GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Male boginje su iskorenjene vakcinacijom, ova bolest više ne postoji. Ово су ваљда велике богиње (smallpox на енгл.), рекао бих по слици? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Muž moje dobre drugarice je polu Jevrejin i moj drug. Nemam ništa protiv Jevreja. Ali? Salu na stranu, jesi li procitala Avocadov odgovor na pitanje kako nevakcinisan ugrozava vakcinisanog? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Poznajem ovde u Grčkoj jednu ženu koja se razbolela od dečije paralize posle vakcine od iste bolesti. Objašnjenje je bilo da je kao već imala virus u krvi, ali se on još nije bio ispoljio. Ona je od tada u kolicima. I pored toga završila je Francusku filologiju, udala se i ima ćerku. Naravno da nikad nije vakcinisala dete. Hoćeš još primera iz stvarnog života? E ako poznajes "JEDNU zenu", onda ja mislim da niko vise nema prava da ti ista prigovori. Ipak "JEDNA zena" je dovoljna da kompletno urusi citavu modernu medicinu. Ja ne poznajem "JEDNU zenu", ali sam cuo za milione njih koji danas nemaju uopste deciju paralizu jer su vakcinisani... ali pusti milione, "JEDNA zena" je zakon Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Muž moje dobre drugarice je polu Jevrejin i moj drug. Nemam ništa protiv Jevreja. Brat moje supruge je antivkacer... ne mogu da ti opisem kakav je to kreten od coveka... Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ово су ваљда велике богиње (smallpox на енгл.), рекао бих по слици? Da... lapsus... hvala na ispravci. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Pa ja da sam u toj farmakomafiji i da sam zli korporativni demon, ja bih INSISTIRAO na tome da se nekako ljudima onemoguci vakcinacija... e sad, ne mozes tek tako da nekom zabranis vakcinaciju... ali mozes da ga navedes da sam to uradi. Pronadjes lakoverne individue i napunis ih glupostima o stetnosti vakcina i onda se zavalis i gledas kako budale rade tvoj posao a ti vec planiras sta ces sa biliradama dolara koje ce ti uskoro stici na ime lekova koje ces im uvaljivati za bolesti za koje vec postoji resenje u vidu vakcine. Ovo je plasticno i jasno objasnjeno da jedino glupome ne moze biti jasno. Плутон, Avocado and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ne izvrći moje reči. To je stav svih vas koji bi hteli da je vakcinacija obavezna za sve i da su ljudi stoka. Ti bi o smrti da pričaš? Kad sam bila mala, jedna devojka iz susedstva je umrla i sećam se bola njene majke kad su išli na sahranu. To je bilo u vreme kad su nas sve vakcinisali protiv velikih boginja. Iz nekog razloga ja sam mislila da je ona umrla od velikih boginja, od nekog sam tako čula, ne sećam se od koga, ili sam tako bila povezala stvari. Ali, pre nekog vremena, kad sam spomenula taj dogadjaj mojoj sestri, koja je od mene starija 6 godina i tačnije se seća toga, sestra mi je rekla: "Ne! Ona je umrla posle vakcine protiv velikh boginja." Hoćeš još primera iz stvarnog života? Ja sam mislio da ne postoji argument veci od "JEDNA ZENA" Ali onda se pojavila "JEDNA DEVOJKA"... i svojerucno bacila modernu medicinu na kolena... a od cega je zaista umrla devojka? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ne izvrći moje reči. To je stav svih vas koji bi hteli da je vakcinacija obavezna za sve i da su ljudi stoka. Ti bi o smrti da pričaš? Kad sam bila mala, jedna devojka iz susedstva je umrla i sećam se bola njene majke kad su išli na sahranu. To je bilo u vreme kad su nas sve vakcinisali protiv velikih boginja. Iz nekog razloga ja sam mislila da je ona umrla od velikih boginja, od nekog sam tako čula, ne sećam se od koga, ili sam tako bila povezala stvari. Ali, pre nekog vremena, kad sam spomenula taj dogadjaj mojoj sestri, koja je od mene starija 6 godina i tačnije se seća toga, sestra mi je rekla: "Ne! Ona je umrla posle vakcine protiv velikh boginja." Hoćeš još primera iz stvarnog života? A meni burazer reko da je imao sidu i onda je primio vakcinu i sad vise nema sidu. Oces jos primera iz stvarnog zivota o korisnosti vakcina??? Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Bez obzira što mislite da bih ja svima zabranila vakcinaciju - grešite. Ja samo hoću da se ne zabranjuje pravo na izbor nikome. Svaki lek je napravljen u nameri da leči, ali svaki lek ima i nepoželjne posledice, to će svaki lekar potvrditi. Čovek je svesno biće i može da odlučuje o sebi. Svaki nasilan akt medicinske prakse nad čovekom je nedozvoljen, uključujući tu i psihološku prinudu. To je moj stav i smatram ga ispravnim. Ja pokrecem kampanju o uklanjanju kocnica iz automobila. Svako ima pravo na izbor. Kocnice su napravljane u nameri da povecaju bezbednost ali toliko ljudi godisnje izgubi zivot zato sto nagazi kocnicu tada kad ne treba. Da stvar bude jos gora, ni jedan proizvodjaca automobila nece da vam da garanciju da su njegove kocnice 100% efektne. Probajte! Prilikom sledece kupovine automobila, trazite od proizvodjaca da vam da napismenu garanciju da su kocnice 100% bezbedne. Svako nasilno instalirenja kocnica u moj automobil je napad na mene i moj integritet. Iskreno se nadam da ce se ljudi dozvati razumu a moja ideja omasoviti, tako da sto vise ljudi izbaci kocnice iz svojih automobila! Ja zelim svoje pravo na IZBOR!!!! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Avocado, da ne prenosim tvoju veliku poruku. Ipak bih volela da mi nadješ izvore koji tvrde da je vakcinisana jedinka u opasnosti od zaraze od bolesne nevakcinisane. Makar i kod životinja. Ne, stvarno, Avocado... hoces li vec jednom napisati to? Cutimo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Ako si time hteo da ukažeš na to da subjektivni i "pogrešljivi" ljudi mogu da pogrešno rastumače i primene ovo - to nikad ne možeš da izbegneš. Isti ti ljudi formulišu, tumače i primenjuju sve principe... isti ti ljudi na isti način određuju šta jeste a šta nije "ugrožavanje" u ovom tvom principu: "сви људи морају бити слободни докле год својом слободом директно не угрожавају друге људе" Па није баш тако. Ако прихватимо принцип да се насиље може применити према другим људима ако су "потпуно неразумни", онда ту више нема граница шта неко на власти може да направи. Неки би закључили да је бити геј "потпуно неразумно" па их слали на "насилно лечење" или да је бити атеиста/верник потпуно неразумно па их "насилно преваспитавали" итд. Значи такав принцип ништа не ваља. Мој принцип је јасан - не можеш да иницираш насиље према другој особи без обзира колико била, по твом мишљењу, "неразумна". Ту нема ништа субјективно. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Израз "имунитет крда" је први пут употребљен у научном раду под називом The spread of bacterial infection. The problem of herd immunity из 1923. и тиче се ширења бактеријских инфекција међу мишевима. Временом је пао у заборав и почео је поново да се употребљава 70-их година, кад су постале актуелне приче о вакцинацији. То је оно што сам успео да нађем. А исто колико сам приметио, тај израз не смета никоме, чак ни антивакцерима. Нико не тера никога да га користи у оригиналу, може "колективни/групни имунитет" уместо њега, рецимо. А може и kjhghuio678967 што се мене лично тиче Навођење тога као неког аргумента је поприлично бесмислено у било каквој иоле озбиљној расправи... RYLAH, Justin Waters, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Izraz krdo je nedvosmislen, vrlo jasan. Možda je nastao iz veterinarskig rečnika, ne znam, možda su najpre pratili imunizaciju kod krava na velikim modernim farmama, ne znam, tek ... izraz je podoban za stoku, ali za ljude nije. Ето, узми групни имунитет, јел' су сад промењена научна сазнања? GeniusAtWork, RYLAH and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 A ima i ova činjenica. Kad neko hoće da putuje u neke zemlje u kojima neke bolesti nisu iskorenjene (Indija, Maroko ....), i postoji vakcina protiv tih bolesti, takav čovek se vakciniše protiv njih. Zašto da se vakciniše, kad će se on naći u krdu nevakcinisanih i moguće zaraženih? Zar nije zaštićen time? Naravno da jeste. Kada nevakcinisan covek udje u krdo takodje nevakcinisanih, onda su oni zasticeni drevnim sistemom sadrzanim u srpskoj izreci "bog cuva budale". U takvoj ekipi gotovo je nemguce zadobiti ikakvu povredu ili zdravstvenu tegobu. A ti bas nista ne razumes od ovoga sto ljudi kuckaju na temi... jel da? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Значи такав принцип ништа не ваља. C# ништа не ваља јер није савршен језик. Дакле, твој софтвер ништа не ваља док год га не напишеш у језику чији су сви конструкти строго формално математички засновани. У праву су изгледа ове моје колеге гикови што не признају софтвер који није написан у облику теореме. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука