Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

То што теби рогови искачу кад се помене било шта српско, то је већ патолошки, али могао би да нас поштедиш тога ако већ немаш неки аргумент. Нема теме на којој не потрчиш да станеш у одбрану, тј. на супротну страну - било да си у праву или не. Углавном, вазда си први. Ал' то је већ твоја ствар, а и ово је форум, тако да..

Сад да кренемо редом.

Прочитај шта сам написао, a написао сам да сам гледао утакмицу до прекида и избацивања дијела навијача. Прекидана је "само" два пута, јер је прекидана кад је била већа бакљада. У више наврата су убавивали бакље, да би у том 70 и неком убацили баш много, много бакљи. Шта се дешава?! Полиција почиње да их бије и дио, дакле ДИО њих избацује напоље. Ја сам питао зашто нису и наше избацилии са стадиона? Или зашто нису регистровали ову утакмицу у корист Италије? Дакле, зашто нису поступили на исти начин? Је л' теорија завјере или није, то није битно. Битно је како су поступили у та два случаја. И због тога сам отворио и ову тему.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

То што теби рогови искачу кад се помене било шта српско, то је већ патолошки, али могао би да нас поштедиш тога ако већ немаш неки аргумент. Нема теме на којој не потрчиш да станеш у одбрану, тј. на супротну страну - било да си у праву или не. Углавном, вазда си први. Ал' то је већ твоја ствар, а и ово је форум, тако да..

Slabo brate kapiras klaudkinga. Ne iskacu njemu rogovi na pomen Srpskog, nego na konstatno takmicenje da nismo gori od Hrvata da su hrvati najgori.....

Umesto da resavamo probleme sa Srpskim huliganima... mi se bavim Hrvatskim....

Isto tako i u politici.. umesto da se bvimo problemima u Srpskoj politici, tamo gde moze da uticemo, mi se bavimo tamo nekim zpadnim propagaandama i silama i pricamo ostale price na koje ne moze da uticemo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Slabo brate kapiras klaudkinga. Ne iskacu njemu rogovi na pomen Srpskog, nego na konstatno takmicenje da nismo gori od Hrvata da su hrvati najgori.....

Umesto da resavamo probleme sa Srpskim huliganima... mi se bavim Hrvatskim....

Isto tako i u politici.. umesto da se bvimo problemima u Srpskoj politici, tamo gde moze da uticemo, mi se bavimo tamo nekim zpadnim propagaandama i silama i pricamo ostale price na koje ne moze da uticemo.

А да ли и ти читаш шта људи пишу или се и теби привиђају неке ствари?

Ево, сад је Пг лепо објаснио шта је мислио, мада су то одмах разумели сви који нису дежурни неразумевачи, а ти цитираш само део и пишеш неке небулозе које овде нико није наи поменуо.

Или ти можда читаш мисли, па знаш нешто што ми не знамо?!  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Кад су 80'их година почела да излазе на видело недела Шиптара над српским народом на КиМ, главна брига српских комуниста је није била како помоћи том напаћеном народу, него да се спречи појава српског национализма.

Као да су у после 2.св.рата судили Јеврејима који су пошто су преживели пакао концлогора, придружили се борби против Хитлера.

Подели на овим сајтовима

А да ли и ти читаш шта људи пишу или се и теби привиђају неке ствари?

Ево, сад је Пг лепо објаснио шта је мислио, мада су то одмах разумели сви који нису дежурни неразумевачи, а ти цитираш само део и пишеш неке небулозе које овде нико није наи поменуо.

Или ти можда читаш мисли, па знаш нешто што ми не знамо?!  :.mislise.

ti izgleda nisi skapirao da se mi (tu racunam tebe i pg) vise bavite Hrvatskim huliganima u italiji nego srpskim u srbiji........

meni je to jako cudno.. koji vam vecu stetu prave? Koji su pogubniji po vas?

Подели на овим сајтовима

Не контам смисао ове теме?

Мислим, капирам да је тема о изгредницима, ал не контам шта је смисао ове теме на овом порталу? Шта, опет да се препуцавамо дал смо гори ми ил Хрвати, и ако њих сад казне, нама ће некако да буде боље ил да нам сване одједном?

Ако би ми ко објаснио ово, био бих вам захвалан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

ti izgleda nisi skapirao da se mi (tu racunam tebe i pg) vise bavite Hrvatskim huliganima u italiji nego srpskim u srbiji........

meni je to jako cudno.. koji vam vecu stetu prave? Koji su pogubniji po vas?

А ти изгледа ниси скапирао да је реч о инциденту, идентичном као што је био онај у Ђенови а казне су јако различите, то што су у питању Хрвати је чиста случајност. Уосталом образложио сам у првом посту на овој страни.

Не контам смисао ове теме?

Мислим, капирам да је тема о изгредницима, ал не контам шта је смисао ове теме на овом порталу? Шта, опет да се препуцавамо дал смо гори ми ил Хрвати, и ако њих сад казне, нама ће некако да буде боље ил да нам сване одједном?

Ако би ми ко објаснио ово, био бих вам захвалан.

Промени тему у ''двоструки аршини Уефе'', биће јасније.

Уствари немој, можда нам одузму и овај један јадни бод који имамо

Подели на овим сајтовима

Промени тему у ''двоструки аршини Уефе'', биће јасније. Уствари немој, можда нам одузму и овај један јадни бод који имамо

И то је сад разлог за шта тачно? Да кукамо, да се бунимо? Не знамо како свет функционише или шта? Још на теми о дрону сам рекао да одлука УЕФА није била арбитрарна. Казнили су нас јер смо дозволили кретенима да улете на стадион и бију гостујуће играче. Нико нам није крив што не можемо једну утакмицу да обезбедимо.

И ево да УЕФА казни Хрвате. Хоће ли нама бити боље ако се Хрвати казне, или ако ми порадимо на томе да кретени не могу да прићу на два километра од стадиона кад се игра нека већа утакмица? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

И то је сад разлог за шта тачно? Да кукамо, да се бунимо? Не знамо како свет функционише или шта? Још на теми о дрону сам рекао да одлука УЕФА није била арбитрарна. Казнили су нас јер смо дозволили кретенима да улете на стадион и бију гостујуће играче. Нико нам није крив што не можемо једну утакмицу да обезбедимо.

И ево да УЕФА казни Хрвате. Хоће ли нама бити боље ако се Хрвати казне, или ако ми порадимо на томе да кретени не могу да прићу на два километра од стадиона кад се игра нека већа утакмица? 

Као што може да се каже за 1000 тема на овом форуму које су отворене, још једино није била тема да ли је Вучић чачкао нос или је Карлеушина кева купил нов ауто. А ово тема је проблем, где се осврнуло на детаљ да правда није иста за све?!

Класична и стално присутна замена теза.

Подели на овим сајтовима

А ти изгледа ниси скапирао да је реч о инциденту, идентичном као што је био онај у Ђенови а казне су јако различите, то што су у питању Хрвати је чиста случајност. Уосталом образложио сам у првом посту на овој страни.

Pa? Sta sa time? Sta mi imamo od toga?

Lepo ti rilan kaaze "jel ce da ti svane" ... sto ces da trbunjas po forumu tvoje tumacenje kako su incidenti isti a arsini dupli..

jel ce d ti se poveca plata?

Jel ce da te pozove devojka?

Jel ce da dobijes na lutriji?

Jel ce leba da ti postane ukusniji?

Jel ces da povratis kosovo?

Jel ces da naselis raseljene SRbe iz krajne?

Nista od toga..

Подели на овим сајтовима

Као што може да се каже за 1000 тема на овом форуму које су отворене, још једино није била тема да ли је Вучић чачкао нос или је Карлеушина кева купил нов ауто. А ово тема је проблем, где се осврнуло на детаљ да правда није иста за све?!

Класична и стално присутна замена теза.

Ne znm kako nisi skaapiro da i UEFU i ovaj forum finasiraju vatikan i cia d bi radili u korist hrvatima... :good2:

Подели на овим сајтовима

Pa? Sta sa time? Sta mi imamo od toga?

Lepo ti rilan kaaze "jel ce da ti svane" ... sto ces da trbunjas po forumu tvoje tumacenje kako su incidenti isti a arsini dupli..

jel ce d ti se poveca plata?

Jel ce da te pozove devojka?

Jel ce da dobijes na lutriji?

Jel ce leba da ti postane ukusniji?

Jel ces da povratis kosovo?

Jel ces da naselis raseljene SRbe iz krajne?

Nista od toga..

Аха, значи ти ћеш да одређујеш ко ће шта да пише?

Ти си са својих 20000+ смарачких, силоватељских порука нашао да одређујеш о којој теми сме да се дискутује или не?

Ne znm kako nisi skaapiro da i UEFU i ovaj forum finasiraju vatikan i cia d bi radili u korist hrvatima... :good2:

Е да, глупо је не напоменути изврстан смисао за хумор који имаш

Подели на овим сајтовима

Аха, значи ти ћеш да одређујеш ко ће шта да пише?

Ти си са својих 20000+ смарачких, силоватељских порука нашао да одређујеш о којој теми сме да се дискутује или не?

Gde j ocu da odredjujem ko ce sta da pise?????

Al si prso...

a sto se tiche tvog mislejnja o mojim porukma... ims brte mili ignor.. nisi prisiljen d ih citas ako ti se ne svidjaaju...

mada mogao bih maalo da vas iskuliram, posto ne vidim vise neku vajdu od pisanja...

Подели на овим сајтовима

Gde j ocu da odredjujem ko ce sta da pise?????

Al si prso...

a sto se tiche tvog mislejnja o mojim porukma... ims brte mili ignor.. nisi prisiljen d ih citas ako ti se ne svidjaaju...

mada mogao bih maalo da vas iskuliram, posto ne vidim vise neku vajdu od pisanja...

Добро, реци ми шта радиш на овој теми ако те не интересује? Ја теме које ме не занимају ни не отварам. А тебе колико сам схватио ова тема не занима, али си ипак дошао да нам држиш слово.

Подели на овим сајтовима

Мислим да је поента свега колико су УЕФА и ФИФА лоповске организације. Не знам што ико доживљава тему као неко "такмичење" (у чему?) са Хрватима или неко кукање на другачији третман Хрвата. Просто само још један пример колико у УЕФИ није остало ништа од спортских вредности, колико је другачији третман за клубове из развијених земаља и њихове репрезентације а колико за остале. Не кажем да су овде Хрвати фаворизовани али да смо ми оштећени онда у Ђенови, оштећени смо. Као и у другим приликама, рецимо када је Милану опроштено намештање па му је дозвољено да игра ЛШ, избаци Звезду а после и освоји ушоњу. Како год, не верујем да је то ништа лично, једноставно ко шиша сиромахе... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...