Sofija_ Написано Август 26, 2018 Пријави Подели Написано Август 26, 2018 najlepsi sam macak ja Dominika, Tavita, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Август 26, 2018 Пријави Подели Написано Август 26, 2018 malo sam depresivan Рапсоди, arizan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 26, 2018 Пријави Подели Написано Август 26, 2018 пре 1 сат, Sofija_ рече najlepsi sam macak ja Стварно је леп Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 Мјесто упокојења Пресвете Богомајке, на Сиону у кући Јовановој Smaragdni kamičak, Milan Nikolic, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 27, 2018 Пријави Подели Написано Август 27, 2018 Рапсоди and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 Требиње прије пола сата AnaLaz, Milan Nikolic, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 Moj rodni grad. Rašo је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Manastir Uspenja Presvete Bogorodice, Veta Natasenka, AnaLaz, Vladan :::. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Иконице купљене на бувљем делу пијаце, на улици. Човек продаје свашта нешто на простртом чаршафу и, између осталог, ове иконе. Питам пошто су, каже :"Све по 50, бирај. " Изаберем четири, а он ми поклони и остале три(ове мање). Не знам... Некако ми било жао да се тако вуку по поду, улици... И баш сам дуго размишљала одакле су се ту нашле. Брада, Smaragdni kamičak, Снежана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 Рапсоди, AnaLaz, Брада and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 3 минута, Снежана рече Контрола у превозу. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 35 минута, AnaLaz рече И баш сам дуго размишљала одакле су се ту нашле. Можда се упокојила нека благочестива бакица па... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 45 минута, Vladan :::. рече Можда се упокојила нека благочестива бакица па... Па су приликом пражњења стана избачене иконе код контејнера и овај Цига их нађе, нпр. ? Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 пре 3 минута, AnaLaz рече Па су приликом пражњења стана избачене иконе код контејнера и овај Цига их нађе, нпр. ? Не видим на компу који је смајли на крају, али ваљда отприлике тако нешто... Можда и нису бацили него распродавали све редомо и тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2018 Пријави Подели Написано Август 29, 2018 1 hour ago, Vladan :::. рече Не видим на компу који је смајли на крају, али ваљда отприлике тако нешто... Можда и нису бацили него распродавали све редомо и тако... Може бити. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука