Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten, ivanaika, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Мимикрија /видите ли мајог сјатког врапчића/ Плутон, Sanja Т., nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Рапсоди, Слава Господу, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Grizzly Adams, Плутон, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Drveni mostic do restorana Koliba ... Kaludjerovic Sreten, Плутон, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Плутон, Kaludjerovic Sreten, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kasike/Spoons#kasike #spoons #bw Adelaida, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Citajte/Read#read #graffiti Лапис Лазули, Adelaida, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kasike/Spoons #kasike #spoons #bw #masoni #iluminati Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 #SudoperaUMojojFirmi "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Grizzly Adams, Juanito, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Снежана, Ненад Р., Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Bashful Anna, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука