Ленка* Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Grizzly Adams, Arsenija, Војвода7 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Moja sestra od ujaka koja ima 5 godina , me je pozvala da mi nesto kaze , odemo u drugu sobu da mi saopsti neku tajnu , ja se pretvorim u uvce , a ona ce - U ovoj zgradi zivi narkooooman ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Наиме, свако примање вакцине је излагање организма вирусима или бактеријама од одређених болести, наводно слабијих него код саме болести, а да би се изазвао имунолошки одговор у телу. То значи да је у питању тзв. "мала болест" коју изазива вакцина. У прве 2 или 3 недеље по примању вакцине деца су опасна по околину? Управо вакцинација шири заразу и болест? Молим ко зна неког од надлежних нека га пита, па да нам одговори овде. Не, није тако. Ако постављаш овакво питање стварно не би требало да улазиш у неке велике дискусије о теми, бар док се мало боље не информишеш. Добронамеран савет. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 I za vakcinisanu i za nevakcinisanu decu, najopasnije su odrasle osobe nesvesne Daning – Krugerovog efekta. Плутон, Grizzly Adams, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Наиме, свако примање вакцине је излагање организма вирусима или бактеријама од одређених болести, наводно слабијих него код саме болести, а да би се изазвао имунолошки одговор у телу. То значи да је у питању тзв. "мала болест" коју изазива вакцина. У прве 2 или 3 недеље по примању вакцине деца су опасна по околину? Управо вакцинација шири заразу и болест? Молим ко зна неког од надлежних нека га пита, па да нам одговори овде. Zao mi je. Ovo nije ni blizu tacnog opisa vakcine, Zato je besmisleno pricati s tobom dok ne naucis tacne informacije u vezi sa ovim problemom. Inace, cestitam skretanje teme na novo pitanje i s nestrpljenjem ocekujem novo pitanje kada razbucamo trenutno пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 I za vakcinisanu i za nevakcinisanu decu, najopasnije su odrasle osobe nesvesne Daning – Krugerovog efekta. Bitch slap! Avocado је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Ti nisi nadleżan po ovom pitanju. Ili možda jesi lekar ili nešto slično? Tražim stručne odgovore. Ili bar neki link sa odgovorima stručnjaka. Ne drugačije opise samo radi priče nego konkretne odgovore na konkretna pitanja. To ces vec tesko naci... ja mislim da to nigde ne postoji na internetu. Wikipedija iz nekog razloga ne dozvoljava objavljivanje ikakvih clanaka koji se ticu vakcinacije... da, to je tacno, mozes bez provere ove informacije da je preneses prijateljima na svom sajtu. Da sprovedemo socijalni ekspermiant u kome ce vec kolko sutra cela srbija da bruji o skandalu da wikipedija zabranjuje clanke o vakcinaciji... a da se niko i ne seti da proveri... aj se kladimo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука