Juanito Написано Мај 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 4 минута, Paradoksologija рече I bitno nam je da nam se deca ne boje bubica i pauka. Toliko da je moj sin pre sat vremena izljubio bubu. A ja mu nisam branila. Grizzly Adams, Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 4 минута, Paradoksologija рече Kod nas ja izbacujem insekte i zglavkare. Dragi se krije ispod stola? Nadam se da ti ne vrišti u uvo baš... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Porodica Adams... Ovo nešto na tvoj račun, @Grizzly Adams? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 Управо сада, Аурор рече Ovo nešto na tvoj račun, @Grizzly Adams? Нисмо рилејтед... То је друга нека фамилија. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Dragi se krije ispod stola? Nadam se da ti ne vrišti u uvo baš... Је л' се осећаш већим мушакрцем кад тако покушаваш некога да понизиш? Јелена011, Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 6 минута, Juanito рече Је л' се осећаш већим мушакрцем кад тако покушаваш некога да понизиш? Ne. Nisam hteo da ponizim nikoga, šalim se... Evo neću više. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Је л' се осећаш већим мушакрцем кад тако покушаваш некога да понизиш? Bar da nisam naglasila eksplicitno da se kod nas niko ne boji buba, ni mala deca. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 Управо сада, Аурор рече Ne. Nisam hteo da ponizim nikoga, šalim se... Evo neću više. Ма слободно ти настави. И ја се само шалим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Нисмо рилејтед... То је друга нека фамилија. Ok, izvinite što sam vas ponižavao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 4 минута, Paradoksologija рече Bar da nisam naglasila eksplicitno da se kod nas niko ne boji buba, ni mala deca. I hate bugs. (Ne kompjuterski nego ovi ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Bar da nisam naglasila eksplicitno da se kod nas niko ne boji buba, ni mala deca. А и да се боји, so f...ing what? Страх од буба је реалан психолошки проблем за неке људе. Јадна је та мушкост која се доказује немањем страха од буба. Ево, ја ћу да признам своје две фобије. Плашим се ове бубе http://i.imgur.com/zagCioH.jpg И ових и сличних рупа http://i.imgur.com/N5Yl09a.jpg И да, није храбар онај који нема страх (ко нема страх, тај није жив или је психопата), већ онај ко делује упркос страху. Јелена011, Paradoksologija, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 27 минута, Paradoksologija рече Eto, tim i pre. Moj komentar je bas to i hteo da kaze - nismo nezavisni, pa ipak imamo pravo da mislimo. Pitanje koliko je objektivno. Bas kao i cela prica oko feminizma koja nema smisla vec nekoliko decenija. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 2 минута, Juanito рече И ових и сличних рупа Ovaj entitet se zove trypophobia, stvarno postoji... Malo izguglaj ili vidi na redditu, da ne kačim ovde. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 И мени су много гадне те стоноге и сличне сподобе... Паукови више мање, ако направи мрежу у неком ћошку и седи тамо можемо и мирољубиво да коегзистирамо. Аурор, Lady Godiva, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 пре 30 минута, Paradoksologija рече Ja sam naucila da studirati, raditi, misliti i ne prezirati muskarce koji vole decu = ekstremni feminizam. Lose si povezala gradivo Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука