Jump to content

Džim Keri: Primoravanje na vakcinaciju je korporativni fašizam

Guest

Препоручена порука

Da li je i ovo moguće?

Logicno i ako je moguce da je reda velicine manje, jer se virus ni ne primi -> ne razmnozava se -> ne mutira.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

d1ba2216fec3ecf28fc507a9a8ccb14e.jpg

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

Подели на овим сајтовима

Ја никога не угрожавам ако се нисам вакцинисао. Угрожавам само ако сам заражен нечим и свесно ширим заразу.

Napisao si dve kontradiktorne recenice. Zaraza se i dobija kad nisi vakcinisan. Virus mutira u nevakcinisanom tijelu jer se razmnozava. Dakle ako se ne vakcinises, povecvas sanse da prenes drugima koji nisu vakcinisani i sanse da virus mutira su vece, i kad mutira onda moze biti opasniji za one koji su i vakcinisani. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Stvarno ste zamorni. Ajde malo da mutirate svoju misao, da je umnožite, pa da prestanete da zbunjujete ljude. U tome će vam mnogo pomoći da potraźite validne izvore za svoje tvrdnje. I da ih i sami pročitate, a ne samo da ih stavljate bez da ih pročitate. Ajde, dosta pisanja, više čitanja.

Svetlana, niko ne zamara vise i ne plasi ljude glupostima koliko pobornici alternativne medicine, koje kako vidim su ujedno 100% anti-vakcinanti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Napisao si dve kontradiktorne recenice. Zaraza se i dobija kad nisi vakcinisan. Virus mutira u nevakcinisanom tijelu jer se razmnozava. Dakle ako se ne vakcinises, povecvas sanse da prenes drugima koji nisu vakcinisani i sanse da virus mutira su vece, i kad mutira onda moze biti opasniji za one koji su i vakcinisani. 

Нису контрадикторне. У наведеној "првој заповести" говори се само о ситуацији када нешто чиниш својом акцијом, свесно. Ту не спадају ствари које "могу да се десе" и које "повећавају шансе" за нешто. Иначе можеш да кажеш да "угрожавам" друге јер "повећавам шансе" да некога закуцам... Хбг. се ла ви што би рекли браћа Французи...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ту не спадају ствари које "могу да се десе" и које "повећавају шансе" за нешто.

Значи да у то не спада ни дивљање по ауто путу јер и то само повећава шансу за нешто што може да се деси? 

Подели на овим сајтовима

Kolektivni imunitet je glupost i prevara! Ovde je već navedeno to kao razlog za primoravanje ljudi na trošenje plaćenih vakcina i budućih plaćenih, ali se osim jedne izjave čoveka koje mu je posao da ljude nagovara na vakcinisanje (Kon mu beše prezime, tako nekao, jevrejski zvuči) nije naveden nikakav drugi validan izvor za takvo mišljenje. Čikam vas da nadjete validne izvore o "kolektivnom imunitetu".

Evo:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=vaccine+herd+immunity

Pošto tu ima 1172 naučna rada koji se pojavljuju kada ukucaš vaccine herd immunity, preporučujem da gore odabereš "sort by relevance" i kreneš redom.

Ili možeš da pročitaš ovde: LINK i ispratiš neke od 74 izvora za taj članak...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Значи да у то не спада ни дивљање по ауто путу јер и то само повећава шансу за нешто што може да се деси? 

Valjda znas odgovor.... Zavisi ko je gradio auto put - ako je privatnik, on ce razumno da postavi ogranicanje i na to ima pravo. Ako je put gradila drzava - to je nepravedno i ne treba da postoji, ti putevi su sranje itd...

Подели на овим сајтовима

To su gluposti. Ako vakcina ne štiti to je samo dokaz više protiv njenog primanja.

Kolektivni imunitet je glupost i prevara! Ovde je već navedeno to kao razlog za primoravanje ljudi na trošenje plaćenih vakcina i budućih plaćenih, ali se osim jedne izjave čoveka koje mu je posao da ljude nagovara na vakcinisanje (Kon mu beše prezime, tako nekao, jevrejski zvuči) nije naveden nikakav drugi validan izvor za takvo mišljenje. Čikam vas da nadjete validne izvore o "kolektivnom imunitetu".

Надам се да овим ниси хтела да кажеш оно што се чини да си хтела да кажеш...

Подели на овим сајтовима

Valjda znas odgovor.... Zavisi ko je gradio auto put - ako je privatnik, on ce razumno da postavi ogranicanje i na to ima pravo. Ako je put gradila drzava - to je nepravedno i ne treba da postoji, ti putevi su sranje itd...

Све је супер док остане на философији. Причао ми један наш лик што се возио (на сувозачевом месту) са Тексашанином и крене овај да претиче погрешном траком. Наш лик му скрене пажњу, а овај ће: ”Ја сам платио порез за овај пут и неће мени држава да одређује којом ћу траком да возим!” :)

Подели на овим сајтовима

Па не може да се пореди дивљање по ауто-путу где ти својим свесним деловањем угрожаваш друге и ситуација где се од тебе очекује да се шприцаш зато што ће можда некад негде нешто да се деси без твоје намере и деловања. То су две сасвим различите ствари.

Ја не смем да чиним ствари којима тебе доводим у опасност. Али нисам дужан да чиним ствари које тебе штите од могуће опасности. За то си одговоран сам. И не можеш мене да присилиш да свом телу радим нешто што не желим, то је моје тело. Ти са својим ради шта хоћеш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја не смем да чиним ствари којима тебе доводим у опасност. Али нисам дужан да чиним ствари које тебе штите од могуће опасности. За то си одговоран сам. И не можеш мене да присилиш да свом телу радим нешто што не желим, то је моје тело. Ти са својим ради шта хоћеш.

Али да бих се у случају твог невакцинисања заштитио од опасности од тебе, једини начин је да те изолујем од света.

Подели на овим сајтовима

Али да бих се у случају твог невакцинисања заштитио од опасности од тебе, једини начин је да те изолујем од света.

Не, него да се изолујеш од света. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То је мало погрешно протумачена "прва заповест". Ја никога не угрожавам ако се нисам вакцинисао. Угрожавам само ако сам заражен нечим и свесно ширим заразу.

A jel ugrožavaš druge ako si zaražen nečim, nećeš da se lečiš i ideš među druge ljude bez namere da širiš zarazu, već si jednostavno nemaran prema tome, nadaš se da neće preći ni na koga iako znaš da postoji ta mogućnost?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...