Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Брате он је небитан у целој причи...  То је могао и неко други да одради... Овде се ради о нечем другом...

Управо то...теотовирани је само добио наређење и вероватно неку награду када изиђе из затвора...А сви знамо ко га је послао тамо да брука Делије...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Mladen ne moze da organizuje ni kucni savet svoje porodice  stadaradim

Valjda cemo saznati ko su njegovi sefovi.

Иза Младена стоји србки народ и Христос. А то питај полицију што неможе да организује породицу и ако се оженио скоро...режим жели да Младеново дете одрасте без тате, и то је онда та власт која се наводно брине за децу, жели да побољша наталитет?

Младенову жену су ухапсили и ако је девојка трудна...само зато што је отишла на литургији заједно са Младеном и осталим саборцима. Сви Образовци који су ухапшени, ухапшени су пре сукобу, тачније када су пошли на литургију да се причесте...то је истина.

Подели на овим сајтовима

A evo sta o njemu mislke njegove komsije. Patriota covek  stadaradim

Ivana Bogdanova poznajem od malena. Jednom sam videla kako izvlaci coveka iz kombija i tuce ga bejzbol palicom na sred ulice. uvek ga mozete videti u istom kaficu na dedinju kako srbendiše. nekad je bio ako se ne varam sharp skins a sad je obican srpski nacionalista. zao mi je njegove mame koja je jedna super žena. a icu gomila klinaca smatra za uzor, on je nekakav bog i batina u kraju. fuj.

(maja, 13. oktobar 2010 11:14)

Ко каже да је он националиста?Ако је националиста неби се продо Тадићу...није свако националиста ко истетовира цело тело са грбовима...

Подели на овим сајтовима

Mladen ne moze da organizuje ni kucni savet svoje porodice  stadaradim

Valjda cemo saznati ko su njegovi sefovi.

Иза Младена стоји србки народ и Христос. А то питај полицију што неможе да организује породицу и ако се оженио скоро...режим жели да Младеново дете одрасте без тате, и то је онда та власт која се наводно брине за децу, жели да побољша наталитет?

Младенову жену су ухапсили и ако је девојка трудна...само зато што је отишла на литургији заједно са Младеном и осталим саборцима. Сви Образовци који су ухапшени, ухапшени су пре сукобу, тачније када су пошли на литургију да се причесте...то је истина.

Idiiiii. Nista manje?

Подели на овим сајтовима

Знаш како, иза Младена и Образа стоји Христос и србки народ док иза данашњег режима стоје они који су нас бомбардовали. Ово није народна власт, ово су све слуге окупатора...и зато ће једног дана да падну као што је пала Туркса окупација, комунистичка (мада и данас се спроводи, само у другим бојама и офарбано у демократији), немачка...

Подели на овим сајтовима

Знаш како, иза Младена и Образа стоји Христос и србки народ док иза данашњег режима стоје они који су нас бомбардовали. Ово није народна власт, ово су све слуге окупатора...и зато ће једног дана да падну као што је пала Туркса окупација, комунистичка (мада и данас се спроводи, само у другим бојама и офарбано у демократији), немачка...

Ovo je ovako bas gebelsovski. Ako nesto ponovis bezbroj puta to postaje istina bez obzira

sto nema veze sa pamecu.

Подели на овим сајтовима

Ovo je ovako bas gebelsovski. Ako nesto ponovis bezbroj puta to postaje istina bez obzira

sto nema veze sa pamecu.

Шта сматраш да иза педера,СПС и ДС стоји Господ... ?

Стоје антихристи, илуминати и НСП....

али свака ђавоља работа је пропала...па и ова демонократска има да падне...

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

Пашће. Треба кренути у националну револуцију што пре да се оборе црви са власти и да коначно Хришћани преузму власт након више од 60 година...доста је било атеистичко терора.

Подели на овим сајтовима

Biće hapšenja... Krimoš-huligeni idu da sviraju frulu. 0110_hahaha

0110_hahaha

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

nije mi bilo svejedno danas kada su u inostranstvu neki ljudi culi da pricam na srpskom, odmah su pocela dobacivanja u smislu "evo srpskog huligana, evo srpskog navijaca". Iako su dobacivaci bili krajnje nasmeseni i dobre volje, nije mi bilo drago da me sa tim povezuju.

Jos ranije sam apostrofirao Toleta Karadzica kao iskljucivog krivca za sve i pitam se da li trebaju neke akcije kao protiv pedera pa da ta osoba podnese ostavku.

Bojim se, ustvari znam to, da ako Tole ostane desice se jos gore stvari.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

сада слушам вести на РТС-у где овај водитељ каже: "У Ђенови је било на стадиону 2000 српских хулигана". Невероватни су... А и да су сви били хулигани, како изађоше из земље?! Шта ради у ствари наша полиција?!

.

..

...

Подели на овим сајтовима

isus-sinai 4chsmu1 smej.gif smej.gif

Hajde da me sada neko uveri da ovaj ima vise od 15 godina  smej.gif :) algabacaju

Not Available 

Подели на овим сајтовима

sto nema veze sa pamecu.

A sta ti mislis; da Gospod ima svoju omiljenu stranku u Srbiji  :) algabacaju isus-sinai

U masone jos samo Miroljub Petrovic i pacijenti oko njega veruju.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

sto nema veze sa pamecu.

A sta ti mislis; da Gospod ima svoju omiljenu stranku u Srbiji  :) algabacaju isus-sinai

U masone jos samo Miroljub Petrovic i pacijenti oko njega veruju.

Питам те независно од изјаве Семберца...значи масони су плод фикције слабоумних и неинтелигентних људи и свако ко сматра да масони постоје је "пацијент",јел то желиш рећи?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...