Oglo Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 E ne znam. Može li pomoć, koliko slova ima riječ? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Пет слова. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Kako počinje riječ, na koje slovo? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 На слово Б. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Ima li slovo A? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Аха, има Ево од мене из Котора Данче*, nana, Rassoban and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 Da nije Bar? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Gorica, danas Crnokosa, Рада., verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Da nije Bar? Личи да је Стари Бар, Буртаиши или Шушањ. :.mislise. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Gorica, danas Шеткила си мало по паркићу Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Predivno, hvala Хвала теби. Тог дана нисам могла да замислим већу лепоту, а онда сам упознала Ташу. Лидија Миленковић, Натан and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 загорицомводицанаводицицурицабијелолицеумива Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Шеткила си мало по паркићу Nisam šetkila i daleko je od parkića...ali, kako god, bilo je zanimljivo Тања1 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Zalazak sunca Izlazak mjeseca verum est in beer, Rassoban, Дуња and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 kod nas moze i snesko belic da se pravi Дуња, Rassoban, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука