Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

Генерал Сухеил ал-Хасан, командант сиријске војске Тигрове снаге, је стигао у војну базу Тијас Т4. 

• Волим 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Da, mlaocas sam video tu vest. To bi znacilo da je baza sad prilicno dobro osigurana.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Као што сам претпоставио, од Алепа се сада медијски прави Вуковар (уништен град) и Сребрница (геноцид). Тако да се војна победа претвара у велики пораз (медијски).

Требали су сачекати транзицију власти у САД, па онда ослобађати највећи град у Сирији.

Подели на овим сајтовима

Izvrsno. Eva Bartlet, nezavisni novinar.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Sjajno zaokruzeno. Cinjenica je da je ta od Zapada gurana propaganda u Siriji konacno pala u zadnju i bezizlaznu kaljugu. Vec u Ukrajini je dozivela potpuni krah, ali ovog puta i bez ostatka. Naravno, uvek ce da bude ovaca koje ce slepo da veruju mainstram splacinama, ali je sad neuporedivo vise ljudi na samom tom Zapadu koji sami razoblicuju sve te lazi.

Ono sto im je jednom (delimicno) proslo kod nas, sad vise nikako nije moglo, prosto, Rusi nisu mi, i aktivno rade na svome.

Подели на овим сајтовима

On 12/14/2016 at 9:48, Ђорђе Р рече

Као што сам претпоставио, од Алепа се сада медијски прави Вуковар (уништен град) и Сребрница (геноцид). Тако да се војна победа претвара у велики пораз (медијски).

Требали су сачекати транзицију власти у САД, па онда ослобађати највећи град у Сирији.

Brate, neocekivana pobeda Trampa upravo i jeste posledica velike promene u razmisljanju mnogih na Zapadu. Kad pogledas ovih par videa iznad, vidi se i zasto je tako - poceli mnogi da misle glavom, bas na tom Zapadu, tako da promoteri ludila dobijaju kontru u samim svojim sredinama i redovima. Zato ovo nema sanse da bude nikakav medijski poraz, nego bas naprotiv. Rusi, koji su ovde odigrali glavnog pomagaca, pazljivo se krecu na svim poljima, i ocigledno znaju sta rade, iako se to mnogo puta ucinilo kao da nije tako.

Sama cinjenica da su uopste i usli u Siriju, sto je malo ko ocekivao (kad je pocela ova tema, i mi smo ovde mislili da je neka novinarska provala, samo pogledaj pocetak teme) i potpuno preokrenuli tok tog sumanutog rata prilicno vec govori sama za sebe.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li je neko već delio:

‘Unlike Western mainstream media, I’ve spent the last three days in East Aleppo’

Ovo je Raša Tudej, znači ne nezavistan izvor, i ja nikome ništa više ne verujem, ali oni koji je prate kažu da je Vanesa novinarka od integriteta.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Paradoksologija рече

‘Unlike Western mainstream media, I’ve spent the last three days in East Aleppo’

Ovo je Raša Tudej, znači ne nezavistan izvor, i ja nikome ništa više ne verujem, ali oni koji je prate kažu da je Vanesa novinarka od integriteta.

Oshishala ga je na daljinski. :))) Ako, tako i treba, bez ostatka, jer su vise preterali svaku mogucu i nemogucu meru. Gebels bi se stideo `de se oni ne stide.

I pazi kad zena lepo kaze da u Aleppu nema wifi-ja niti 3G mreze, sto je sasvim ocekivano kad roka na sve strane, a na mrezama non-stop neki tvituju i salju poruke sve satro bas tu iz Aleppa. I skoro jedan britanac objavio da je jedna od tih IP adresa tu sa podrucja Londona, i odma` ga blokirali. Olos, nista drugo.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Paradoksologija рече

Sta je ovaj odgovorio kad ga je pitala, odnosno konstatovala da nemaju informacije sa terena, vec da se non stop pozivaju na to da treba verovati americkoj administraciji i na to je konstatovala da tako ne funkcionise nezavisno novinarstvo, te da su njegove informacije fejk. ( ne mogu da otvorim klip a i engleski mi je samo dovde dobacio) ?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

I ovo jos: videste li ove posandrcale Francuze? Satro gase svetla na Ajfelu da bi kao dali podrsku... kome ono bese? Pa onima istima sto im pobise narod na gomile u nekoliko navrata! Kakva sizofrenija, Boze sacuvaj i sakloni!

Inace, na Ajfelu je vec bio strajk zbog niskih plata ovih dana, a ho`stapleri politicari iskoristili to da kao ulove i ovaj poen. Olos, i samo olos.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, obi-wan рече

Oshishala ga je na daljinski. :))) Ako, tako i treba, bez ostatka, jer su vise preterali svaku mogucu i nemogucu meru. Gebels bi se stideo `de se oni ne stide.

I pazi kad zena lepo kaze da u Aleppu nema wifi-ja niti 3G mreze, sto je sasvim ocekivano kad roka na sve strane, a na mrezama non-stop neki tvituju i salju poruke sve satro bas tu iz Aleppa. I skoro jedan britanac objavio da je jedna od tih IP adresa tu sa podrucja Londona, i odma` ga blokirali. Olos, nista drugo.

I svi tvitovi slučajno imaju identični lajtmotiv 'poslednji pozdrav'.

Jedan relativno izbalansirani tekst iz Independenta:

http://www.independent.co.uk/voices/aleppo-falls-to-syrian-regime-bashar-al-assad-rebels-uk-government-more-than-one-story-robert-fisk-a7471576.html

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

I svi tvitovi slučajno imaju identični lajtmotiv 'poslednji pozdrav'.

Uhvatili su vec, i to sa slikama, da jednu te istu decu koriste u vise navrata, da bi ih prikazali kao navodne zrtve. Ne znam kako bi opisao takve neljude, nekako nemam dovoljno grdnu rec.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Kakva sizofrenija, Boze sacuvaj i sakloni...

Nece jos zadugo. Francuska se sprema za egzorcizam, i ujedno ce dobiti i prvu zensku predsednicu. Levicari su prelili casu do te mere da sada samo treba da zinu i vec su sami sebi dali autogol. A po prvi put posle duuuuugo vremena (cirka pariska komuna) to je postao slucaj i u Francuskoj

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...