Jump to content

Džim Keri: Primoravanje na vakcinaciju je korporativni fašizam

Guest

Препоручена порука

@@ RYLAH, Не верујем да си астротурфер већ пре астронаивко који верује у ''рекла-казала'' и ''причо ми човек''. 

Мене је за то шприцање баш брига, све док не крену на силу. Мрзи ме да се бијем. ;-)

Подели на овим сајтовима

@@ RYLAH, Не верујем да си астротурфер већ пре астронаивко који верује у ''рекла-казала'' и ''причо ми човек''. 

Мене је за то шприцање баш брига, све док не крену на силу. Мрзи ме да се бијем. ;-)

Не постоји макар и мала могућност да ти овде ниси у праву и да завера, које постоје на многим пољима свакако, овде нема, и да је прича надувана, а можда чак и плаћена од стране компанија којима је у интересу да се људи не вакцинишу и не стичу имунизацију него буду на лековима доживотно?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Todore i ostali, batalite nadgornjavanja... Probajte samo jednom da poslednja dva rylahova i avocadova posta procitate pazljivo i sa razumevanjem... To je sve sto je potrebno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Не постоји макар и мала могућност да ти овде ниси у праву и да завера, које постоје на многим пољима свакако, овде нема, и да је прича надувана, а можда чак и плаћена од стране компанија којима је у интересу да се људи не вакцинишу и не стичу имунизацију него буду на лековима доживотно?

Не кажем, постоји могућност да је у питању рат између две мафије. 

Проблем код ове вакцерске је што је тоталитарна.

Ови други не траже укидање вакцина него слободу избора. А то је фер.

Подели на овим сајтовима

Чекајте људи, како објањавате онда драстични скок животног века, који стабилно расте од почетка масовних имунизација вакцинама, ако су вакцине толико лоше?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Reci ti to njoj u lice

Да ли бисте Ви пристали да кажете нешто у лице мојој доброј другарици која је имала превремени порођај са исходом - мртворођена беба, а након испитивања утврђено је да је била заражена рубеолом?

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Чекајте људи, како објањавате онда драстични скок животног века, који стабилно расте од почетка масовних имунизација вакцинама, ако су вакцине толико лоше?

Satelitski telefoni i HAARP. Nejonizujuce zracenje kojem smo izlozeni otcepjljuje dorzalne cakre. 

Takodje projekat chemtrailsa povoljno utice na nasu auru.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ok. Ti. Sta ces ti da uradis? Ulicama slobidno setaju nosioci snrtonosnih virusa a ti ne znas da li je vakcina koju si primio dovoljno delotvorna?

Ja osim zatvaranja u kucu ne vidum drugu opciju...

Па и сад има носилаца разних вируса и свачега свуда, трудим се да избегавам гужве, пазим на хигијену, не дирам храну неопраним рукама и сл.

Сигурно нећу да јурим около људе са шприцом... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па и сад има носилаца разних вируса и свачега свуда, трудим се да избегавам гужве, пазим на хигијену, не дирам храну неопраним рукама и сл.

Сигурно нећу да јурим около људе са шприцом... :)

Ти си свестан да ћемо, ако антивакцинаши наставе овим темпом, да се вратимо у време пре вакцина, бар што се тиче неких болести? Избегавање гужве и хигијена им тада није баш нешто помагала...

Подели на овим сајтовима

Nevakcinisan ne znači obavezno i zaražen. Dalje, ima razlike od bolesti do bolesti. Bebe je skoro nemoguće da neko zarazi hepatitisom b, osim ako je bolesnog mozga. Ali, od pedofila ćeš u svakom slučaju zaštititi dete ne vakcinom nego drugim stvarima. Ako je potrebno da primi krv i opet je to stvar provere davaoca krvi.

Opet Svetlana pricas kao pre mnogo mnogo godina...

Hepatitis B se ne prenosi samo putem krvi, prenosi se i putem pljuvacke i ostalih telesnih tecnosti.

A kako beba osim sa majkom koja sada u trudnoci mora da se vakcinise protiv hepB, je u kontaktu sa ocem, rodbinom, po domovima zdravlja sa drugim ljudima, osim ako neces dete drzati u potpunoj izolaciji ova tvoja tvrdnja ne stoji.

Na stranu to koja je verovatnoca...s obzirom na uslove u kojima nase zdravstvo radi i kako se nesterilise nista verovatnoca nije bas ni mala.

Tako da molim te poluinformacije ne iznosi.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Ти си свестан да ћемо, ако антивакцинаши наставе овим темпом, да се вратимо у време пре вакцина, бар што се тиче неких болести? Избегавање гужве и хигијена им тада није баш нешто помагала...

Ako zbog necega treba da se suspenduje sloboda pojedinca, a ovde se zapravo stiti zivot pojedinca, moramo nekako dokazati da to nesto nije tacno. :)

Подели на овим сајтовима

Па нешто не верујем да ће тако бити, нити да ће тај "покрет" имати превише успеха...

А и ако се вратимо, пре свих поумираће ти који се нису вакцинисали и решен проблем. :scratch_head:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...