Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tuca u ZRU skupstini: ZRU sajt administratoru Z.I. svecano je urucen Orden Trola I stepena nakon sto je na njega iznenada fizicki nasrnu cuveni Muramasa koji je neposredno pre toga odlikovan titulom Bota za sva vremena. 

Подели на овим сајтовима

SAZNAJEMO: Liberalni pustinjaci! Grizzly Adams i Mlađoni osnovali liberalnu hipi komunu na Dunavskoj adi!

Mlađoni: "Ban na Poukama mi je otvorio oči."

Grizzly: "Libertarijanizam ili smrt!"

ŠOKANTNO! Poznati plejboj priznao da je gej!

Nidžoka: "Moj život je bio laž!"

ZONA SUMRAKA! Grigorija oteli vanzemaljci!"

EKSLUZIVNI INTERVJU! Iskušenik Mozart u Ljuljacima: "Istina je samo jedna - Vladika Artemije!"

PAPARAZZO! Jessy skače od radosti nakon pobede Vavrinke nad Đokovićem u finalu RG!

Jessy: "Sela sam na čiodu pa me ubola pčela!"

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ЈЕЗИВО:

ВЕЋИНА ФОРУМАША "ВОЛИ" ТАМЈАН!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

ADMINISTRACIJA ISTRAZUJE.....

STA FORUMASI MISLE O TROLOVANJU

@,razmislja na engleskom:  Sometimes the best thing to do is to ignore

@@Deja Vu, uzviseno izjavljuje : Ima neceg mudrog, nekako bozanski mudrog u tim trolovima.

@@cloudking, se ljuti: Ja sam bre veci trol od muramase samo se ne falim ko on

@@Volim_Sina_Bozjeg,tvrdi:  Било је у свим вековима троловања.

@@Јанко, citira : "Троловати трола, дужност најсветија"...

@, odusevljeno :Ja volim trolove

@@Muramasa,trol majstor : Ako je korist postati prepodoban, onda biram pogibao.

@@Zayron,na sve to kaze: Ahahahaha:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@ Milan Nikolić  Konačno priznat naučni rad Milana Nikolića, koji je pomirio zapadno i istočno Hrišćanstvo, u simvol se       .    .                    uvode "Milanove filiokve."

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

DI LETUJU NAŠI FORUMAŠI? I deo.

@Muramasa KAO I UVEK: Pozvan sam u goste kod o. Joilija, razradićemo zajedno tehniku Kendo na vrhu planine Bjelasice.

@Ignjatije NEOČEKIVANO: Odlučio sam se za Dubrovnik, srpsko a naše! Dogodine u Splitu!

@Baron MAMA MIA: Poslo mi Vučić vaučer, hvala mu, ali ipak Lido di Jesolo je Lido di Jesolo! SCUSA VUČIĆ!

@Rile DEN HAAG: Idem u naš Hag, blok A (4 zvezdica) da se odmorim ko čovek, ovi naši zatvori i sudnice su nehumani!

@Kordun BAUSCHTELE: Miješalica bajo moj, ne vrćem se dok ne dobim papire, pozdravi naše dole znaš ti dobro koje!

@Bićanić DOSLEDAN: Ne idem nigde južnije od Petrovaradina i severnije od Slane bare, New Now rules! 

:))) 

Подели на овим сајтовима

Nikola Djolovic se sa porodicom iselio iz cetverospratne vile u ul. Ljutice Bogdana na Dedinju:

Na pitanje novinara cime je motivisana ova njegova neobicna odluka, kratko je odgovorio: Nisam mogao da prihvatim cinjenicu da, dok se ja brckam u bazenu svoje porodicne vile, nasa muslimanska braca iz Sirije, Irana i ko zna sve odakle u mojoj rodjenoj zemlji zive bez posla, uz krov nad glavom i minimalac od 10 eur dnevno sto ih primorava da rade razna nedela otimacine i pljacke lokalnog stanovnistva. Morao sam odmah nesto da preduzmem!

Подели на овим сајтовима

Tanja1 iskreno priznaje: Na ZRU Sabor nisam dosla zbog slovnih gresaka na pozivnici koja mi je upucena. Slovo "j" je bilo bez tackice a broj "1" je potpuno izostao!!!  

Подели на овим сајтовима

Samo na ZRU u pretprodaji: 7. -najozbiljnije izdanje Mozartove srpske gramatike na engleskom jeziku!

Подели на овим сајтовима

Cuveni italijanski modernista Crveni Ba(j)ron izdao zbirku poezije na srpskom jeziku "Utisak vo vjeki vjeki" u znak secanja na nezaboravne emisije Olje Beckovic!

Подели на овим сајтовима

GeniusAtWork dao otkaz na poslu odmah posto je osetio prve cari dzabalebarenje na ZRU! 

"Zahvalan sam Bogu sto mi je omogucio da sagledam prave vrednosti u zivot" - kratko je izjavio ovaj presrecni ZRU forumas

Подели на овим сајтовима

Ministar policije Nebojsa Stefanovic zvanicno potvrdio: Cinjenice o Juanovim doktorskim studijama u SAD su lazne, istinite su samo price o ispijanju sljivovice sa profesorima Vise poslovne skole u "Domovini".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...