Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, PredragVId рече То си ти @Рапсоди на Сокограду? Знам ову кућицу на Грудном. Морам хитно у радионицу, брат ме чека да лакирамо сувенире. После ћемо причати. Има на Лептерији једна црква у шуми. Ту ја радим. Иза цркве смо нашли 12 малих пећиница, па смо решили да направимо мали спелео - исихастички парк у част Јосифа Исихасте. Углавном у кругу од 1 км има 12 малих "испосница". И много су лепе за молитву. И ми често тамо идемо, и пуно хаџија нам долази ту и Светогораца. Лане нам је био отац Харитон (`84) из Солуна који је годину дана служио на Богородичином гробу у Гетсиманији, па отац Стефан из Велике Ремете (па сада смо и кућни пријатељи), долази нам и отац Никон из Ковља и други знани и незнани. Нисам ја....неко мушко, анонимус....ја сам женско....видиш ли ти добро црне Виде Kaludjerovic Sreten and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, Рапсоди рече видиш ли ти добро црне Виде паде ми нешто мрак на очи, @Рапсоди јо видим мушко, ал` ајд да проверим ситна слика, Бог ће га знати! Ооо, опрости ако Бопга знаш! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Ево само за твоје очи / само за Вида / веселог форумаша који унесе дах пролећа на овај наш дивни форум..... Kaludjerovic Sreten, Плутон, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Данче*, Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 А ово ти је 2009. у цркви! Немој само да ми дајеш комплименте пред свима, није баш прикладно, боље ме пред свима критикуј а комплименте остави за ... Ово су слике са интернета или твоје слике? Па можда се и знамо, млада дамо? о када би видла моје слике? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Купили смо ја и бата нови Полијелеј и црква је сад измалтерисана. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 6 minutes ago, PredragVId рече А ово ти је 2009. у цркви! Немој само да ми дајеш комплименте пред свима, није баш прикладно, боље ме пред свима критикуј а комплименте остави за ... Ово су слике са интернета или твоје слике? Па можда се и знамо, млада дамо? о када би видла моје слике? Моје слике....читаш ли ти соколе уводни пост.....можда се знамо...ко то зна.... Фотографија је сем поезије моја друга љубав....или не друга...већ прва.. под 1А PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 па ја радим Соколе добре фотографије. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 А и добре православне филмове! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Заправо клипове. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 3 minutes ago, PredragVId рече па ја радим Соколе добре фотографије. Па осетим ја уметничку душу на километре.....а тек добру...на миљу.... Ако ти треба која добра фото...оно, листај тему па одабери....моје су ти најбоље.../оно Ја Нарцис / шалим се наравно.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 @PredragVId Imam sigurno preko 100 fotki sa tog letovanja na Ozrenu...bili smo inače u vreme posta....nikad neću prežaliti one Sokobanjske palačinke dole iz grada ...ne dade mi se da ih probam... GeniusAtWork, PredragVId, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Mi smo jednom bili u Sokobanji proslog leta...posle tada pet godina braka i veze, moj dragi mi nije otkrivao da ima onako lepo jezero bre na pljunometar od njegovo selo, bas sam bila poludela Tako da bih ja rado uskocila vec sad u Bovansko jezero... A sokobanja, pa sta znam, bili smo na kratko, ono prosetali se malo glavnom dzadom... I jedva smo odvukli tada friskog cetvorogodisnjaka od ovoga i od vozica Данче*, Драшко, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 22 minutes ago, Рапсоди рече а тек добру...на миљу.. Има око 230 км. Примето сам ја. и ја осетим. Али сада морам на Вечерњу да појем па после сам ту само за тебе @Рапсоди Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука