понашањем. О том се у бити ради. То не ијења суштину овога што рекох. Чак је потврђује, јер ликови са таквим тенденцијама још теже могу наћи партнерку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Grizzly Adams рече Проблем је што се сестра Герти у ствари подсвесно уплашила конкуренције. Јер као што смо већ причали, жене од кад је света и века користе сексуалност да би од мушкараца добиле ресурсе. А сад се коначно појавила конкуренција... И, колико знам мушкарце, биће направљена и развијена до савршенства. И то ће бити огроман бизнис, мислим да ће следећи милијардер бити из те бранше. Bonobo majmuni koje ovde stalno koriste kao primer - menjaju seks za hranu. Bukvalno prostitucija, muskarac placa zeni u hrani da bi dobio seks. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Grizzly Adams рече Да бре, рече феминисткиња, а онда са журке изађе са највећим неандералцем... Која те је то озлоједила у млађахним данима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Ћириличар рече То не ијења суштину овога што рекох. Чак је потврђује, јер ликови са таквим тенденцијама још теже могу наћи партнерку. Likovi sa takvim tendencijama lako nadju partnerke. Zene koje su nasilne a ne mogu da vrse nasilje nad drugima cesto izaberu nasilnog muskarca da umesto njih bude "strah i trepet". Bukvalno znam devojke koje imaju milion normalnih likova koji im se upucavaju one uvek biraju one NAJGORE moguce nasilnike. Zato sto vole i prija im da imaju nasilnog muskarca pored sebe, naravno sve dok taj nasilan muskarac ne postane nasilan prema njima. Onda kukaju da im pomazemo mi "normalni' poreskim parama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече То је био неки сајам и можда робот уопште није био направљен квалитетно па се поломио. Не мора да значи да је неко био "насилан". Ове које изнајмљују по јавним кућама да ли су оштећени и поломљени или се користе "мирољубиво"? Или људи који су купили такву справу? Да после групе жена кип или модел мушкарца буде поломљеб, би ли ти говорио о лошем квалитету? пре 2 минута, Grizzly Adams рече Стварно је досадила више та мржња и демонизовање мушкараца и свега мушког... Мислим да ће феминисти зажалити опасно због свег овог срања што су направили. Ти просипаш чист отров по свим женама света већ неко време, док ниједна жена на форуму то не чини мушкарцима, било је неко етикетирао као феминисткињу или не. Нећу ти рећи да ћеш "зажалити", то је ружно и агресивно, али размисли мало да није превише деструктивно и контрапродуктивно... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Која те је то озлоједила у млађахним данима? Jeste, to je glavni problem, ne sto je racionalan covek sa funkcionalnim mozgom da vidi sta se desava oko njega, mora da je iracionalan jer ga je neka zenska povredila. Evo mene su Ozlojedile njih pa 90 %. Ali mora da meni nesto fali. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Млађони рече Likovi sa takvim tendencijama lako nadju partnerke. Zene koje su nasilne a ne mogu da vrse nasilje nad drugima cesto izaberu nasilnog muskarca da umesto njih bude "strah i trepet". То није исто као сексуални фетиш ка насиљу или грубом сексу, услијед чега је ваљда робот оштећен. Једно је бити "страх и трепет" у међуљудском односу а друго је шамарати и тући и сл. током секса ради фетиша. Бабе и жабе. 1 hour ago, Млађони рече Bukvalno znam devojke koje imaju milion normalnih likova koji im se upucavaju one uvek biraju one NAJGORE moguce nasilnike. Zato sto vole i prija im da imaju nasilnog muskarca pored sebe, naravno sve dok taj nasilan muskarac ne postane nasilan prema njima. Onda kukaju da im pomazemo mi "normalni' poreskim parama. Анегдотални доказ, не рачуна се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече Ти просипаш чист отров по свим женама света већ неко време, док ниједна жена на форуму то не чини мушкарцимa Zene to rade muskarciam svaki dan. Kada prave pamflete o nasilju u porodici uvek je kao nasilnik nacrtan ili prikazan muskarac. Evo naprimer kada na guglo otkuas nasilje u porodici, ubkvalno na svakoj slici nasilnik je muskarac.https://www.google.rs/search?q=nasilje+u+porodici&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU7Z-j1sjWAhVjApoKHVhgCAIQ_AUICigB&biw=1920&bih=949 de ces veci otrov nego da nas stalno pokazuju kao nasilnike i primitivce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Млађони рече Evo mene su Ozlojedile njih pa 90 %. Ali mora da meni nesto fali. Знам да си то мислио иронично, али... Па... Рецимо да сам био у ситуацији када сам себе питао то слично и сконтао да заиста јесте дио проблема у мени дио - што нисам знао како да гледам на читаву ову проблематику исправно, па сам правио грешке упоредо са њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука