Juanito Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Quarantine mood... Јелена М., Ayla , Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Juanito I ovaj album baki mooooj , ako mozes. <3 Ima ga kod nas u Laguni 900banke je. Cim uzmem ozvucenje, ima da grmi ! Juanito је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Галеб и врана се побише око нечег малог белог. Gogić, Grizzly Adams, Дуња and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 12 минута, Nikola Stojanovic рече @Juanito I ovaj album baki mooooj , ako mozes. <3 Ima ga kod nas u Laguni 900banke je. Cim uzmem ozvucenje, ima da grmi ! Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Juanito Kako bih voleo da umem da sviram gitaru, mada uvek sam bio lenj. Nikad se nisam ni potrudio. :/ Taj gospodin, Peter Green, rame uz rame sa Dostojevskim, koliko ga volim , evo ga na profilnoj fotki. <3 Ovo je isto dobra stvaaaaar. <3 Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 јутрос са нашег прозора... Gogić, Smaragdni kamičak, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Пре пет минута фоткано у изолацији...са прозора. Дуња, Натан, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Vucje, 2. hidroelektrana po starosti iz 1903. Pa Vi viditeeeeee. Sad nisam motao bajk, bembaraaaaa. <3 Лидија Миленковић, Milica Bajic, Натан and 10 осталих је реаговао/ла на ово 5 8 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Inace tu smo moj bata , doca i ja, da ne mislite da sam fotke djapio sa neta ili da zabusavaaaamoooo. Јелена М., Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 @Nikola Stojanovic Зашто не држите дистанцу и имате ли ви момци дозволу за ово планинарење? Послаћу ове слике државним органима, само да знаш. Поет, Smaragdni kamičak and Gogić је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Пре сат времена, Juanito рече @Nikola Stojanovic Зашто не држите дистанцу и имате ли ви момци дозволу за ово планинарење? Послаћу ове слике државним органима, само да знаш. Pa koe da ti zborim Huan PAblo, ti ako si resio saljiiiiiiii. <3 Znas da se ne sekiram nesto mnogo. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Нова мера владе....може бити само двоје или ипак само једно AnaLaz, Smaragdni kamičak, Milica Bajic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 пре 23 часа, Рапсоди рече Пре пет минута фоткано у изолацији...са прозора. Fantastično! Рапсоди, Лидија Миленковић and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 шпиља, Smaragdni kamičak, Натан and 8 осталих је реаговао/ла на ово 9 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Опет јутрос са нашег прозора...тело могу затворити, али дух не могу Smaragdni kamičak, Jestira., Натан and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука