Dominika Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 arizan, Flojd and Rašo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 Lady Godiva and arizan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 Dve velike ljubavi... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 8 минута, Liga Džentlmena рече Dve velike ljubavi... Да није ово Водно - Македонија ? Баш ми личи. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 6 минута, Рапсоди рече Да није ово Водно - Македонија ? Баш ми личи. Није, Манастир Св. Козме и Дамјана, Плеш Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 2 минута, ronin рече Није, Манастир Св. Козме и Дамјана, Плеш Гугл је онда обојио у бело манастир... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 Ок, нашла. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 14 минута, Рапсоди рече Гугл је онда обојио у бело манастир... Манастир је првобитно био обојен у бело. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 57 минута, Рапсоди рече Ок, нашла. Nije, skoro je Damaskin dobio blagoslov od eparhije da oboji u Crveno. Ko ima mogucnosti, bilo bi lepo da poseti manastir. пре 45 минута, ronin рече Манастир је првобитно био обојен у бело. Odakle si ti brate? Bio si skoro u Plesu? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Nije, skoro je Damaskin dobio blagoslov od eparhije da oboji u Crveno. Ko ima mogucnosti, bilo bi lepo da poseti manastir. Odakle si ti brate? Bio si skoro u Plesu? Ја сам космополита, био сам у манастиру, отац Дамаскин један диван човек и велики духовник. Рајска душа. Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 4 минута, ronin рече Ја сам космополита, био сам у манастиру, отац Дамаскин један диван човек и велики духовник. Рајска душа. Carapan si, a baki? ? O Damaskin je pravi dzentlmen. ? ronin је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 пре 55 минута, Liga Džentlmena рече Carapan si, a baki? ? O Damaskin je pravi dzentlmen. ? немам ја ништа са чарапанима. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 arizan and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoki1988 Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Dominika and arizan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука