Олимп Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Прикључујем се Џумаџи-ијином питању, + да ли неко може да ми препоручи добру школу страних(енглеског) језика у Београду, ако је ко имао искуства, наравно да није пуно скупа "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 On 4/17/2016 at 20:47, Џуманџи рече Људи, како се зове ова фризура: ал' да не кажем "емо", него нормалнија да буде, тај фазон? Stepenasta sa šiškama? Ako je želiš, najbolje je poneti odštampanu sliku sa sobom 2 minutes ago, Олимп рече Прикључујем се Џумаџи-ијином питању, + да ли неко може да ми препоручи добру школу страних(енглеског) језика у Београду, ако је ко имао искуства, наравно да није пуно скупа Owen&Owen. St. Nicolas. Možda i Robertson. To provereno. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 А знате ли школе за немачки или норвешки? Морам да кажем да на мојој години на медицини баш много људи учи те језике и често нас питају наставници ко све иде и тако... Можда и није добра вест, откуд знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 24, 2017 Пријави Подели Написано Август 24, 2017 (измењено) Препоручите ми: 1. тоалетну воду за тинејџерку 2. било шта на тему "право и естетика" (књига, линк до блога, ут видео...) Хвала Измењено Август 24, 2017 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 Људови, препоручите ми миксер, ручни, без посуде! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 Ne razumem se u miksadžijstvo i stoga ne mogu ič da ti preporučim, ali, navijam da ti neko ko se razume u te spravice preporuči nešto kako bih ja sebe mogao onda da preporučim tebi da me pozoveš na ukusne kolače. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 пре 36 минута, Џуманџи рече Људови, препоручите ми миксер, ручни, без посуде! бош - ружан али ради посао, можеш и малтер с њим да мешаш Данче*, Џуманџи, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 пре 41 минута, Џуманџи рече Људови, препоручите ми миксер, ручни, без посуде! Ми смо купили пре недељу дана овај. Доста је тиши од претходног који смо имали, прилично је лаган и добро ради. http://www.winwin.rs/kuca-i-stan/mali-kuhinjski-aparati/mikseri/mikser-gorenje-m-605-b-1154504.html Iulianus and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 пре 4 минута, Lady Godiva рече Ми смо купили пре недељу дана овај. Доста је тиши од претходног који смо имали, прилично је лаган и добро ради. http://www.winwin.rs/kuca-i-stan/mali-kuhinjski-aparati/mikseri/mikser-gorenje-m-605-b-1154504.html у ствари би код миксера требало да се гледа снага, овај је добар 375W, овај што сам ја узела 450, најглупље је куповати на изглед, пре овог боша сам имала мулинекс са посудом, чуда нека као са рекламе, рикнуо после годину дана. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 29, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 @Снежана , ма да овај је океј. Најобичнији и није ни скуп. А и шта нама треба за проју, колаче и тортице.. само најобичнији наставак, никакве глупости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Можете препоручити сајтове, радње у Бг-у и тако то, Хвала. AnaLaz and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 15 минута, Џуманџи рече Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Можете препоручити сајтове, радње у Бг-у и тако то, Хвала. Све те жеље и поздраве да предочиш некој искусној шнајдерки... "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 19 минута, Џуманџи рече Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Можете препоручити сајтове, радње у Бг-у и тако то, Хвала. Da sve te uslove ispunjava (a uglavnom su to i moji uslovi) sam našla samo H&M, i to Divided odeljak. Ali ne znam do koje mere ispunjava uslov "za svečanosti"... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 5 минута, Рапсоди рече Све те жеље и поздраве да предочиш некој искусној шнајдерки... Šnajderke su skupe. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Управо сада, Џуманџи рече Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Можете препоручити сајтове, радње у Бг-у и тако то, Хвала. Ha... imala sam sličan problem. U mom gradu nisam našla haljinu koja je mogla da zadovolji sve te kriterijume. Pogledaj u P....S.... fashion. Poslednja kolekcija je obećavala nešto poput toga što si navela. Nebojš.a and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука