Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 33 минута, Djapa рече

Ne razumem se bas najbolje u parfeme a kad odem da biram pomirisem dva i posle toga ni ta dva ne mogu da razlikujem o trecem da ne pricam :) Koji parfem bi bio odgovarajuci da mogu da ga koristim uvece za izlazak ali i preko dana ponekad, da nije mnogo jak i upadljiv ali da ipak ostavlja utisak i da nije sladak, kako se vec kaze jer mi takvi mirisi stvaraju mucninu u stomaku. I naravno bitno mi je da se zenama svidja i da ih privlaci :)  Imao sam pohvale kad sam koristio one milion i vip 212, ali svi ih koriste pa mi je bezveze zbog toga, sad imam neki police ali mi se ne svidja, cak i onaj obican str8 mi vise odgovara od njega. Neki predlog, savet neko ?? 

Djapa, evo ja bih dao svoje mišljenje.

Prvo, parfema ima mali milion i medju njim aima sigurno nešto što bi ti savršeno odgovaralo, ali to treba pronaći.

Od onih koji bi zadovoljili ove kriterijume predložiću ti prvo parfem za koji su se i žene i muškarci ( u nezavisnim anketama baš na Fragrantici) izjasnili kao najbolji muški parfem ikad - Fahrenheit iz kuće Dior. Nije sladak, žene uglavnom pozitivno reaguju. Umerenim doziranjem napraviš da bude diskretniji. Može noću, može danju...bolje noću. Jedino nije za leto. Sa njim je stvar što ga neiskusni nosevi odbace posle jednog mirisanja jer početni udar podseć ana benzin...ali mu treba dati šansu i probati ga više puta.

Od Chanela imaš parfema sa kojim ane možeš da pogrešiš, all around igrači. Bleu npr. je univerzalac i to jako kvalitetan.

Na ženskom glasanju je na petom mestu bio London od Burrbery. Za jesen i zimu, hladnije proleće, ne i za leto baš. Cenovno vrlo pristupačan za razliku od prva dva.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Djapa, evo ja bih dao svoje mišljenje.

Prvo, parfema ima mali milion i medju njim aima sigurno nešto što bi ti savršeno odgovaralo, ali to treba pronaći.

Od onih koji bi zadovoljili ove kriterijume predložiću ti prvo parfem za koji su se i žene i muškarci ( u nezavisnim anketama baš na Fragrantici) izjasnili kao najbolji muški parfem ikad - Fahrenheit iz kuće Dior. Nije sladak, žene uglavnom pozitivno reaguju. Umerenim doziranjem napraviš da bude diskretniji. Može noću, može danju...bolje noću. Jedino nije za leto. Sa njim je stvar što ga neiskusni nosevi odbace posle jednog mirisanja jer početni udar podseć ana benzin...ali mu treba dati šansu i probati ga više puta.

Od Chanela imaš parfema sa kojim ane možeš da pogrešiš, all around igrači. Bleu npr. je univerzalac i to jako kvalitetan.

Na ženskom glasanju je na petom mestu bio London od Burrbery. Za jesen i zimu, hladnije proleće, ne i za leto baš. Cenovno vrlo pristupačan za razliku od prva dva.

hvala :) napravicu spisak vasih predloga, pa naci cu neki da se svidja i mom nosu i mom dzepu :D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ма шта те брига. Ка заманђаш бурек и овако се све неутралише...

Idemo ja i Paco Rabanne na deset upola s lukom i hlandno pivo . :D 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Djapa рече

hvala :) napravicu spisak vasih predloga, pa naci cu neki da se svidja i mom nosu i mom dzepu :D 

Testiraš u parfimeriji a kupiš na online parfimeriji koja je pouzdana jer ćeš proći osetno jeftinije. Ja znam par, pa kad ti bud etrebalo javi se.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Testiraš u parfimeriji a kupiš na online parfimeriji koja je pouzdana jer ćeš proći osetno jeftinije. Ja znam par, pa kad ti bud etrebalo javi se.

opaa šaneraj :D znas lika koji zna nekog lika koji zna likove koji prodaju to ...jasno mi je ..javljam se obavezno kad odlucim :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Djapa рече

Jel postoji neko ko kupuje parfeme iz drugog razloga i koji je to razlog ??  ne_shvata

da neutrališe miris luka iz deset upola :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...