Jump to content

Жене постављају питања, мушкарци дају одговоре...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ма које преваре... Оно што је моје је моје, крај приче. Слобода да, али не та врста слободе. Нема ту опраштања, боље да одмах пита и да се зна.

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Lepo si ti to oblikovala, da se ne primeti da je žena kriva zbog bilo čega. A da je puna ljubavi, to si u pravu. Tipična ženska samoobmana, da oni koji prevare svog bračnog druga, ustvari ga vole. Ma nije valjda.   :)

Шта је ту типично? 

Одакле ти идеја за ову тврдњу коју сам подебљала? Озбиљно питам, зато што први пут чујем за тако нешто.

Чула сам да се наводи као један од разлога да нису добиле љубав и пажњу од партнера, а умишљају да су дале све од себе, али то је већ друга тема, да не ширим...

Подели на овим сајтовима

Ма које преваре... Оно што је моје је моје, крај приче. Слобода да, али не та врста слободе. Нема ту опраштања, боље да одмах пита и да се зна.

Pa nije partner/muž ničije vlasništvo.

kako mi reče jednom koleginica psiholog : " Niko nema tapiju ni na koga".

Подели на овим сајтовима

Хипотетички, ако би се ваша вољена /жена , девојка/, која вас воли нашла на пустом острву са лепим мушкарцем/Бред Пит , Бејл;Козловски....итд/ и тамо пре доласка спасилачких екипа провела 3 дана са њим и преварила вас / али не зато што вас не воли.......у стилу радим оно што нећу а не оно што желим /Апостол Павле /.Да ли би јој опростили.Ја већ знам одговор, мислим да сте заиста сви до једног заиста самосвесне, изграђене личности/које познају законитости искушења/ Али чисто да приупитам.............................................. :)   

*звук који се испушта кроз зубе, а означава негацију.

Подели на овим сајтовима

Sto se prevare ( odnosno izdaje- kako ja to zovem) tice...ako se covek sam ne cuva, partner ga sigurno ne moze sacuvati...a da li bih oprostila takvu vrstu izdaje zavisi od mnogo faktora...ne znam...ne bih ostala sa partnerom koji uporedo odrzava vezu sa jos jednom zenom, dala bih mu slobodu da ostane sa njom, a ako je to kratkotrajan izlet, avantura i ja to saznam...morala bih dooobro da razmislim o tom partneru...mislim, kakav je to dasa ako ga uhvatim sa drugom? Ustvari, ako neko hoce da napravi izlet van braka ili veze, treba da bude maher, da bude sposoban da to ucini na taj nacin da to ne utice na tu vezu, brak, odnos i sta ti ja znam....

Misljenja sam isto da ljudi kojima nesto nedostaje kod partnera traze to u nekom drugom, zato bi se obostrano trebali potruditi i muskarac i zena da njihov partner bude zadovoljan i srecan u njihovom medjusobnom odnosu pa nece niko imati razloga da vara. 

Mislim, sta ce meni drugi ako sam zadovoljna mojim dasom i obrnuto...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Sto se prevare ( odnosno izdaje- kako ja to zovem) tice...ako se covek sam ne cuva, partner ga sigurno ne moze sacuvati...a da li bih oprostila takvu vrstu izdaje zavisi od mnogo faktora...ne znam...ne bih ostala sa partnerom koji uporedo odrzava vezu sa jos jednom zenom, dala bih mu slobodu da ostane sa njom, a ako je to kratkotrajan izlet, avantura i ja to saznam...morala bih dooobro da razmislim o tom partneru...mislim, kakav je to dasa ako ga uhvatim sa drugom? Ustvari, ako neko hoce da napravi izlet van braka ili veze, treba da bude maher, da bude sposoban da to ucini na taj nacin da to ne utice na tu vezu, brak, odnos i sta ti ja znam....

Misljenja sam isto da ljudi kojima nesto nedostaje kod partnera traze to u nekom drugom, zato bi se obostrano trebali potruditi i muskarac i zena da njihov partner bude zadovoljan i srecan u njihovom medjusobnom odnosu pa nece niko imati razloga da vara. 

Mislim, sta ce meni drugi ako sam zadovoljna mojim dasom i obrnuto...

Hriscanski je prastati....

:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Prastati da...ali oprostaj ne znaci obavezno i ostanak u toj vezi ili braku  :)))

Ma znao sam ja odma čim vi praštate da tu nešto mora da bude,da neki đavoli vire ispod Mire :ani_biggrin:

Nego ovo da bude maher,da bude sposoban da to učini a da to ne utiče na vezu el to da bude toliko spretan u tome   da ti to ne provališ pa onda kao može? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

da ti to ne provališ pa onda kao može?

Pa pazi...logicno...ono sto covek ne zna ne moze mu naskoditi.... :D  Naravno tu se postavlja pitanje savesti tog partnera mahera...

Mislila sam konkretno na bas izlet van braka,veze... jedan i nijedan vise. A ako je to ucestalo...problem ima duboke korene. Znaci da nesto ne stima u tom odnosu i da partner nije zadovoljan pa trazi ono sto mu nedostaje u nekom drugom. Tu se postavlja pitanje opstanka takve veze...komplikovano je to....

Подели на овим сајтовима

Pa pazi...logicno...ono sto covek ne zna ne moze mu naskoditi.... :D  Naravno tu se postavlja pitanje savesti tog partnera mahera...

Mislila sam konkretno na bas izlet van braka,veze... jedan i nijedan vise. A ako je to ucestalo...problem ima duboke korene. Znaci da nesto ne stima u tom odnosu i da partner nije zadovoljan pa trazi ono sto mu nedostaje u nekom drugom. Tu se postavlja pitanje opstanka takve veze...komplikovano je to....

Čim se pojavi jedan uvek ćeš da se pitaš da li ih je bilo više i pre a i posle toga  :)))  

Što se tiče savesti pa recimo on kaže neću da joj to kažem jer time bi je time samo povredio,duševan čovek,saoseća sa njenim potencijalnim bolom. :D

Samo da ne naletiš (ili već jesi ?) na nekog mahera :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Čim se pojavi jedan uvek ćeš da se pitaš da li ih je bilo više i pre a i posle toga  :)))  

Ne zamaram se ja time uopste.  :smeh2: Lepo ti rekoh, ako se neko sam ne cuva, niko drugi ga ne moze sacuvati. ( To vazi za oba partnera) 

Samo da ne naletiš ili već jesi na nekog mahera

Najverniji su oni partneri koji su jednom prosli kroz sve to, izludeli se i videli da od toga nema vajde.... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Pa nije partner/muž ničije vlasništvo.

kako mi reče jednom koleginica psiholog : " Niko nema tapiju ni na koga".

Niko nije ni rekao da je neko necije vlasnistvo. Dovoljno postujem sebe da preko takvih stvari ne prelazim i to se kod mene zna. Hoces, neces, ne moras.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Najverniji su oni partneri koji su jednom prosli kroz sve to, izludeli se i videli da od toga nema vajde....

Колико таквих има ?  То јест тих који су видели да од тога нема вајде . Јел Казанова икад видео да од тога нема вајде ?

Подели на овим сајтовима

Колико таквих има ?  То јест тих који су видели да од тога нема вајде . Јел Казанова икад видео да од тога нема вајде ?

Тешко. Обично се никад не смире. Колико јуче сам се опет уверила у то, гледајући понашање једног. Жалим његову жену. Давно бих га испалила, нема цене. Сурово звучи, али боље није ни заслужила.

Подели на овим сајтовима

Ne znam koliko ih ima... :)  ali verujem da ih ima. A Kazanova nije imao zenu, koliko mi se cini, a mislim i da je bio zavistan od seksa...sto je sasvim druga stvar.

Mislim da osobe koje imaju iole razvijeniju svest, pre ili kasnije shvate da varanjem partnera nista ne postizu. Ako uporedo odrzavaju konstantnu vezu sa jos jednom osobom, znaci da u prvobitnoj vezi ili braku nesto ne stima. I to se nece resiti tako sto imaju nekoga sa strane. Ako prave ceste izlete van braka ili veze sa razlicitim osobama, takodje znaci da nesto ne stima kako u partneru tako i u tom samom izletniku...a ni to se ne resava varanjem. Znaci, moj prost, zakljucak je, svako ko ima razvijenu svest o sebi i svetu oko sebe, pre ili kasnije ce shvatiti da od varanja nema vajde...i ako krenuce da resava uzrok... Ja o tome govorim.

Vi govorite o onom nizem nivou svesti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...