Danijela Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 #littlegirl #park Suncokret54, -Владимир-, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 I'm brave girl.#litllegirl #park #shadow Suncokret54, Биљана 1234, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Мало мојих слика са овогодишњих свечаности (Преображење Господње, 18-19.08) на Светој Гори Грабарки: Једна од група ходочасника стиже на Свету Гору и окружује 3 пута цркву на коленима Извор мирођија, Данче*, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Патријарх антиохијски Јован и митрополит Пољске Сава Извор Биљана 1234, -Владимир-, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Арапски ђакони Извор Suncokret54, Рапсоди, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Икона Преображења Извор Suncokret54, Лидија Миленковић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Рапсоди, arizan, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Лидија Миленковић, Рапсоди, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 мирођија, Данче*, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Рапсоди, Биљана 1234, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 мирођија, Лидија Миленковић, Ненад Р. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Suncokret54, -Владимир-, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Jos neka slika iz Manasije sa viteskog festivala Dominika, Драшко, -Владимир- and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 GeniusAtWork, -Владимир-, АлександраВ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Прелепе фотографије Сања. До сада сам само једном био у Манасији, али се надам да ће друга посета бити када буде тај фестивал, јер судећи по ономе шта сам видео на интернету, то је прелеп фестивал. Лидија Миленковић, -Владимир-, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука