Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, PredragVId рече

То си ти @Рапсоди  на Сокограду? Знам ову кућицу на Грудном.

Морам хитно у радионицу, брат ме чека да лакирамо сувенире. После ћемо причати.

Има на Лептерији једна црква у шуми. Ту ја радим. Иза цркве смо нашли 12 малих пећиница, па смо решили да направимо мали спелео - исихастички парк у част Јосифа Исихасте. Углавном у кругу од 1 км има 12 малих "испосница". И много су лепе за молитву. И ми често тамо идемо, и пуно хаџија нам долази ту и Светогораца. Лане нам је био отац Харитон (`84) из Солуна који је годину дана служио на Богородичином гробу у Гетсиманији, па отац Стефан из Велике Ремете (па сада смо и кућни пријатељи), долази нам и отац Никон из Ковља и други знани и незнани.

Нисам ја....неко мушко, анонимус....ја сам женско....видиш ли ти добро црне Виде :ani_biggrin:   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

видиш ли ти добро црне Виде :ani_biggrin: 

паде ми нешто мрак на очи, @Рапсоди јо видим мушко, ал` ајд да проверим ситна слика, Бог ће га знати! Ооо, опрости ако Бопга знаш!

Подели на овим сајтовима

HMnieoZ.jpg

Ево само за твоје очи / само за Вида / веселог форумаша који унесе дах пролећа на овај наш дивни форум.....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

pPgTlEv.jpg

Подели на овим сајтовима

9LNf7dC.jpg

Подели на овим сајтовима

А ово ти је 2009. у цркви! Немој само да ми дајеш комплименте пред свима, није баш прикладно, боље ме пред свима критикуј а комплименте остави за ... Ово су слике са интернета или твоје слике? Па можда се и знамо, млада дамо? о када би видла моје слике? 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, PredragVId рече

А ово ти је 2009. у цркви! Немој само да ми дајеш комплименте пред свима, није баш прикладно, боље ме пред свима критикуј а комплименте остави за ... Ово су слике са интернета или твоје слике? Па можда се и знамо, млада дамо? о када би видла моје слике? 

Моје слике....читаш ли ти соколе уводни пост.....можда се знамо...ко то зна....:)

Фотографија је сем поезије  моја друга љубав....или не друга...већ прва.. под 1А  :D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, PredragVId рече

па ја радим Соколе добре фотографије.

Па осетим ја уметничку душу на километре.....а тек добру...на миљу....

Ако ти треба која добра фото...оно,   листај тему па одабери....моје су ти најбоље.../оно Ја Нарцис / шалим се наравно....:0205_whistling:  

Подели на овим сајтовима

@PredragVId Imam sigurno preko 100 fotki sa tog letovanja  na Ozrenu...bili smo inače u vreme posta....nikad neću prežaliti  one Sokobanjske palačinke dole iz grada ...ne dade mi se da ih probam...:)  

agbi0wb.jpg

Подели на овим сајтовима

Mi smo jednom bili u Sokobanji proslog leta...posle tada pet godina braka i veze, moj dragi mi nije otkrivao da ima onako lepo jezero bre na pljunometar od njegovo selo, bas sam bila poludela :)))

Tako da bih ja rado uskocila vec sad u Bovansko jezero...

A sokobanja, pa sta znam, bili smo na kratko, ono prosetali se malo glavnom dzadom...

I jedva smo odvukli tada friskog cetvorogodisnjaka od ovoga i od vozica :)))

11846638_10153748493978296_6456377693581

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, Рапсоди рече

а тек добру...на миљу..

Има око 230 км. Примето сам ја. и ја осетим. Али сада морам на Вечерњу да појем па после сам ту само за тебе @Рапсоди

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...