Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 months later...
  • Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ne postoji forum gde nisam tražila pomoć, čak i ovde. U pitanju je bila mala novčana pomoć od 10-15000. Zbog greške koju sam napravila imala sam minus u firmi, koji moram da vratim do 1. septembra. Zbog tog minusa sada ne mogu da pošaljem dete na takmičenje. Znam da deluje smešna cifra i svako će reći zašto ne pozajmim od prijatelja. Vidite, kad je firma mog muža otišla u stečaj dugo nije mogo da nađe posao. Sad kada je našo vraćamo tim prijateljima dugove. Teško da smem opet da se zadužujemo.

Tako da verujem u reči utehe kao što se ovaj forum i zove ali u konkretnu pomoć teško. Ne osuđujem nikog, verujem da smo svi u sličnoj situaciji.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ne znam u stvari, da li je to dobro mesto...

Treba meni tkanica - pojas (da bude dosta crven, naravno typ nacijonalne nosnje, i naravno zenski tip), posto sam ga izgubila sad za Bozic u autobusu.. Zivim u Poljskoj, pa pitanje - da li neko zna siguno mesto, da bih mogla da kupim tkanicu online i da bude meni poslata?

Ili: da li neko mogao bi da mi kupi i posalje, ja naravno sve bih plaćala (poslala pare a racun)?

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 2.3.2021. at 12:37, Danijela рече

Hvala! :)

Подели на овим сајтовима

Никако не могу да прочитам статусе. Не знам шта се дешава. ne_shvata Може ли неко да ми помогне? :(

Opet ista priča. :sossos:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...