Jump to content

Иконописачки подвиг чланова ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 409
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A tebi?

Moje mišljenje je subjektivno. Videćemo reakciju budućih vlasnika.

Moram da pitam buraza ako dozvoli............zaista su bozanstvene ne sto su njene ................

Daleko sam ja od feministkinje, ali ako je ona autor, što njega pitaš? Dozvola treba da bude njena.

Подели на овим сајтовима

Daleko sam ja od feministkinje, ali ako je ona autor, što njega pitaš? Dozvola treba da bude njena.

Упокојила се ..............

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ако си ти Б......зна те мој бураз Д........и он зна Јецу.........

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Videcete vi kad ja izbacim novu modnu liniju - Kombinacija mozaika i duboreza ... Staklo ... Biseri ... Cudesa ... :slikanje:

Vuuhuu zvuci ludo ,davaj,davaj ! :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Vrlo je bitno tvoje (pa nek bude i subjektivno) misljenje.Svidja li se tebi jesi li zadovoljan?To te pitam :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Поставила сам једну инкогнито, на теми / овде поставите вашу позадину са десктопа /

Подели на овим сајтовима

Oprosti molim te. Nisam imao prilike da je upoznam, ali ona ovde sija kroz ono što je ostalo iza nje.

Brat ti je veliki čovek. Retkost.

Oprosti još jednom.

Таман посла .......све у реду........ниси могао знати ..................

П.С. Брат ће ме се одрећи због писања на форуму............. :)

Подели на овим сајтовима

Vrlo je bitno tvoje (pa nek bude i subjektivno) misljenje.Svidja li se tebi jesi li zadovoljan?To te pitam :)

Ја сам задовољан сваким својим радом, мање или више, али ниједним потпуно.

Да нисам, не бих могао да кажем да сам завршио, али знам да сваки може боље.

Но, изгледа да су задовољни они који треба да буду.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...