Lady Godiva Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 6 минута, Џуманџи рече Тенкју, и теби, осталим девојкама, баш ми значи што сте се обрадовале са мном. Радујемо се и туђем шопингу. Није то зато што волимо одећу, већ због подстицања привредне активности. Џуманџи, AnaLaz and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 1 hour ago, Џуманџи рече Упозорење ( ) : хаљина је клише невиђен, али је (мени) нормална: Едит: @Ronald, хајде, експертУ, реци нешто. Evo dok ne dodje Ronald, samo da kazem da ti je izbor izvanredan! Nije klise, vec bas stilski, damski bas! Hoces li staviti neki lepi shal? Nesto od nakita? Kad smo vec dovde, hajde da vidimo cipelice? Izvini ako sam preterala sa radoznaloscu. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 i kakvu frizuru, da se nadovežem na tamo daleko "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 1 сат, Џуманџи рече Упозорење ( ) : хаљина је клише невиђен, али је (мени) нормална: Едит: @Ronald, хајде, експертУ, реци нешто. Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. Џуманџи and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Ja upadoh na temu nisam videla pocetak u vezi haljine reko Dzuca se udaje Zato sto je svetla, skoro bela. Bas je lepa Dzumi i super ce ti stajati a bilo bi lepo i slikice da objavis bar neku onako skroz doterana da te vidimo "Tamo daleko" and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Dobro bi bilo, ako je za svadbu, a ti nisi nevjesta, da haljinu obogatiš ešarpom, a mogla bi naći i sako, isto bijel, sa nekim dobrim cvjetnim dezenom, kao što su ova dva. "Tamo daleko" and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Glasam za esarpu! Mislim da bi sako pokrio ruzice oko struka, a takodje ne znam kako bi izgledali sarenoliki cvetni dezeni sa onim ruffles na haljini? Treba isprobati, pa poslati slike na ocenu ;-) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Nisam baš sigurna da ne bi išlo, još bi dodalo na eleganciji, jer haljina je nježna i lepršava... sigurno opeglana izgleda ljepše i svedenije. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 52 минута, Ronald рече Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. uz haljinu sa tankim bretelama se ne nose cipelice, nego sandalice sa tankim kaišićima, ništa platforma, ništa debela potpetica, eventualno, ako nosi sako preko kao što je Ayla predložila može neke stileto cipele, ali sa nižom potpeticom ili baletankice, ali onda gubi na "svečanom momentu" "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 35 минута, Снежана рече uz haljinu sa tankim bretelama se ne nose cipelice, nego sandalice sa tankim kaišićima, ništa platforma, ništa debela potpetica, eventualno, ako nosi sako preko kao što je Ayla predložila može neke stileto cipele, ali sa nižom potpeticom ili baletankice, ali onda gubi na "svečanom momentu" Cipelice sam rekao tepajuci, nisam ni pomislio na neki model, jer sam bio u hodu, kao ti za baletankice:-) Ali posto si rekla da nesto ne ide, meni bi se i neki oblik cizmica uklopio uz njenu haljinicu ako vec ne insistira da bude elegantna:-) Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 10 минута, Ronald рече Cipelice sam rekao tepajuci, nisam ni pomislio na neki model, jer sam bio u hodu, kao ti za baletankice:-) Ali posto si rekla da nesto ne ide, meni bi se i neki oblik cizmica uklopio uz njenu haljinicu ako vec ne insistira da bude elegantna:-) ma pazi ja bih u njenim godinama nosila motorke čizme na tu haljinu i rokersku jaknu kožnu, ali ne preterujmo suviše je tanka haljina za čizme, a svakako zahteva i bose noge, eventualno neke letnje čizmice, ali to je već teško naći ovde a da ne bude nakaradno Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 8 минута, Снежана рече ma pazi ja bih u njenim godinama nosila motorke čizme na tu haljinu i rokersku jaknu kožnu, ali ne preterujmo suviše je tanka haljina za čizme, a svakako zahteva i bose noge, eventualno neke letnje čizmice, ali to je već teško naći ovde a da ne bude nakaradno Da, letnje cizmice na bosu nogu Nije pretjerivanje ja ne volim nikakvu vrstu uniformisanosti i mislim da imam neku sliku o njoj jer znam njenu i visinu i kilazu, lice, jer bez toga je pretesko ocjenjivati. Neko moze da kupi sve kako treba ali ne ide, odnosno nije to to. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 пре 13 часа, "Tamo daleko" рече Evo dok ne dodje Ronald, samo da kazem da ti je izbor izvanredan! Nije klise, vec bas stilski, damski bas! Hoces li staviti neki lepi shal? Nesto od nakita? Kad smo vec dovde, hajde da vidimo cipelice? Izvini ako sam preterala sa radoznaloscu. Ма, то се шалим са њим јер се никада не слажемо око лепоте. Само огрлицу неку, а сандале ми нису ту тренутно, сребрне су (не металик). пре 12 часа, Снежана рече i kakvu frizuru, da se nadovežem na tamo daleko Е, то ћу да планирам у мају Све зависи од дужине косе, не знам како ћу да се шишам до тад. пре 12 часа, Ronald рече Fina je, jos ako se cipelice lijepo uklapaju i neka mala tasnica( nikako veliku jer bi te progutala) i neki komad nakita, nista previse, da bude jedva upadljivo, svidja mi se. Оуи, оуи, минимализам је конза. Снежана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 пре 27 минута, Неки тамо рече Лепа ти је хаљина. Али оно што саветује @Снежана је можда мало превише агресивно за свадбу Бре, летње чизме! Ове, нпр.: И ово чудо кошта 49 долара. https://thatgirldolce.com/products/colorful-sexy-over-knee-high-gladiator-shoes-high-heels-sandals-cross-strappy-stiletto-summer-boots-shoes-woman-zapatos-mujer Неки тамо and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Sto su dobre ove letnje! A gde to ima? Edit. Sad se probudila, ne vidim link ispod sori Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука