Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сигурност ми је важна, а висина ту и тамо...

Da ali izgleda ne bas dovoljno bitna kad bi je stavila u fioku ako bi nedaj Boze ispalo kao u gornjem primeru. Sto da me ne shvatis pogresno je i vise nego ok to je u toj situaciji jeste najplemenitiji cin samo kazem posto se  nama muskarcima cesto pripisuje kako nas zanima samo odnos grudi i zadnjice i lice te da nakon par godina i par prododjaja trazimo drugu jer te zlatne proporcije pocinju radikalno da gube na kvalitetu.

Подели на овим сајтовима

А ја ћу да покренем увоз крупних Африканаца, ми конфедералци имамо искуства у томе... :)

Излобираћу да ти наплаћују прогресивни порез по центиметру, па ти се неће исплатити.

Подели на овим сајтовима

А ја ћу да покренем увоз крупних Африканаца, ми конфедералци имамо искуства у томе... :)

You hates the Yankee nation and everything they do.

You hates the declaration of independence, too.

:)))  :))) 

Подели на овим сајтовима

Da ali izgleda ne bas dovoljno bitna kad bi je stavila u fioku ako bi nedaj Boze ispalo kao u gornjem primeru. Sto da me ne shvatis pogresno je i vise nego ok to je u toj situaciji jeste najplemenitiji cin samo kazem posto se  nama muskarcima cesto pripisuje kako nas zanima samo odnos grudi i zadnjice i lice te da nakon par godina i par prododjaja trazimo drugu jer te zlatne proporcije pocinju radikalno da gube na kvalitetu.

Не знам... јасам тако васпитана, а и живот ме је тако обликовао. Ваљда сам зато још увек сама...

Подели на овим сајтовима

Не знам... јасам тако васпитана, а и живот ме је тако обликовао. Ваљда сам зато још увек сама...

ne znam te ali mozda si sma jer imas predrasude prema nizim tipovima :)

just sayin...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

a vecinu razvoda pokrecu zene i vise i cesce varaju u braku  just statistika...

Подели на овим сајтовима

А можда си само млад и зелен да о томе судиш.... :D

mozda sm video gomilu ortak prvoklsnog kvaliteta kojima je nizin najveca mana i zato su sami brt grigorije npr ali dobro mora ti se odti postovanje ti za razliku od vecine zena priznjes igru fizickog izgleda kod tebe u odabiru.. :)  sto je za svako postovanje...bez obzira sto je zaasnovano na laznom uverenju da si sigurnija pored "krupnog" muskarca..

Подели на овим сајтовима

Mene licno to uopste ne zanima. Ja sam se okrenuo drugim ciljevima.

dodjem samo na tu generalnu predrasudu o nama muskarcima kako mi "odbcamo" kako nam se cefne za mladje/bolje/lepse, prostu cinjenicu da ni zene nisu naivne kad im se moze...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...