Снежана Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 @Џуманџи ovi brendovi koji se prodaju po Beogradu uglavnom imaju casual garderobu, pogledaj Monsoon, Mango i PS Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Хвала. Тражим свечану због сцадбеног весеља и све се мислим - колико су скупе хаљине за овакве прилике то је страшно. Да нема тог обичаја дотеривања добијали би младенци ко зна колико више пара..! Снежана је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Је л' правио неко од вас ликер од ђумбира? Ја би' да пробам да га направим, па ме интересује који сте рецепт користили, како је испао и тд. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 On 3/5/2018 at 17:01, Џуманџи рече Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Само да јавим да сам после 3,5 месеца потраге и очајања - успела. http://compliancex.com/credit-suisse-signals-end-era-cost-cutting-job-cuts/ Branislav81, Paradoksologija, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 16 минута, Џуманџи рече Само да јавим да сам после 3,5 месеца потраге и очајања - успела. Јел зезаш да си три месеца раније почела да тражиш хаљину? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 (измењено) пре 4 минута, Lady Godiva рече Јел зезаш да си три месеца раније почела да тражиш хаљину? Најозбиљније. Нема да се нађе ништа нормално, бре. Да је човек милионер једноставно нема више нормалних модела... А и свакодневна обућа је ужас (најблаже речено) већ годинама. Едит: 6 месеци раније сам почела. Свадба је у мају, ја од новембра тражим. Измењено Март 9, 2018 од Џуманџи AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 On 5.3.2018. at 17:01, Џуманџи рече Зна ли неко где може да се купи нормална* хаљина за свечаности? *Нормална подразумева: да није кратка, да није дречава, да нема 1046 ђинђува, да није топ (без бретела), да није преуска, да није шљампава и да није прескупа. Можете препоручити сајтове, радње у Бг-у и тако то, Хвала. Кад будеш сазнала, обавезно да ме обавестиш. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Управо сада, AnaLaz рече Кад будеш сазнала, обавезно да ме обавестиш. Нашла сам је у Second Hand шопу (Бул. Краља Александра), ушла да видим неке мајчице и ето. AnaLaz, Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 1 минут, Џуманџи рече Нашла сам је у Second Hand шопу (Бул. Краља Александра), ушла да видим неке мајчице и ето. Ето! Ко би рек'о... И тамо свашта може да се нађе, имам неколико стварчица, али нешто не могу да се сетим да сам видела свечаније хаљине. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Moze li koja slicica od haljine? Cestitam na pronalasku posle toliko vremena! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 3 минута, AnaLaz рече Ето! Ко би рек'о... И тамо свашта може да се нађе, имам неколико стварчица, али нешто не могу да се сетим да сам видела свечаније хаљине. Ови као добили хаљине и све су оне стандардне за сваки дан, плажу и сл. Било је пар свечаних (сали класика са златним нечим, бљештаво, шљаштаво) и само ова једна по мом укусу коју сам на крају и узела. И нова је, што је најјача фора, само нема етикете. AnaLaz and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 14 минута, Џуманџи рече Најозбиљније. Нема да се нађе ништа нормално, бре. Да је човек милионер једноставно нема више нормалних модела... А и свакодневна обућа је ужас (најблаже речено) већ годинама. Едит: 6 месеци раније сам почела. Свадба је у мају, ја од новембра тражим. Шест месеци раније?! Ја обично почнем са гледањем излога недељу, две дана пред догађај. И онда ми ђаво буде крив кад у том року и са овим укусом не могу ништа да нађем. AnaLaz and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 (измењено) пре 8 минута, "Tamo daleko" рече Moze li koja slicica od haljine? Cestitam na pronalasku posle toliko vremena! Упозорење ( ) : хаљина је клише невиђен, али је (мени) нормална: Едит: @Ronald, хајде, експертУ, реци нешто. Измењено Март 9, 2018 од Џуманџи Неки тамо, Лапис Лазули, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Слатка је и онако сва girly. Бићеш лепа, Џумкице. AnaLaz and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Тенкју, и теби, и осталим девојкама, баш ми значи што сте се обрадовале са мном. AnaLaz, Mилена КШ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука