Jump to content

Džim Keri: Primoravanje na vakcinaciju je korporativni fašizam

Guest

Препоручена порука

Не можеш стално нешто да претпостављаш (изводиш из својих аксиома) и да потпуно игноришеш историјске чињенице, чак и из веома блиске историје.

fb_like.png 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

I dalje subjektivni ljudi tumače da li neka radnja predstavlja ili ne predstavlja ugrožavanje ili nasilje, te ni najmanje nisi isključio mogućnost zloupotrebe. Kao što neko (u tvom primeru) može da tvrdi da je ateizam "potpuno nerazuman" i da je to dovoljno da se prema ateistima primeni sila, tako neko može da tvrdi da šamarčina nije nasilje.

Па не може. То је објективан принцип. Шамарчина је насиље јер је моје тело моја својина. Ти немаш права да ме ошамариш, осим ако ти ја не дозволим, ал` нећемо дискусију да скрећемо на ту страну...

Zašto niko nema prava da nekom prinudno da vakcinu?

Из истог разлога - његово тело је његова својина. Он је једини ко има права да одлучи шта са својим телом жели да (не) уради.

Zašto u primerima koje si dao protiv mog principa računaš da će većina ljudi biti iracionalna i zla, a prilikom odbrane svog principa računaš da će većina ljudi biti racionalna i odgovorna? (pri čemu je za moj primer dovoljna obična većina racionalnih, a za uspešan herd immunity je potrebno minimum 85%)

Не. Рекао сам да власт може да злоупотреби твој прицип, а то није већина већ мала група појединаца - којој већина то може из незнања да дозволи ако следи погрешне принципе. Само кажем да већина људи из потпуно себичних разлога жели да се заштити од свега и свачега, па ето и болести.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A javna okupljanja, koncerti i sl? Kako to resavamo?

Ja bih predlozio da svi koji sami naprave izbor da budu nevakcinisani, moraju da budu u kucnom pritvoru... ali kad ti ne prolazi nasilna vakcinacija nesto mi govori da ti ni kucni pritvor ne bi bio po volji :D :D

Па направи концерт где ће да пустиш само уз уверење о вакцинацији.

А за кућни притвор, па зависи од услова - како, са чим, са ким. Мож се договоримо... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Е не може. Да би људи били група, мораш над њима да дефинишеш бинарну операцију тако да су задовољени затвореност и асоцијативност и да постоји неутрални и инверзни елемент. Онда ће људи, заједно са том операцијом, да чине групу. За сада је твоја терминологија непрецизна и ја је не прихватам.

Ништа те не разумем, ко зна какве си ово сад секте овде написао.

Треба те превентивно спалити.

Штета што нисам нека власт.

Подели на овим сајтовима

Али пази кад су ћорнули знак за Пепси... :)

Или је Пепси покрао дизајн првог Великог Вође, па су се зато уствари и покачили они и Амери?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Или је Пепси покрао дизајн првог Великог Вође, па су се зато уствари и покачили они и Амери?

Или смо ми из Кока Коле потурили тај знак да изнервирамо Вођу како би уништио Пепси?

Подели на овим сајтовима

U tom slučaju, ipak će ostati pitanje - čemu uopšte vakcinisanje ako ne štiti?

Јел нас ти овде све колективно захебаваш, мајке ти?

Мислим, само на овој теми ти је написано веома исцрпно три пута, а ја сам тему летимично пратио углавном, сем кад сам читао нешто што ми је занимљиво. 

Подели на овим сајтовима

Из истог разлога - његово тело је његова својина. Он је једини ко има права да одлучи шта са својим телом жели да (не) уради.

A ako on odluci da svoje telo unisti? Tako sto se obavije eksplozivom i ode  u centar grada na kaficu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

A ako on odluci da svoje telo unisti? Tako sto se obavije eksplozivom i ode  u centar grada na kaficu?

Njegovo telo njegovo pravo. Ova druga tela su kriva što su se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.A ih niko ih nije tero da piju kaficu u centru.Mogli su lepo da piju kući. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Mogu li da pitam nešto iako se kriješ pod pseudonimom? Koliko ti je godina? Imaš li dece? Kojim poslom se baviš?

Да, Клаудкинже, такође бих замолио да поставиш крвну слику и уринокултуру. Иначе ти сви аргументи падају у воду јер не пишеш под правим именом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...