Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hvala ☺

Ali moraćeš mi objasniti što se patiš. Upravo čitam o rem tehnikama.

A ne patim se, pocnes da uzivas kad shvatis da mozes sa vrlo malo hrane i sna da funkcionises, medjutim ko voli da uziva spava i jede podrzavam ga jer je slobodan da izabere u zivotu ono sto mu se svidja. Hedonizam je razlicit kod ljudi, uzivaju u razlicitim stvarima. :) Veceras cu zaspati u dva i probudicu se u 6.30 ili 7.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hrana hahahaha  :ani_biggrin:

Meni su 4h sna sasvim super, e jedino sto mislim da ne bih nikad mogla je da spavam preko dana. Meni ne ide u glavu kako neko moze da "dremne", i da mu ne bude jos gore posle tih dvadesetak minuta. Nikad nisam mogla da spavam preko dana, ma koliko umorna bila (desavalo se da budem totalno bez minuta sna i po 7 dana, maksimum je bio 12 dana i ok, onda sam se komirala 7h kad je vid poceo da mi se suzava) :))

Kratos, nisam hiperaktivna, ja ne mogu ujutru da funkcionisem. Kad sam gledala kolege, aha, popijemo kafu i aj da radimo, ma bez od mene mogu samo da trepcem ni igricu ne mogu da igram. Tek od podneva bukvalno mi se otvori mozak.

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Волите ли математику?

да, и жао ми је што сам кренула другим путем.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Meni ne ide u glavu kako neko moze da "dremne", i da mu ne bude jos gore posle tih dvadesetak minuta.

Све се може кад се хоће. Уз мало труда и вежбе, свако може да научи да дрема.

siesta.png 

Подели на овим сајтовима

Hehe, ma ne umem  :)))

Uvek sam se davala u potpunosti svemu sto radim, konstruktivno ili destruktivno bilo :))

Moj dragi je zaduzen za dremku, vidim po njemu da ga "radi", on jos kao deset minuta i kraj, budi se ko da je spavao 4h...

Ja ga samo belo pogledam :))

Подели на овим сајтовима

Ok. Ali pod uslovom da iskoristiš ostalo vreme (znači 19 sati) kvalitetno. Interesuje me šta se dešava u ostalim satima.

Da kvalitetno, radis, treniras( brzo hodanje sasvim dovoljno) citas, ucis itd. :) Nije ni lose ukoliko osjecas pospanost lice zagnjuriti u hladnu vodu ili se ujutru istusirati kombinacijom tople i hladne vode :)

Подели на овим сајтовима

Nije ni lose ukoliko osjecas pospanost lice zagnjuriti u hladnu vodu ili se ujutru istusirati kombinacijom tople i hladne vode :)

Си ти, сине, чуо за C8H10N4O2? :)

Подели на овим сајтовима

To je pretpostavljam otrov, vidis da i malo jede i malo spava i bavi se sportom u ful varijanti  :)))

To je za nas hedoniste  :)))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Волите ли математику?

Volela sam . To je bio predmet koji mi je " isao " ... Mene su uvek kocili jezici ... zli jezici ... I dan danas moram da ih ucim , a bas mi tesko idu ...matematika , fizika , hemija , da ne budem preskromna , ko od sale , ali zato se mucim na drugim poljima ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Си ти, сине, чуо за C8H10N4O2? :)

Znas da si mi pao na pamet neki dan, jer vidim da uzivas u kafi, a ja nisam nikakav poznavalac, medjutim pratim Nenada Bakica na facebooku, on je vrhunski finansijski analiticar ima sajt Eclectika i obozava kafu, stalno izbacuje clanke o aparatima,  nekim skupim i kvalitetnim kafama u vrhunskim pakovanjima, nisam nikad ni vidio to, cak je i knjigu za rodjendan dobio o kafi :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Znas da si mi pao na pamet neki dan, jer vidim da uzivas u kafi, a ja nisam nikakav poznavalac, medjutim pratim Nenada Bakica na facebooku, on je vrhunski finansijski analiticar ima sajt Eclectika i obozava kafu, stalno izbacuje clanke o aparatima,  nekim skupim i kvalitetnim kafama u vrhunskim pakovanjima, nisam nikad ni vidio to, cak je i knjigu za rodjendan dobio o kafi :)

Мене стално жена пита да ли је могуће да нађем неки јефтин хоби... :)

Подели на овим сајтовима

Ok. Da li tebi trebaju 19 sati dnevno ili je dovoljno npr. 17 sati? Koja je razlika? ☺

Razlika je da spavas manje, a da se osjecas budno i odmornije nego kad spavas jednom. Pazi 2 ili 2,5 sati viska jedan dan, ali za godinu dana puta 365, za jezik ti je dovoljno 1 sat dnevno, za 40, 50 strana knjizevnog djela jedan sat dnevno, i eto :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...