PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 33 minutes ago, *Jелена* рече Vaskrsnje srce не мо више да правиш торте. Опасно по живот. Биљана 1234 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 2 minutes ago, Suncokret54 рече нисам знао Па ставила тачку на пост. Сада хоће да одмара. Дај суни по једно парче Ј. ? Ко аминује слику мора неку плату да прими. Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 20 minutes ago, Suncokret54 рече .. да и ја сам ставио тачку на пост, већ осећам болове у стомаку, а толико тога нисам пробао... Јуче на агапе оластио сам пола стола. Ал ништа слатко не беше. Шта ће им кученце кад имају нас? Цео дан ништа нисам јео. Нема где да стане... Али торта... не беше синоћ.. Suncokret54 and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 моје сердце куца по своме , па мим пост уобичајен, ако ћемо о пуном асталу...а више волем оно сердце у свитање, кад ми радост нека елем ево врта мога откуцаји -Владимир-, Плутон, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 20 hours ago, PredragVId рече @Рапсоди Ваља ли ово нешто? Што питаш када одговор унапред знаш..... Нисам знала то са изнајмљивањем Цркве на сат...свакако необично...корисна информација.... Биљана 1234, Kaludjerovic Sreten and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 2 minutes ago, Рапсоди рече унапред знаш..... волим да те питам... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Управо сада, PredragVId рече волим да те питам... Па оно...волим да ме питају.... Имаш ли још које питање.? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 1 hour ago, Рапсоди рече Имаш ли још које питање.? Имам. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 22 hours ago, PredragVId рече О благи Боже: Исправка! Свету Литургију отац Алексеј служи у Холу Руске Амбасаде у Шангају! Погледајте пожљиво нарочито слике где су Палмине гране! И видећете да су постављене на шалтерима. Олтар је склопиви параван са Иконама а поред је клима уређај или ормар. На зидовима су обавештења за кориснике амбасадорских шалтера! Потпуно сам заборавио да ми је брат Ненад причао то пре пар година. А вероватно је и сад напоменуо али ја кречана, заборавих! @Рапсоди види ово! Сетио сам се! Ех ја кречана! Ексклузивно за Живе Речи Утехе, брат Ненад Ћирјанић Врбица у Шангају, Кина 2016. Са братом Ненадом, упознали смо се у Сокобањи. Свраћао је код мене на киоск, и ето, сазнах да је у Сокобањи купио стан. Живи са супругом у Шангају. - Па то је један од највећих градова на свету, рекох му. - Па јесте брате Пеђа. Тамо на људе гледају као на новчанике који ходају. Народ није као у Србији. Ето њему се допала Сокобања. И ето, тако смо почели да се дружимо. Брат Ненад ми је показао своје фотографије из храма светог Николе, из цркве Светог Јована Шангајског, и још неке православне слике. Зачудило ме је када сам у цркви изнад олтара видео диско кугле!! Ненад ми је објаснио да православци тамо, изнајмљују простор за цркву!! И то се на сат плаћа. На фотографијама које следе видећете оца Алексеја, руса, који са још једним кинезом служи Свету Литургију на Врбицу, у једној таквој изнајмљеној цркви. Брат Ненад је још увек у Сокобањ,и и обећао је још слика. А биће ту још понешто и да се напише. Уживајмо! Отац Алексеј, у инпровизованом олтару, Врбица 2016. Шангај, Кина Кропљење палмових гранчица, отац Алексеј, 2016. Шангај, Кина Свето Причешће за Лазареву суботу, Шангај, Кина 2016. Свето Причешће на Лазареву Суботу, о.Алексеј, Шангај, Кина Палмине гране, симбол Христове победе, Врбица у Шангају, Кина 2016. Отац Алексеј, рус, освећује палмове гранчице на Лазареву суботу 2016., Шангај, Кина Брате Ненаде, сваки пут када нам дођеш, све више лићиш на кинезе, али издржи још те 2 године, Сокобања на Велику суботу, 2016. Отац Алексеј служи при Руској мисији у Шангају. Брат Ненад каже да су добро организовани. Ево дао нам је и овај линк:http://www.russianshanghai.com/events/post4216 @Рапсоди Ваља ли ово нешто? О благи Боже: Исправка! Свету Литургију отац Алексеј служи у Холу Руске Амбасаде у Шангају! Погледајте пожљиво нарочито слике где су Палмине гране! И видећете да су постављене на шалтерима. Олтар је склопиви параван са Иконама а поред је клима уређај или ормар. На зидовима су обавештења за кориснике амбасадорских шалтера! Потпуно сам заборавио да ми је брат Ненад причао то пре пар година. А вероватно је и сад напоменуо али ја кречана, заборавих! @Рапсоди види ово! Сетио сам се! Ех ја кречана! Ненад Р., Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 1, 2016 Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 2 hours ago, Рапсоди рече Имаш ли још које питање.? Пази се. Постављам тешка питања. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Велика Субота (моја корпица је са вином) Извор Извор И моја црква данас, на трећи дан Ускрса и државни празник Пољске (конституција трећег маја) Извор Рапсоди, Плутон, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 od pre par dana PredragVId, Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 PredragVId, Плутон, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Ненад Р., GeniusAtWork, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Vodopad Ripaljka za Pedju i ostale.... Ненад Р., GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука