Jump to content

dzo ni

Члан
  • Број садржаја

    313
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

1586 посетилаца

dzo ni's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

88

Форумска репутација

  1. у Библији то не пише. Него: јесте ли нашли нешто у вези етике & матичних ћелија?
  2. проблема нема. "дубље" је свакако добро. мени се само нису свидели (многи) постови о.Горана, јер никакву дубину нисам видео. Аргументи " тако пише у Библији" нису аргументи.
  3. ко је лицемер види се по ЗАБРИНУТОСТИ да ће предмет да му постане истински изборан.
  4. једини смисао нечег "изборног" је да не буде обавезно (да се бира између две опције). То јест, мора да постоји опција "нећу ниједан изборни предмет". овако како је сад је накарадно. чујем да је, на нивоу Србије, однос броја деце која похађа ВН. и ГР. отприлике 50-50. То само говори да је и једнима и другима (већини!) СВЕЈЕДНО. ///// дакле: укините оба! ///// вероучитељи нека организују приватне часове. држава нека им изнајмљује учионице. мислим да добром вероучитељу може да "остане" пар стотина евра месечно.
  5. dakle, onaj odgovor u vezi čitanki starih 20-30 god, .... je odgovor o.Gorana na moj pasus o 1600 godinica čvrstorukog hrišćanstva? što bi reko Donald T.: sad! (žalosno)
  6. борба бре него шта! па шта нам говори 1600нак година чврсторуког хришћанства? толеранција се дешавала само местимично и ретко. углавном је било: уходи, заплаши, оптужи, осуди, сатри, прогнај, уби, запали. то што се хришћанство припитомило пре 150 или 50 год (како где) ... није стигло до неких зилота ни до дана данашњег.
  7. nego, oče Gorane.... da li je istorijska epizoda Nojeve barke važna za Int.Dizajn?
  8. ti mali..... :-) ..... da pročitaš triput knjigu Postanja..... pa se javi čiči na raport!
×
×
  • Креирај ново...