Jump to content

Монах Арсеније (Јовановић) предавања, текстови

Оцени ову тему

Препоручена порука

И мени је једно од омиљених....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Фантастично предавање.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Arsenije je super i pomogao mi je u nekim periodima sa svojim predavanjima. Nisam citao knjigu, samo me zanima da li on osudjuje i rok kao muziku, ili samo kao nacin zivota. To jest, seks droga i rok en rol. Ne vidim da rok u sebi ima bilo sta lose, ali opet, on je monah i sve to. Da li preporucuje neku drugu vrstu muzike, sem duhovne? :)

Послато са GT-I9301I користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, icKe рече

Pogledao sam 20min ovog videa. Ne cini me raspolozenijim.

Mnogo je ljut Arsenije i ogorcen. Nijednom se ne nasmeje.

А и ми смо нешто много љути на о. Арсенија кад тако нешто закључимо послије само 20 минута...

Иначе, ето насмијао се одмах на почетку, послије 60 секунди видеа, и то баш онако лијепо :)

Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Есхатон23 рече

Подвижник у Бечу аххахахаха

Да л је подвижник и колики,ил' није, то је његова ствар, не наша. У сваком случају, предавања су му одлична. 

П. С. Ја га не чух нигде да је рекао за себе да је подвижник. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Да л је подвижник и колики,ил' није, то је његова ствар, не наша. У сваком случају, предавања су му одлична. 
П. С. Ја га не чух нигде да је рекао за себе да је подвижник. 

А келија изнад Црне Реке која је плаћена неколико хиљада евра да би на крају постала страћара коју су опљачкали и покрали ловци
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Есхатон23 рече

А келија изнад Црне Реке која је плаћена неколико хиљада евра да би на крају постала страћара коју су опљачкали и покрали ловци

Једино што ми се не допада, то је књига, зато што ту износи прљав веш својих пријатеља са све именима и презименима. 

Подели на овим сајтовима

Једино што ми се не допада, то је књига, зато што ту износи прљав веш својих пријатеља са све именима и презименима. 

И ту се слажемо. А да је одличан иконописац то стоји.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Есхатон23 рече

И ту се слажемо. А да је одличан иконописац то стоји.

Да га неко није послао, односно да нема благослов за ова предавања, не би ни могао да иде нигде. 

Свако се бори за своју душу онако како зна. Није моје да осуђујем, мада често то радим. :)))

А предавања су одлична! 

Подели на овим сајтовима

Да га неко није послао, односно да нема благослов за ова предавања, не би ни могао да иде нигде. 
Свако се бори за своју душу онако како зна. Није моје да осуђујем, мада често то радим. :)))
А предавања су одлична! 

Па шта знам, моји пријатељи воле да га слушају али ја не баш. Знам га лично и поштујем га, али то што он прича миста 90% младих то све пролази
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...