Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dans vise nije bitno ni kad je zena ruzn i debela... i ruznei debele imaju po 1000 lajkova na slici na fejsu i isto toliko pjser koji ce da pisu SLATK SI! LEPOTICE! LEPOTO BOZIJA! BOGINJO!

Чекај да видим да ли сам те добро разумео пре него што ишта друго напишем. Ти се буниш зато што ”ружним и дебелим женама” говоре како су лепе, уместо да их поставе на своје место? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

(S kim se ti to družiš na FB? Ja ne videh ni jednu takvu sliku ni jedan takav komentar, ima tome koja godina) 

Da pojasnim: kad kažem "takve" mislim na slike i komentare na/u kojima se uopšte prikazuje/ističe nečiji izgled. Ali ja se družim sa feministkinjama i feministima.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

daleko bilo...

Апсолутно се слажем са тобом. Погле само какву је мајцу обукао  :shocking: ?! Мене блам уби само што гледам, могу мислити шта би било да морам да је обучем. А о њеној фризури  :unbelieveble: не вреди стискати тастере на тастатури, надам се да ће је опљувати у Скандалу како и заслужује.

Подели на овим сајтовима

Чекај да видим да ли сам те добро разумео пре него што ишта друго напишем. Ти се буниш зато што ”ружним и дебелим женама” говоре како су лепе, уместо да их поставе на своје место? 

ne bunim se samo mi je jadno & smesno koliko neki slihtarenjem & ubutavanjem prakticno mole za ses, a devojke koje losije izgledaju to koriste kao "boost" za ego...

Uopste se ne bunim.. samo pokazuje neke stvari...konstatujem to jest...

Naravno da ne mislim da treba da ih stavlja neko na svoje mesto i da im prica ruzna si, debela si itd... ali tipa 300 lajkova joj stvara laznu siku o sosptvenoj privlacnosti... koja i nije neka.. da se razumemo..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

(S kim se ti to družiš na FB? Ja ne videh ni jednu takvu sliku ni jedan takav komentar, ima tome koja godina) 

pa sa onima mojih godina, sa kim drugim? :) Zato nisi ni videla....ne zeim da "prozivam" i "ponizvam" takve devojke, ali devojke koje u stvarnosti ne bi startovao jedan lik, danas po cetu, sllikama i postovim strtuje 100 likova dnevno, kapiras? :)

I muškarci i žene mogu imati predrasude i stereotipe - i o muškarcima i o ženama.

Pa mogu, ali fora je sto vi feministkinje to kazete i onda terete o predrasudama koje muskarci imau prema zenama, a nikad se ne obazierete na probleme muskaraca i predrasude zena prema muskarcima. Drugim recima - ne cistite po svom dvoristu..

evo kako se ja borim protiv predrasuda.. kad mi neka devojka kaze "za mene bre muskarac bez 100 kila nije muskarac" ja joj pozelim sve najlepse u daljem zivotu. :)

Подели на овим сајтовима

ne bunim se samo mi je jadno & smesno koliko neki slihtarenjem & ubutavanjem prakticno mole za ses, a devojke koje losije izgledaju to koriste kao "boost" za ego...

?

Ти си свестан да је изглед релативна ствар и да то што теби неко лошије изгледа не значи да лошије изгледа и мени?

Naravno da ne mislim da treba da ih stavlja neko na svoje mesto i da im prica ruzna si, debela si itd... ali tipa 300 lajkova joj stvara laznu siku o sosptvenoj privlacnosti... koja i nije neka.. da se razumemo..

Опет исто питање о релативности привлачности. ”Лажна слика о сопственој привлачности”?

P. S.

300 лајкова на фејсбуку и којекакви моронски коментари су ми бесмислени по себи, да не испадне да то браним.

Подели на овим сајтовима

Апсолутно се слажем са тобом. Погле само какву је мајцу обукао  :shocking: ?! Мене блам уби само што гледам, могу мислити шта би било да морам да је обучем. А о њеној фризури  :unbelieveble: не вреди стискати тастере на тастатури, надам се да ће је опљувати у Скандалу како и заслужује.

haha  nisam ni izvalila majcu i kosu  :))) 

al nit ona moze da vidi majcu iz ove zablje perspektive ,a i on od kose vidi samo teme...oni recimo nikad nece doci u onaj stadijum da ne mogu vise da se gledaju, 7896634 ,i onako nisu mogli da se gledaju osim sa 5 m razdaljine  :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

?

Ти си свестан да је изглед релативна ствар и да то што теби неко лошије изгледа не значи да лошије изгледа и мени?

Da, da... debele i ruzne devojke su verovatno samo meni debele i ruzne, siguran sam da su svima ostalima lepe i privlacne.

Nemoj da se lazemo.. nema potrebe.. zna se sta su zgodne i privlacne devojke zna se sta nisu zgodne i privlacne devojke....pricam o fizickom izgledu naravno.

Fizicki privlacna devojka meni, je fizicki privlacna devojka i tebi..... da nije tako, sve one reklame sa lepim zenama bi bile uzalud bacene pare. ;)

Опет исто питање о релативности привлачности. ”Лажна слика о сопственој привлачности”?

Pa da. Ona sada misli da je nesto posebno voljena, ne kapira da su to samo likovi koji su "sexbeggeri" u nadi da ce da ih "potera sreca" kod neke

petice/sestice od devojke.

Fora je sto nekad mi smekeri, kad nam se svidja devojka mi pridjemo pa se upoznmo.....a sexbeggeri uglavnom glume drugare.... medjutim danas kada je komunikacija laksa, sexbeggeri mogu da mole na sav glas...

P. S.

300 лајкова на фејсбуку и којекакви моронски коментари су ми бесмислени по себи, да не испадне да то браним.

Pa i nisu toliko. Prvo govore koliko su muskarci jadni i napaljeni, a kad se vide zenske reakije na to, vidi se i koliko su zene nalozene na to da se smatraju privlacnim i koliki su im to kompleksi.

Подели на овим сајтовима

Da, da... debele i ruzne devojke su verovatno samo meni debele i ruzne, siguran sam da su svima ostalima lepe i privlacne. Nemoj da se lazemo.. nema potrebe.. zna se sta su zgodne i privlacne devojke zna se sta nisu zgodne i privlacne devojke....pricam o fizickom izgledu naravno. Fizicki privlacna devojka meni, je fizicki privlacna devojka i tebi..... da nije tako, sve one reklame sa lepim zenama bi bile uzalud bacene pare. ;)

Ne bih da se mnogo ubacujem u raspravu, ali ovo što si napisao jednostavno ne može da stoji. Šta nekog privlači kod osoba suprotnog pola je potpuno individualna stvar, i to jednostavno ne možeš da ubaciš u neki kalup. Ti ne voliš debele, ja ne volim mršave; ti ne voliš (recimo) bez šminke, ja volim nenašminkane. Ne voliš sa kratkim noktima, ja ne volim sa dugim (sve ovo pričam kao primer, normalno. Ja ne znam koji su tvoji stvarni ukusi :) ), sa kratkom kosom, sa dugom kosom; itd, itd, itd. A uopšte da ne pričamo o crtama lica i šta je tu za nekoga lepo ili ne. I ko je od nas dvojice sad u pravu? Obojica, jer je to stvar ukusa, sviđalo se to nekome ili ne.

Što ne znači da nema stvarno sex beggera, kako ih nazivaš, ali to ne znači da su svi koji upute kompliment ili lajk nekoj devojci koja se tebi ne sviđa paćenici. Neki imaju drugačiji ukus od tebe, simple as that.

Подели на овим сајтовима

Ne bih da se mnogo ubacujem u raspravu, ali ovo što si napisao jednostavno ne može da stoji. Šta nekog privlači kod osoba suprotnog pola je potpuno individualna stvar, i to jednostavno ne možeš da ubaciš u neki kalup.

Care, da ne moze da ubcamo u kalup  reklme sa lepim zenama, striptiz klubovi, itd... ne bi imali smisla. U pravu si ne moze neke "detalje" da ubacimo u kalup.... ali neke generalne statistike, da mozemo...

I ja i ti i velika vecina ljudi ce da se slozi da je ova devojka (http://www.albnews.al/wp-content/uploads/2013/09/99163-hot-girl_original.jpg) privlcnija od ove devojke (https://pbs.twimg.com/profile_images/1904795501/FGMmovement.jpg) ...

Sad sto ce da postoji neki momak koji ima neki cudan fetis p mu je obrnuto.. .zaista ne porice generalano pravilo da je i meni i tebi i juanu i verovatno svima na ovom forumu privlcnija prva nego druga (seksuano gledano)

Подели на овим сајтовима

Постоји нешто што је највећем броју људи лепо. Просто се еволуција побринула за то (судећи бар према многим истраживањима које медији преносе) - велике груди нпр. код жена или изражена задњица, а широка рамена и јака вилица код мушкараца и симетрично лице код оба пола су нешто што већини људи јесте привлачно. Што даље од тог модела, то је све мањи и мањи број људи којима је то физички привлачно. Тако да је Млађо у праву. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...